Kızlar bakarmısınız lütfennn :(

Kocayaslisiskodunya

Who are you when no one's watching?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
1.356
1.126
133
Herkese selam,
Ben yıllardır tüm vücuduma sir agda yaptırıyorum yada kendim yapıyorum. Ama o kadar zor oluyoki artk. Aldırmadıgım yer yok diyebilirim of off sırt bel göbek kol lazeri çok istedim hatta bi merkezle görüştüm buz lazer yapıyolarmış ama şehir değiştrdgm için kaldı öyle. Hormonlarda bi sıkıntı yok onada baktırmıştım. Lazer yaptıranlar gercekten sonuç alıyomusunuz?
Ve en önemlisi benm istediğim yerlere lazer yaptıranlar varmı mesela göbek ve bel bölgelerinde olumlu sonuç alanlar? Çok korkuyorum boşuna uğraşırım paramda zamanımda boşuna gider diye

Canım bende gidiyorum göbek bel popo üstü genetal tüm bacak ama 1 seansa gittim daha

Diyot lazer benimki. Üst bacakta baya azalma var ama daha 10 gün oldu dökülmeler tam başlamadı. Yok ya öyle dayanılmıycak acı değil Zaten senin acı seviyene göre düşürüyolar. Şey gibi düşün sinek ısırığı gibi
Hangi makine kullanıyolar canım ? Acı fln nasıl ben açıkcası korkuyorm biraz malum hassas yerler acırmı diye düşünüyorum. İlk seans sonrası nasıl oldu peki?

Ben gidiyorum. Şuan gebelik yüzünden ara verdim ama ıpl hariç gidebilirsin. Kesinlikle rahatlatıyor. Benim bacaklarım bitti denecek kadar azaldı. Belim de kalmadı desem yeridir. Bi tek genital de sorun yaşadım. O da evlendikten sonra hiç gitmedim sürekli kestim diye yine eski haline döndü. Diot- nd yag ya da alexandrite a git. Bunlar güzel sonuç veriyor

Ilk seansa gidip dokulmen olmasi imkansiz diode de nasil oldu o anlayamadim

Ben gidiyorum canim bitmek uzere alexandrite cihazim clnc medilife a gidiyorum ankara da bi kontrol bi ana randevum var dokulmelerin 2. Haftada baslar derinin rengine ve tuylerine gore secim yapmalisin

Bacak değilde en çok göbek bel diye düşünüyorum yani daha acil bitirmem gerekr dye. Çok tşk ederim cevabınız için. Acıdan korkmuştm hep daha rahat giderim artk

Buz lazer en iyisi diye okudum ama yaşadgm şehrde bulamadım pek olanlarda çok pahalı. Büyük ihtml alexandrite olcak gibi

Ben gidiyorum canim bitmek uzere alexandrite cihazim clnc medilife a gidiyorum ankara da bi kontrol bi ana randevum var dokulmelerin 2. Haftada baslar derinin rengine ve tuylerine gore secim yapmalisin
Beyaz tenliyim tüylerde siyah kökü güçlü ama. Ben en çok bel ve göbekten kurtulmak istiyorum ya diğerlerine sonrada yaptırablrm

Kızlar bide şunu merak ediyorm. Baya cahilim bu konuda kusura bakmayın :) ilk seansa gitmek için sanırım tüyleri kökten değilde tıraş bıçağıyla almak gerekiyomuş. Peki seans sonrasnda tüyler çıkarken sert çıkmazmı? Yani göbeğimi tıraş bıçağıylamı alcam dahada sertleştirmezmi o tüyleri çıkarken?

Evet ama dokulunce incelerek cikiyor canim

Merhaba, ben de yıllardır yani 3 senedir lazer yaptırıyorum. Gerçekten tüylerim çok çok azaldı ama hala var ve bitmiyor bir türlü. İnce tüyleri lazer alamıyor, bi süre yaptırıp iğneli epilasyona geçebilirsin bir süre sonra. Hatta geçersen bana da haber ver

İnce tüylerim pek olmadıgı için sorun olmaz sanırım bi başlaym artk bakalım nasıl olcak

Buz lazer yapan yer yoksa. Ve istediginiz bolgedeki tuyler inceyse sakin alexandrite yaptirmayin. Normal diod lazere gidin. Buz lazerde son sistem diod lazer zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…