:) boyanır fakat alttan röflelerin gözukur
röflelerim gözükünce kötü olur mu acaba ya sadece korktugum turunculasmasindan yada yesillenmesinden :44:
yeşil görunmez sanırım ışıltı verir aralarında iki veya üç boyama ile kapanmasa bile oturur rengin bence karamel yap bal köpüğünü tutturamaya bilirsin karamelde sırıtmaz sarıların
bana baya hoş olurmuş gibi geldi gölgeli olur gibi gibi
ben çok begendım yıllardır röfle kullanmış biri olarak bence renk tonu sıklığı çok güzel...ilk defa yaptırdıysan alışman bıraz zaman alır alışman için yüzüne allık ve ruj sürmeyi ihmal etme beyaz tenliysen solgun gösterir...
kendi saç rengin çok hoşmuş bence röfleden ziyade bal köpüğü ve karamel bencede çok daha güzel olur
ayni benim dusuncemi birebir yazmissin
benimde saclairm ayni senin gibi .. kendi sac ustune rofle.. ama bunun modasi gectimi ne kimse boyle cizgili sari kalmadi sanirim yaa.. bende acilen tek renge karamele filan boyamayi dusunuyorum .. yada biraz dipler gelince aslinda bir rofleden sonra tek renk gibi sari nasil olur
kafam cok karisik
sen dene resimlerini takip edecegim .. kesinlikle røfle sac demode :x
acilen boyat ..
boyatırsan çok güzel olur biraz daha sıcak bi renk olur sanırım çünkü bu renk biraz yaşlı gösteriyor sanırım...
keşke yapmasaymışsın kötü duymuyor ama kendi rengi çok çok hoşmuş yabence röflenin akması için bitkisel yöntemler dene bir daha boyatma çok yıpranır
tsk ederim begendigin icin sacimda cok soluk duruyor yaptiginin ilk günü zaten kuaför saclarimin ucunu fön cekerken kirdi bakim uyguluyorum saclarima haftada birkez zeytinyagi badem yagi elma sirkeli su falan onlarla toparlandi yumusasik oldu yoksa kece gibiydi isde diyorum o istedigim renkle boyarsam belki biraz parlaklik kazanir falan soluklugu gider
hmm . canım bence parlaklık için gliss pembe çook parlatıyor gerçekten öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?