• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kizlar bakarmisiniz lütfen?

merhaba, bende saclarimi 4 gün önce karamel röfle yaptirdim. Aslinda tek renk koyu sari istemistim ama saclarim acik renk oldugu halde olmaz dedi. Sinir oluyorum önceden gidip sorunca olur diyorlar koltugada oturunca röfle olur :25: Yikandikca benimde rengim soluklasti ne karamele ne sariya benziyo :59: paramami yanayim kac saat orda bekledim onami bilmiyorum. Bende Almanyadayim bal köpügü rengini görmedim. Goldblond almistim o kizilimsi olmustu. Umarim boyarsan güzel bir renk olur

merhaba, bende saclarimi 4 gün önce karamel röfle yaptirdim. Aslinda tek renk koyu sari istemistim ama saclarim acik renk oldugu halde olmaz dedi. Sinir oluyorum önceden gidip sorunca olur diyorlar koltugada oturunca röfle olur :25: Yikandikca benimde rengim soluklasti ne karamele ne sariya benziyo :59: paramami yanayim kac saat orda bekledim onami bilmiyorum. Bende Almanyadayim bal köpügü rengini görmedim. Goldblond almistim o kizilimsi olmustu. Umarim boyarsan güzel bir renk olur

canim suanda bazi renkler deniyorum sacima tam karar verip bir renge boyarsam kesinlikle resim koyucam sende begenirsen ben ona göre tam sana numara ve boya isimini veririm sende boyarsin aynen canim ayiptir söylemesi 100 euro aldi ya birde ana sacimin üstüne yapti sadece röfle düsün yani eger iki renk boyasa ne kadar alirdi allah bilir birsey bildikleri yok birde isikta yesil gibi duruyor sacim ya uclar kopuyor resmen güzel olsun derken iyice mahvettiler sacimi bende evde kendi yöntemleri denemeye karar verdim burda arkadaslarda yardimci oldu saolsunlar dedigim gibi eger tam bir renge karar verirsem boyarsam mutlaka resim koyucam sende bakarsin:1:

kizlar yardiminiza ihtiyacim var önde resimlerim var biliyorsunuz röfleli ve ana sacimla ben koyu renk istemiyorum simdi bu asagidaki boyalardan hangisine boyasam ki bir akil verin kizlar benim istedigim renk altin sarisi balköpügü bulamadim altin sarisi rengide cok hosuma gidiyor ama nasil yapcagimi blmiyorum yardim edin lütfen asagidaki renklerden hangisine boyayim sizce. en bastaki sari küllü renk onunla ilk boyayim diyorum sonrada altin sarisi rengi boyayim diyorum yoksa tersinimi yapmaliyim kafam cok karisti ya tek renk altin sarisi olsun istiyorum sizce olur mu :59:

küllü sari:
http://img825.imageshack.us/img825/3664/enucuzlorealsacbakimilo.jpg

acik altin sarisi:
http://img534.imageshack.us/img534/4073/hco2111.jpg

acik günes altin sarisi:
http://img39.imageshack.us/img39/6180/visurangepackshot9304.png

altin sari:
http://img98.imageshack.us/img98/2816/518zlchhfilsl500aa300.jpg

azracım ben röflelerini çok ama çok ama çok begendim yakıştırdım da biraz kullan derim ne bileyim herkes bunu ister yaptıramaz gibi geldi yani hoş duruyo ama sen bilirsin degr konularda bişi diyemiyecegim ama bir arkadas röflesinin üstüne bal köpüğü kullanmıştı ve güzel olmuştu aklımda kalmış söyleyim dedim

azracım ben röflelerini çok ama çok ama çok begendim yakıştırdım da biraz kullan derim ne bileyim herkes bunu ister yaptıramaz gibi geldi yani hoş duruyo ama sen bilirsin degr konularda bişi diyemiyecegim ama bir arkadas röflesinin üstüne bal köpüğü kullanmıştı ve güzel olmuştu aklımda kalmış söyleyim dedim

tsk ederim canim ben röflemin bu rengini sevmiyorum aslinda altin sarisi falan olsaydi daha dogal canli güzel olurdu diye düsünüyorum canim bulamadim burda balköpügünü bulsam boyuycaktim bu renklerden deneyim diyorum basima bela acmam insallah :1:

bence gayet güzel ben özellikle hiç açtırmadan doğal tonunun üzerine yaptırıyorum.ben öyle seviyorum sen bilirsin

tsk ederim canim ben röflemin bu rengini sevmiyorum aslinda altin sarisi falan olsaydi daha dogal canli güzel olurdu diye düsünüyorum canim bulamadim burda balköpügünü bulsam boyuycaktim bu renklerden deneyim diyorum basima bela acmam insallah :1:

canım internetten iste ben öyle bir yerdeyim ki herseyimizi internetten kargoyla alıyoruz ne yapacaksın neyse ikinci koyduğun boya rangi benimde çok hoşuma gitti benimki ona benziyor benim sac rengim kumraldı ilk önce açık küllü sarı ile boyadım sonrada bir tüp sarı bir tüp açık küllü ile boyadım bu renge benziyor ama çok hoş duruyor bak bunu deneyebilirsin ama ilkinde olmaz ikincide olabilir zaten hep ikinci boyamada oturuyor renk sen blirsin canım iyi düşün derim

canım internetten iste ben öyle bir yerdeyim ki herseyimizi internetten kargoyla alıyoruz ne yapacaksın neyse ikinci koyduğun boya rangi benimde çok hoşuma gitti benimki ona benziyor benim sac rengim kumraldı ilk önce açık küllü sarı ile boyadım sonrada bir tüp sarı bir tüp açık küllü ile boyadım bu renge benziyor ama çok hoş duruyor bak bunu deneyebilirsin ama ilkinde olmaz ikincide olabilir zaten hep ikinci boyamada oturuyor renk sen blirsin canım iyi düşün derim

tamam canim cok tesekkür ederim yardimin icin bende deniycem bakalim insallah hayirlisi :61:

Back