Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm bu ilac geciktiryomuPrimolut var hap olarak, yan etkisi illaki var ama bende olmadı yani ona bakıp çekinmesin, birkaç günden çok sorun olmaz
Sanırım adetten bir kaç gün önce başlarsa adet olmaz adet gelmeden başlaması lazım. İlacı bırakınca bir iki günde adet olacaktır.cnm bu ilac geciktiryomu
Evet geciktiriyor. Reglden 2-3 gün önce günde 3 kere alınıyor, bıraktıktan birkaç gün sonra da regl geliyorcnm bu ilac geciktiryomu
tm cnm saolBu arada yemeklerden sonra günde iki tane alması lazım 10 gün boyunca kullanicak.. Dediğim gibi adetten bir kaç gün önce başlaması gerek. Yalnız bir doktora danışarak yaparsa daha iyi olur herkese farklı yan etkileri var primolutun
tm cnmEvet geciktiriyor. Reglden 2-3 gün önce günde 3 kere alınıyor, bıraktıktan birkaç gün sonra da regl geliyor
Tampon kullansa. Geciktirici hap var ama sonraki etkisi nasıldır bilmiyorum eczaneden temin ediliyor.meraba arkadaslar biz bayramda tatile gitcez ve benim gorumcemin adet gunu tamda bayram gunune denk geliyo denize giremiycem diye uzuluyo yani bildiginiz adet geciktirici yada erken olmasi icin ne yapilir bilginiz varmi
tampon nedir cnm ilac gibi biseymiTampon kullansa. Geciktirici hap var ama sonraki etkisi nasıldır bilmiyorum eczaneden temin ediliyor.
Normal Ped yerine vajinanın içine yerleştirilen pedtampon nedir cnm ilac gibi biseymi
anladim cnm ilac aldik dün artik onu kullancak bklmNormal Ped yerine vajinanın içine yerleştirilen ped