Rüya Yorumları Kızlar bakarmısınız!

MelekBusran

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2020
646
537
26
Eşim bir hafta önce rüyasında beni doğum yaparken görmüş ve eşim doğurtuyormuş.Dediki doğumunu ben yaptım elimde çok güzel kız bebek vardı.Çok etkilenmiş ve bende🥰Uzun zamandır istiyoruz sizce bir işaretmi?🙂

Bence büyük ihtimalle bir işaret.
Eşinizin sizi doğurtması; birlikte hareket edip inançla hedefinizi gerçekleştirmeye yönelik adım atmaya devam ederseniz, müjdeli haberi almanıza çok yakın olduğuna işaret ediyor bence. Rüyanız çok hayırlı. Allah size sağlıklı yavrular versin.🙏🏼🦋

rüyada doğum yapmak çok büyük bir sıkıntıdan kurtulmaktır.çok büyük müjdedir.sizin eşinizin yaptırması ikinizin bir sıkıntısının sona ereceğidir.inşallah gönlünüzden geçen olsun

Eşim bir hafta önce rüyasında beni doğum yaparken görmüş ve eşim doğurtuyormuş.Dediki doğumunu ben yaptım elimde çok güzel kız bebek vardı.Çok etkilenmiş ve bende🥰Uzun zamandır istiyoruz sizce bir işaretmi?🙂
Burda kızlar güzel yorumlamış hayra yormuş ama rüyanızı herkese anlatmayın kimin ne niyetle yorduğunu bilemezsiniz hayra yorulursa hayr olur şerre yorarsan şer olur aklınızda olsun
Allah'ım gönlünüzün muradını versin inşallah 🤲 💕

Burda kızlar güzel yorumlamış hayra yormuş ama rüyanızı herkese anlatmayın kimin ne niyetle yorduğunu bilemezsiniz hayra yorulursa hayr olur şerre yorarsan şer olur aklınızda olsun
Allah'ım gönlünüzün muradını versin inşallah 🤲 💕
Tavsiyeniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim🥰

X