• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar bakarmısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

efulim_61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2017
784
570
103
32
ben bu ay sağdan yumurtladım ama kızım olsun istiyorum o yzden sol tarafıma yattım ilişkiden sonra yani forumda sağ sol var bende bi ihtimal öyle yattım. İlk bebişim olcak nasip olursa aklıma takıldı ben sağdan yumurtladım sola yattım ama spermler sağ tarafa ulaşmış olabilirler mi? Çok saçma oldu ama aklıma takıldı. Farklı tarafa yattım die döllenme ihtimali dahada düşmüşmüdür :110:

Iyice solda yumurta yoksa nasıl cinsiyet farkı olacak? Yani nasıl dollenecek? Sol erkek mi kızmı benim bu ay solda yumurtam var dedi dr

Iyice solda yumurta yoksa nasıl cinsiyet farkı olacak? Yani nasıl dollenecek? Sol erkek mi kızmı benim bu ay solda yumurtam var dedi dr
Bu forumda baktım sağ yumurta erkek sol yumurta kız diyolarlar. Çoğunluk olarak ististanalar varmış ama böyle bi konuşmalar dönüyor o yzden merak ettim

Ama söyle olur kız isteyen ona göre takip ederek solda yumurtası olunca bebek yapar kız olur. Erkek isteyen sagi takip eder. Ama sağda yumurtan varsa solada yatsan sağdaki yumurtandan döllenir. Bunlar zaten laf allah bilir orasını. Rabbim gonlundekini versin insallah

ben bu ay sağdan yumurtladım ama kızım olsun istiyorum o yzden sol tarafıma yattım ilişkiden sonra yani forumda sağ sol var bende bi ihtimal öyle yattım. İlk bebişim olcak nasip olursa aklıma takıldı ben sağdan yumurtladım sola yattım ama spermler sağ tarafa ulaşmış olabilirler mi? Çok saçma oldu ama aklıma takıldı. Farklı tarafa yattım die döllenme ihtimali dahada düşmüşmüdür :110:
Yani bence bebek olsun eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun kız erkek farkeder mi ya:KK54:

Yani banada saçma geldi de annem sağ da yumurtan varsa erkek olur abinde sağdaydı sizde soldaydı dedi :KK48: kafam karıştı iyice cinsiyeti belli eden zaten erkek spermi :olamaz: hepsini geçtim benim yumurta sağdaydı ben sola yattım döllenir dimi :KK48:

Yani bence bebek olsun eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun kız erkek farkeder mi ya:KK54:
Yok canım sonra dedim ben sola yattım ama sağda yumurta ya gitmemişse o tarafa die üzüldüm de :110: Rabbim sağlıklı versin kız erkek farkketmez sadece hani biri ağırlık basar ya ondan öyle yapmıştm

bebeğin cinsiyetini belirleyen şey babadan gelen spermin kromozomu diye biliyorum. canım sağa sola yatma meselesine takılma olacağı varsa olur. umarım en kısa sürede güzel haberler alırsın

çok çok teşekkür ederim canım. sen de hiç merak etme. o geleceği zamanı biliyodur onu bekliyodur. en kısa sürede güzel haberlerini okuruz burdan inşallah
İnşallah canım inşallah bana dua et olur mu hamilesin duan kabul olur tez zamanda benimde kucağım hayırlısıyla dolsun inşallah :dua:

İnşallah canım inşallah bana dua et olur mu hamilesin duan kabul olur tez zamanda benimde kucağım hayırlısıyla dolsun inşallah :dua:

dualarım seninle canım. akışına bırak sen de stres olma, stres çok etkili çünkü. inşallah en kısa sürede hayırlısıyla gelsin bebeğin. :KK200:

Back
X