Ay inşallah dua edermisin yarın kalbini kendisini görelim bende sana herzaman dua ederimYok yok bu 9 falan değil :) Resmen gebelik var. :)
Tabiki dua ederım edıyorumda inan isteyen birinin hamile oldgnu duyunca cok mutlu oluyorum ama bır dusuk oldu buda oyle olurmu dıye sıtres yapma sakın rahat ol hayrlısını dıle bende dusuk sonrası hamile kalanlardnm bak dogumuma 2.3 hafta kaldı dusuk sureci zor ve uzucu ama birkez oyle oldu dıye hep oyle olacak degıl guzel dusun guzel seyler olsun ınsAllahAy inşallah dua edermisin yarın kalbini kendisini görelim bende sana herzaman dua ederim
Amin inşallah teşekkür ederim yorumun için rabbim evlatlarını sana bağışlasınTabiki dua ederım edıyorumda inan isteyen birinin hamile oldgnu duyunca cok mutlu oluyorum ama bır dusuk oldu buda oyle olurmu dıye sıtres yapma sakın rahat ol hayrlısını dıle bende dusuk sonrası hamile kalanlardnm bak dogumuma 2.3 hafta kaldı dusuk sureci zor ve uzucu ama birkez oyle oldu dıye hep oyle olacak degıl guzel dusun guzel seyler olsun ınsAllah
Dış gebelikte değerler düşüp tekrar çıkabiliyor hakkımızda hayırlısıAnladım 35 gündür regle olmuyorum ve taa gece yaptım testi ona rağmen kıpkırmızı çıkmıştı dün
4 martta gelen ilk kanla gittik değer 30 du ikinci gün gittik değer 8 idiUyku hali çok anlamamış olabilirim diye tekrarlatmış olacam siz pıhtıdan sonra 9 değerini gördünüz değil mi? Sonra regl oldunuz mu?
Bugün belli olacak hayırlısı inşDış gebelikte değerler düşüp tekrar çıkabiliyor hakkımızda hayırlısı
Kızlar hamileymişim 5 haftalıkUyku hali çok anlamamış olabilirim diye tekrarlatmış olacam siz pıhtıdan sonra 9 değerini gördünüz değil mi? Sonra regl oldunuz mu?
5 haftalık hamileymişimDış gebelikte değerler düşüp tekrar çıkabiliyor hakkımızda hayırlısı
Canım 5 haftalık hamileymişimTabiki dua ederım edıyorumda inan isteyen birinin hamile oldgnu duyunca cok mutlu oluyorum ama bır dusuk oldu buda oyle olurmu dıye sıtres yapma sakın rahat ol hayrlısını dıle bende dusuk sonrası hamile kalanlardnm bak dogumuma 2.3 hafta kaldı dusuk sureci zor ve uzucu ama birkez oyle oldu dıye hep oyle olacak degıl guzel dusun guzel seyler olsun ınsAllah
Yaaa maşallah gözünüz aydın olsun sağlıkla gelsinKızlar hamileymişim 5 haftalık
AminYaaa maşallah gözünüz aydın olsun sağlıkla gelsinçok sevindim
Gözün aydın canım Allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsınCanım 5 haftalık hamileymişim
Amin teşekkür ederimGözün aydın canım Allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın