kizlar bakarmisin bisey sorcam

Waww

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2023
2.378
972
25
meraba arkadaslar biz bayramda tatile gitcez ve benim gorumcemin adet gunu tamda bayram gunune denk geliyo denize giremiycem diye uzuluyo yani bildiginiz adet geciktirici yada erken olmasi icin ne yapilir bilginiz varmi

Primolut var hap olarak, yan etkisi illaki var ama bende olmadı yani ona bakıp çekinmesin, birkaç günden çok sorun olmaz

Düğünüm reglime denk geliyordu primolut içmiştim geciktiriyor

Evet ben de kullandım primolut ama geciktirmek için değil yan etkileri var elbet bende ağrı olmuştu regl olurken.

İlacın adeti geciktirmek için kullanma talimatı vardı. Onu hatırlayamadım ama netten bile bulursunuz

Bu arada yemeklerden sonra günde iki tane alması lazım 10 gün boyunca kullanicak.. Dediğim gibi adetten bir kaç gün önce başlaması gerek. Yalnız bir doktora danışarak yaparsa daha iyi olur herkese farklı yan etkileri var primolutun

meraba arkadaslar biz bayramda tatile gitcez ve benim gorumcemin adet gunu tamda bayram gunune denk geliyo denize giremiycem diye uzuluyo yani bildiginiz adet geciktirici yada erken olmasi icin ne yapilir bilginiz varmi
Tampon kullansa. Geciktirici hap var ama sonraki etkisi nasıldır bilmiyorum eczaneden temin ediliyor.

Merhaba, ben eczanelerde Primolut ilacı bulamıyorum :KK43:(( tatile gidicez otele giriş tarihine denk geliyor başka muadil ilaç var mı bildiğiniz??

X