Kizlar bakarmisnizzzzzz

BeyzaNur-

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
3.477
8.340
arkadaslar tup bebek son care diye doktorlar soleyipte normal yoldan hamile kalan varmi ya gunum geciyor ve midem bulaniyo karnimda sisme felan var yardimci olun sizce bi kac gun daha bekleyip test yapayimmi senağlama

Allahın işi belllimi olur tabiki olmaz deyip de hamile kalan bir sürü insan var, inşallah hamişsindir ama bu belirtiler psikolojikte olabilir, adetin nekadar geçti, en az 5 gün geçtiyse yap testini kurtul meraktan hadi hayırlısı inşallah

Adet geçmeden de bazen çıkıyor testlerde.
Tüp bebek tedavisiolacakken hamile kalnalr var.Mesela Waterlily benim hatırladığım.
Bende aşılama öncesi kendiliğinden hamile kaldım.Bu aşılamadan sonra bende tüpe geçecektim.
Kısmet canım belli olmuyor hiç.
Sen bir test yaptır hemen.Ama bende hamilelik belirtileri sende olduğu kadar erken başlamamıştı.Bazen adet dönemlerinde de olabiliyor bulantı,baş dönmesi.
Hayırlısı olsun.

canım
tabiki tüp bebek deyip hamiş olanlar var.adetinden geçiktiysen yaptırmanda fayda var. erken dönemde yakalaman sağlıklı bir gebelik için nasıl devam etmene yardımcı olur.
YALNIZ TEST YAPTIR MAN GEREK . durumunun 2 açıklaması var ya gebelik yada ilerlemiş stresten bir kıst . onunda ilaçla çatesi var .tüp bebek denmen geçikir o kadar .
UMARIM HAMİŞSİNDİR CANIM.

yorumlariniz icin tesekkur ederim arkadaslarr insallah hersey gonlumuze gore olurr adet gunum baya gecti ama suan test yapmicam ben strestendir diyorum yani bi 5 gun daha beklicem

canim benim daha once adetime 2 gun kala kan testinde pozitif cikmisti yani adet gecmeden cikiyor kanda...

canim benim daha once adetime 2 gun kala kan testinde pozitif cikmisti yani adet gecmeden cikiyor kanda...

canim valla gunum gecti baya ama korkuyorum test yaptirmaya sorun var dedi doktorlar artik bule kendimi tup bebege bagladim sankii aslinda test yaptirmam yada doktora gitmem gerekiyor sonucundan cok korukuyorum cunku her defasindaa negativ cikiyo ofss

Rabbim gönlüne görehayırlı olanı verir inşallah müjdeli haberlerini bekliyoruzz.

canim bence yaptir da rahatla psikolojikte olabilir gecikme ama varsada cikar ve sevinirsin :)))

yok canim sali gunu ama iki kere idrar testi yaptim biri iki gun once biri bu sabah ikiside negatif..yine olmadi galiba ( cok uzgunum!!!

bende yarin sabah test alip yaptircamm allahim insalah sonuc istedigim gibi olur hicde test yaptirmaya cesaretim yokkkkkkkkkkkkkk

cesretli ol canim en azindan sonucu ogrenip stresten kurtulucaksin boyle dusun!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…