• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakın lütfen

minnie mouse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
1.557
1.709
133
32
İyi geceler kızlar 😊
Doğum kontrol hapı kullanıyorum
Adetim 3 gün gecikti hamile olabilirmiyim 😰
şuan bebek düşünmüyorum test yapsam çıkarmı sonuç acaba
hiç 3 gün gecikmemişti

ilacı düzenli kullandınız mı?
% 100 koruma saglamadıgını bildigini için sabah kan tahlili verip tahlil sonucu ile herşeyi çözebilirsiniz

% 100 koruma saglamadıgını bildigini için sabah kan tahlili verip tahlil sonucu ile herşeyi çözebilirsiniz
Valla şu son 1 2aydır saatlerini aksattım hep ilaç içmekten bıktım artık içesim gelmiyodu normalde akşam 9 da içmem gerek 1 de 2 de içtiğim oluyodu

Duzenli hergun aldiysan bisey olmaz,ama 1 tane bile unutsan risk var.yarin eczaneden test al varsa cikar zaten

Bide 3 günlük gecikmeyle kan tahlilinde çıkarmı ilk gebeliğimi 6 haftalıkken öğrenmiştim bilmiyorum o yüzden

12 saat icinde alininca etkisi ayni oluyordu benim kullandigim markada. prospektusten bakin sizinkinde de illa ki bir pay vardir.

Hamile kalmaktan çok korkuyorum ilk hamileliğim çok sıkıntılıydı 5 ay boyunca tansiyon düşüklüğü mide bulantısı yattım hiç kalmadan 2 gün hiç uyanmadan uyudugumu biliyorum
5 aydan sonrada kızım ters duruyomuş karnımda 8.aydan sonra doktor dönmüş dedi ama dönmemiş 🤦‍♀️ NORMal doğum yapabilirsin dedi doğum vakti gelince sancılandım kanamam var ilk sancım 5 dk da bir gelmeye başladı megerse bebeğim eşinden ayrılmış 😭😭 acil sezeryana aldılar son yarım saat kala kurtardılar kızımı doktor mucize kurtulması dedi 20 gün kuvezde kaldı
o an çok kötüydü herkez başıma toplandı 1 sene kurtulamadım etkisinden
Şimdi çok korkuyorum yine aynı olacak die 8 yıl geçti ama hatırladıkca hala yaşıyorum o anı

yani hiçbir korunma yönteminin %100 koruması yokki.yengem doğum kontrol hapı + kondomla korunurken hamile kaldı en son.siz saatleri de aksatmışsınız.bir kan verin sabah ilk iş sağlık ocağında.

Back
X