Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kullandım normalde sanırım 3. günde kesiliyor ama ben de sedef var bağışıklık sistemi hastalığı diye süreyi uzattı. sonuç kucağımda uyuyorTransferden sonra prednol kullandınız mı süreciniz nasıl geçti kullananlar pozitif sonuç aldımı
Ayy maşallah inşallah benimde olur :))) ne zama kadar kullandınızben kullandım normalde sanırım 3. günde kesiliyor ama ben de sedef var bağışıklık sistemi hastalığı diye süreyi uzattı. sonuç kucağımda uyuyor
Bende transfer öncesi 4 gün kullandım. Transfer sonrası kullanmayı bıraktım. Bugün 6.günüm pozitifAyy maşallah inşallah benimde olur :))) ne zama kadar kullandınız
valla en az bir aydı galiba hiç hatırlamıyorumAyy maşallah inşallah benimde olur :))) ne zama kadar kullandınız
Kaçınçı gün embriyosuydu bnm 5. GünBende transfer öncesi 4 gün kullandım. Transfer sonrası kullanmayı bıraktım. Bugün 6.günüm pozitif
Benimde 5.gün dondurulmuş embriyo transferiydi. Salı günü test günüm. Bekliyorum. Senin kaç gün olduKaçınçı gün embriyosuydu bnm 5. Gün
Bugün 4.günüm ama adet ağrısı çekiyorumBenimde 5.gün dondurulmuş embriyo transferiydi. Salı günü test günüm. Bekliyorum. Senin kaç gün oldu
Benimde 3.gün sonrası adet ağrısı gibi ağrılarım arada devam ediyo.Bugün 4.günüm ama adet ağrısı çekiyorum