- Konu Sahibi esenruzgar
Merhaba kızlar. 1 hafta kadar sonra işe başlayacağım. Birkaç bakıcı değiştirmek zorunda kaldım. Ama yine memnun değilim. Hepsinin ortak noktası kendi bildiklerini okumaları. Özellikle sonuncusu kendi bildiğinin en doğru olduğunu sanıyor. Annem de gelecek bizde kalacak yani. Ben istiyorum ki yemek yapsın, ortalığı toplasın, günlük temizlik yapsın. Ama bakıcımız diyor ki, annen yemek yapsın ben çocuğa bakacağım. Çocuğa benim istediğim baksa neyse. Altını değiştirirken bile kurulamadan kapattığnı gördüm. Sen işe başla ben istediğim gibi daha rahat bakacağım çocuğa dedi. Hiç güvenmiyorum. Türkmen bir bakıcı düşünüyorum artık. Belki kültürel farklılıklar olabilir ama hiç olmazsa dediklerimi yapar diye ümit ediyorum. Çocuğun yemeğini de ben hazırlamak durumunda olabilirim o zaman da ne anladım ben bu işten...
Sizlerin bakıcıları nasıl? Neler yapıyorlar? Memnunmusunuz? Nerden buldunuz? Uzaklığı sorun ediyorlarmı? Vs. vs.[/Qbenim bidiğim bir aile var 2 çocuk gece yatılı kalıyo kazakistanlı bir bayan 800 lira alıyo evin işini yapıyo çocuğada bakıyo yemeği bilmiyorum ama siz< baştan iyi anlaşmalısınız annem bakacak sen yardım edeceksin demelisiniz