Kızlar bakarmısınız düşük yapmıştım şimdi testim pozitif ve regle geçikmem var fazla bilmiyorum ?

Ay inşallah dua edermisin yarın kalbini kendisini görelim bende sana herzaman dua ederim 😔🥰
Tabiki dua ederım edıyorumda inan isteyen birinin hamile oldgnu duyunca cok mutlu oluyorum ama bır dusuk oldu buda oyle olurmu dıye sıtres yapma sakın rahat ol hayrlısını dıle bende dusuk sonrası hamile kalanlardnm bak dogumuma 2.3 hafta kaldı dusuk sureci zor ve uzucu ama birkez oyle oldu dıye hep oyle olacak degıl guzel dusun guzel seyler olsun ınsAllah 🤲🏼❤️

Tabiki dua ederım edıyorumda inan isteyen birinin hamile oldgnu duyunca cok mutlu oluyorum ama bır dusuk oldu buda oyle olurmu dıye sıtres yapma sakın rahat ol hayrlısını dıle bende dusuk sonrası hamile kalanlardnm bak dogumuma 2.3 hafta kaldı dusuk sureci zor ve uzucu ama birkez oyle oldu dıye hep oyle olacak degıl guzel dusun guzel seyler olsun ınsAllah 🤲🏼❤️
Amin inşallah teşekkür ederim yorumun için rabbim evlatlarını sana bağışlasın 🤲🧿♥️♥️♥️

Uyku hali çok anlamamış olabilirim diye tekrarlatmış olacam siz pıhtıdan sonra 9 değerini gördünüz değil mi? Sonra regl oldunuz mu?

Canım 5 haftalık hamileymişim 🥰

X