Ama bebek yapacak şekilde asla yapmadık pek sanmıyorum tekrardan olduğunu çünkü 2 buçuk senedir geri çekiliyoruz 1,2 ay deneyelim dedik onda da bebek tuttumu tutmadı mı hala anlamadık bilmiyorum inşallah ya hamileyimdir yada hiç olmamıştır35 günde 9 değer sıfırlanırdı sanırım tekrardan gebe kaldınız.
Çok dikkat ettik bebek olmaması için 2 ay koruyalım dedik insallah üstüne gormusumdur yada hiç olmamıştırHcg düşükten snra düşmüş baya ama sıfırlandıgını görmemişsiniz. Usg de bakılms ama doktor temız parca yok dedıyse muhtemelen suan yasadgnz yenı bır gebelik :) umarım saglıkla kucagınıza alırsınız düşük sonrası benımde surecim boyle olmustu bthcg sıfırlanana kadar kan verdm beyaz derı gbı parca kırmızı pıhtı gbı bısı dustu usg de temız cktı rahim 5 ay sonra gebe kaldm tekrar
Ama bebek yapacak şekilde asla yapmadık pek sanmıyorum tekrardan olduğunu çünkü 2 buçuk senedir geri çekiliyoruz 1,2 ay deneyelim dedik onda da bebek tuttumu tutmadı mı hala anlamadık bilmiyorum inşallah ya hamileyimdir yada hiç olmamıştır
Anladım 35 gündür regle olmuyorum ve taa gece yaptım testi ona rağmen kıpkırmızı çıkmıştı dünHayırlısı olsun inşallah.Benim değerim çok geç sıfırlanmıştı ama sayıları tam hatırlayamıyorum belki de vücudunuzda hala hcg vardır o sebeple 2. Çizgi çıkıyordur.
Anladım 35 gündür regle olmuyorum ve taa gece yaptım testi ona rağmen kıpkırmızı çıkmıştı dün
Var nasıl atabilirimKıpkırmızı mı? Fotoğrafı var mı ya merak ettim. 9 olan değer hiç düşmese bile öyle kırmızı olmaz ki
Korundugunz haldemı bu deger ozmn dış gebelik flan olmasın inşAllah yaAma bebek yapacak şekilde asla yapmadık pek sanmıyorum tekrardan olduğunu çünkü 2 buçuk senedir geri çekiliyoruz 1,2 ay deneyelim dedik onda da bebek tuttumu tutmadı mı hala anlamadık bilmiyorum inşallah ya hamileyimdir yada hiç olmamıştır
Var nasıl atabilirim
Yok en son düşük yaparken gittik doktora o değerler o zamanın ben sadece gece test yaptım pozitifKorundugunz haldemı bu deger ozmn dış gebelik fla olmasın inşAllah ya
He anladm suan sadece idrar testı yaptınız bthcg degerını bılmıyorsunuz 9 deger coktan sfrlanmıstr kıpkırmızı cktysa testte mutlaka yenı bır gebelıktır. Ben bu gebelıgımı bthcg 5-8 arası bır degerle ogrenmıstım adetten once ama degerım boyleyken ıdrar testım okdr siliktiki ikinci cızgı ben bile zor görüyordumYok en son düşük yaparken gittik doktora o değerler o zamanın ben sadece gece test yaptım pozitif
Olabilir o zaman ne diyelim rabbimin mücizesidir yarın belli olur haber veririm bakalim hayirlisi olsun inşallah sanada testi atayım biraz rengi soldu ama 2 gün oldu yapaliHe anladm suan sadece idrar testı yaptınız bthcg degerını bılmıyorsunuz 9 deger coktan sfrlanmıstr kıpkırmızı cktysa testte mutlaka yenı bır gebelıktır. Ben bu gebelıgımı bthcg 5-8 arası bır degerle ogrenmıstım adetten once ama degerım boyleyken ıdrar testım okdr siliktiki ikinci cızgı ben bile zor görüyordum
Kesınlıkle yenı bır gebelık var :) gerı cekılme yontemı ıle korunma tam korunma sayılmaz hamile kalmak mumkundur .2 gün geçti biraz rengi soldu
AttimMesaj attığımız yerde dosya ekle var alt tarafta solda oradan fotoğraf arşivine tıklayabilirsiniz.
InsAllah guzel haberlerını beklıyoruz :) ama bence gebesın eger oyleyse sorunsuz bır gebelık yasarsın ınsAllah ve saglıkla kucagınıza almak nasıp olurOlabilir o zaman ne diyelim rabbimin mücizesidir yarın belli olur haber veririm bakalim hayirlisi olsun inşallah sanada testi atayım biraz rengi soldu ama 2 gün oldu yapali
Amin insallahInsAllah guzel haberlerını beklıyoruz :) ama bence gebesın eger oyleyse sorunsuz bır gebelık yasarsın ınsAllah ve saglıkla kucagınıza almak nasıp olur