Kızlar bakarmısınız prednol kullandınızmı

ddenz55

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2023
95
27
21
Transferden sonra prednol kullandınız mı süreciniz nasıl geçti kullananlar pozitif sonuç aldımı

Merhaba ben temmuz opudan sonra kullanmaya başladım 30 Eylül bat tarihim transfer sürecim baslayacak. 30 Eylül de bırak dedi hemsirem. Belki basma bir ilaç başlayacaklar suan bilmiyorum bitmek üzere olduğu için sordum yeni almayın dediler. Benim bagisiklikla ilgili sorunlarim vardi. Mesela ağız içi yaralarım çok olurdu ve uzun süre geçmezdi. Prednol kullandığım sürece cikmadilar bir daha.
Ayrıca ramotoloji testlerimden birj ANA pozitif olduğu için başladım.

Ben transferden önce 4 ya da 5 tane kullanmıştım, transfer olduğum gün kesti doktorum. Bildiğim kadarıyla bir bağışıklık problemim yok muhtemelen önlem amaçlı kullanmamı istedi. İki kez transfer oldum ilki negatif ikincisi pozitif oldu, Prednol ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum o nedenle

Transferden birkaç gün önce kullanmaya başladım ve 7. Haftaya kadar kullandım. Bu ilacı da bir anda kesmedik yarı kullandım birkaç gün sonra çeyrek diyerek tamamen bıraktık.
Kortizon ilaçlarının kullanılma nedeni vücudun bebeği bir tehlike olarak görmeden vücuda alışmasını tutunmasını sağlamaktır. Benim ilk transferim kimyasal olmuştu ikincisinde bu yüzden kullanıldı.

Transferden sonra prednol kullandınız mı süreciniz nasıl geçti kullananlar pozitif sonuç aldımı
ben kullandım normalde sanırım 3. günde kesiliyor ama ben de sedef var bağışıklık sistemi hastalığı diye süreyi uzattı. sonuç kucağımda uyuyor🫶🍀

X