- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Canım bende gidiyorum göbek bel popo üstü genetal tüm bacak ama 1 seansa gittim dahaHerkese selam,
Ben yıllardır tüm vücuduma sir agda yaptırıyorum yada kendim yapıyorum. Ama o kadar zor oluyoki artk. Aldırmadıgım yer yok diyebilirim of offsırt bel göbek kol lazeri çok istedim hatta bi merkezle görüştüm buz lazer yapıyolarmış ama şehir değiştrdgm için kaldı öyle. Hormonlarda bi sıkıntı yok onada baktırmıştım. Lazer yaptıranlar gercekten sonuç alıyomusunuz?
Ve en önemlisi benm istediğim yerlere lazer yaptıranlar varmı mesela göbek ve bel bölgelerinde olumlu sonuç alanlar? Çok korkuyorum boşuna uğraşırım paramda zamanımda boşuna gider diye
Hangi makine kullanıyolar canım ? Acı fln nasıl ben açıkcası korkuyorm biraz malum hassas yerler acırmı diye düşünüyorum. İlk seans sonrası nasıl oldu peki?Canım bende gidiyorum göbek bel popo üstü genetal tüm bacak ama 1 seansa gittim daha
Hangi makine kullanıyolar canım ? Acı fln nasıl ben açıkcası korkuyorm biraz malum hassas yerler acırmı diye düşünüyorum. İlk seans sonrası nasıl oldu peki?
Ilk seansa gidip dokulmen olmasi imkansiz diode de nasil oldu o anlayamadimDiyot lazer benimki. Üst bacakta baya azalma var ama daha 10 gün oldu dökülmeler tam başlamadı. Yok ya öyle dayanılmıycak acı değil Zaten senin acı seviyene göre düşürüyolar. Şey gibi düşün sinek ısırığı gibi
Ben gidiyorum canim bitmek uzere alexandrite cihazim clnc medilife a gidiyorum ankara da bi kontrol bi ana randevum var dokulmelerin 2. Haftada baslar derinin rengine ve tuylerine gore secim yapmalisinHerkese selam,
Ben yıllardır tüm vücuduma sir agda yaptırıyorum yada kendim yapıyorum. Ama o kadar zor oluyoki artk. Aldırmadıgım yer yok diyebilirim of offsırt bel göbek kol lazeri çok istedim hatta bi merkezle görüştüm buz lazer yapıyolarmış ama şehir değiştrdgm için kaldı öyle. Hormonlarda bi sıkıntı yok onada baktırmıştım. Lazer yaptıranlar gercekten sonuç alıyomusunuz?
Ve en önemlisi benm istediğim yerlere lazer yaptıranlar varmı mesela göbek ve bel bölgelerinde olumlu sonuç alanlar? Çok korkuyorum boşuna uğraşırım paramda zamanımda boşuna gider diye
Bacak değilde en çok göbek bel diye düşünüyorum yani daha acil bitirmem gerekr dye. Çok tşk ederim cevabınız için. Acıdan korkmuştm hep daha rahat giderim artkDiyot lazer benimki. Üst bacakta baya azalma var ama daha 10 gün oldu dökülmeler tam başlamadı. Yok ya öyle dayanılmıycak acı değil Zaten senin acı seviyene göre düşürüyolar. Şey gibi düşün sinek ısırığı gibi
Buz lazer en iyisi diye okudum ama yaşadgm şehrde bulamadım pek olanlarda çok pahalı. Büyük ihtml alexandrite olcak gibiBen gidiyorum. Şuan gebelik yüzünden ara verdim ama ıpl hariç gidebilirsin. Kesinlikle rahatlatıyor. Benim bacaklarım bitti denecek kadar azaldı. Belim de kalmadı desem yeridir. Bi tek genital de sorun yaşadım. O da evlendikten sonra hiç gitmedim sürekli kestim diye yine eski haline döndü. Diot- nd yag ya da alexandrite a git. Bunlar güzel sonuç veriyor
Beyaz tenliyim tüylerde siyah kökü güçlü ama. Ben en çok bel ve göbekten kurtulmak istiyorum ya diğerlerine sonrada yaptırablrmBen gidiyorum canim bitmek uzere alexandrite cihazim clnc medilife a gidiyorum ankara da bi kontrol bi ana randevum var dokulmelerin 2. Haftada baslar derinin rengine ve tuylerine gore secim yapmalisin
Evet ama dokulunce incelerek cikiyor canimKızlar bide şunu merak ediyorm. Baya cahilim bu konuda kusura bakmayın :) ilk seansa gitmek için sanırım tüyleri kökten değilde tıraş bıçağıyla almak gerekiyomuş. Peki seans sonrasnda tüyler çıkarken sert çıkmazmı? Yani göbeğimi tıraş bıçağıylamı alcam dahada sertleştirmezmi o tüyleri çıkarken?
Anladm canim benm sirtim baya dokuldu gobegmde de cizgim kaldiBeyaz tenliyim tüylerde siyah kökü güçlü ama. Ben en çok bel ve göbekten kurtulmak istiyorum ya diğerlerine sonrada yaptırablrm
Herkese selam,
İnşallah benimde öyle olur hepsi bitmese bile en azından azalsın birazAnladm canim benm sirtim baya dokuldu gobegmde de cizgim kaldi
İnce tüylerim pek olmadıgı için sorun olmaz sanırımMerhaba, ben de yıllardır yani 3 senedir lazer yaptırıyorum. Gerçekten tüylerim çok çok azaldı ama hala var ve bitmiyor bir türlü. İnce tüyleri lazer alamıyor, bi süre yaptırıp iğneli epilasyona geçebilirsin bir süre sonra. Hatta geçersen bana da haber ver
Buz lazer yapan yer yoksa. Ve istediginiz bolgedeki tuyler inceyse sakin alexandrite yaptirmayin. Normal diod lazere gidin. Buz lazerde son sistem diod lazer zatenHerkese selam,
Okudugum kadariyla tuyleriniz ince degil. Alexandrite ile baslayin kalanlar icinde diod yaptitinİnce tüylerim pek olmadıgı için sorun olmaz sanırımbi başlaym artk bakalım nasıl olcak
İnce tüylerim yok zaten aldırmadığım yerim pek yok aslndaOkudugum kadariyla tuyleriniz ince degil. Alexandrite ile baslayin kalanlar icinde diod yaptitin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?