Saç Rengi ve Saç Boyama kizlar bakarmisiniz lütfen?

azra2424

..RüMeYSaM Pamuk Kizim..
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
7.701
0
106
Almanya
kizlar merhaba saclarim röfleli ama sac rengim acilarak yapilmadi kendi ana sacimin üzerine röfle yapti kuaför ama ben pek memnun degilim simdi bu röflenin üzerine bal köpügü yada karamel yapmak istiyorum direk bu saca karamel yada bal köpügü boyanir mi arkadaslar yardimci olurmusunuz lütfen kendim evde boyamak istiyorum ama ya dedim olmazsa ve ben pisman olursam yaptigima o yüzden sizin fikirlerinizi bir sorayim dedim yardimci olursaniz cok sevinirim.

....

Son düzenleme:
:) boyanır fakat alttan röflelerin gözukur

Son düzenleme:
röflelerim gözükünce kötü olur mu acaba ya sadece korktugum turunculasmasindan yada yesillenmesinden :44:

yeşil görunmez sanırım ışıltı verir aralarında iki veya üç boyama ile kapanmasa bile oturur rengin bence karamel yap bal köpüğünü tutturamaya bilirsin karamelde sırıtmaz sarıların

yeşil görunmez sanırım ışıltı verir aralarında iki veya üç boyama ile kapanmasa bile oturur rengin bence karamel yap bal köpüğünü tutturamaya bilirsin karamelde sırıtmaz sarıların

tsk ederim canim aslinda istedigim tam renk bal köpügü karamelde biraz kizillik var sanki ama bal köpügü öyle degil sari gibide böyle kumral gibide güzel bir rengi var bu forumda okumusdu kizin biri kuaföre boyatmis kuaför azicik bisey icine küllü sarida koymus bende diyorum yarin alayim bal köpügü ve küllü sari bal köpügünün icine küllü sarisinin yarisini koyuyum arkalarda görünmeyen saclarimdan birine boyayim renge bir bakayim diyorum eger istedigim gibi olursa tüm boyarim eger olmazsadao zaman bakarim caresine tsk ederim yardimin ve ilgilendigin icin

ben çok begendım yıllardır röfle kullanmış biri olarak bence renk tonu sıklığı çok güzel...ilk defa yaptırdıysan alışman bıraz zaman alır alışman için yüzüne allık ve ruj sürmeyi ihmal etme beyaz tenliysen solgun gösterir...

ilk defa böyle kullaniyorum böyle bir sac evet ama biz kadinlar birseye taktik mi illa yapicaz elimizdekiyle yetinmeyi bilmeyiz :))))
simdi bu renge taktim ya illa yapicam cok tsk ederim canim begendigin icin :)

kendi saç rengin çok hoşmuş bence röfleden ziyade bal köpüğü ve karamel bencede çok daha güzel olur

kendi saç rengin çok hoşmuş bence röfleden ziyade bal köpüğü ve karamel bencede çok daha güzel olur

insallah öyle olur deniycem yarin bakalim sacimin bir tutamina zaten eger boyarsam tamamini kesinlikle resim koyarim buraya tesekkür ederim yorumun icin

ayni benim dusuncemi birebir yazmissin
benimde saclairm ayni senin gibi .. kendi sac ustune rofle.. ama bunun modasi gectimi ne kimse boyle cizgili sari kalmadi sanirim yaa.. bende acilen tek renge karamele filan boyamayi dusunuyorum .. yada biraz dipler gelince aslinda bir rofleden sonra tek renk gibi sari nasil olur
kafam cok karisik
sen dene resimlerini takip edecegim .. kesinlikle røfle sac demode :x

acilen boyat ..

bugun alicam boya aksama dogru bir tutam boyuycam sacimdan insallah güzel olurda bütün sacimi boyarim ya canim demoden ziyada isikta disarida saclarim acayip bir tuhaf renk oluyor birde saclarimi yikadikca röflelerim solgunlasdi seninde oldumu aynisi ??tek renk sarida güzel olur aslinda ama bu balköpügü rengi olsun yada karamel olsun cok sicak renkler bakalim deneme yanilma yapa yapa birseyler olucak insallah sonunda :90:

boyatırsan çok güzel olur biraz daha sıcak bi renk olur sanırım çünkü bu renk biraz yaşlı gösteriyor sanırım...

boyatırsan çok güzel olur biraz daha sıcak bi renk olur sanırım çünkü bu renk biraz yaşlı gösteriyor sanırım...

evet dün aynaya bakiyorum büyükannemin saclari gibi diorum kendi kendime gözlerim renkli , böyle renkler daha cok renkli gözleri ortaya cikarir derler ama bu renk resmen benim suratimi boguyor gözlerimi ön plana falan cikarmadi

keşke yapmasaymışsın kötü duymuyor ama kendi rengi çok çok hoşmuş ya bence röflenin akması için bitkisel yöntemler dene bir daha boyatma çok yıpranır

keşke yapmasaymışsın kötü duymuyor ama kendi rengi çok çok hoşmuş ya bence röflenin akması için bitkisel yöntemler dene bir daha boyatma çok yıpranır

tsk ederim begendigin icin sacimda cok soluk duruyor yaptiginin ilk günü zaten kuaför saclarimin ucunu fön cekerken kirdi bakim uyguluyorum saclarima haftada birkez zeytinyagi badem yagi elma sirkeli su falan onlarla toparlandi yumusasik oldu yoksa kece gibiydi isde diyorum o istedigim renkle boyarsam belki biraz parlaklik kazanir falan soluklugu gider

Son düzenleme:

hmm . canım bence parlaklık için gliss pembe çook parlatıyor gerçekten öneririm

hmm . canım bence parlaklık için gliss pembe çook parlatıyor gerçekten öneririm

tsk ederim canim önerin icin onu heryerde bulabilirim ama dün balköpügünü bulamadim burda benim kaldigim yerde almanyada yok sanirim birkac yer daha kaldi onlarada bakayim ebay da buldum bir tane olmazsa onu siparis edicem ama sasirdim bulamayinca boyayi koskoca almanyada yok yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…