- 25 Mayıs 2017
- 2.899
- 5.492
- 78
- Konu Sahibi Renkli bukalemun
6 kiloyu rahatlıkla verirsin canımUmarım sizde ki azim bende de olur da sizin gibi kilo verebilirim
Gerçi benim aldığım kilo 6 ama daha fazlasını da verirsem çok mutlu olacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 kiloyu rahatlıkla verirsin canımUmarım sizde ki azim bende de olur da sizin gibi kilo verebilirim
Gerçi benim aldığım kilo 6 ama daha fazlasını da verirsem çok mutlu olacağım
Bişey yapmadım açım sadeceVaaauuuvvvvv 49.5 güncel kilonuz. Ay nasıl başardınız neler yaptınız? Tebrik ediyorum sizi![]()
Bişey yapmadım açım sadece![]()
Bişey yapmadım açım sadece![]()
Sen kaç kilosun canımortak problem aç geziyoruz :)))) gerçi benim aklıma yemek yemek gelmiyo. Bi avuç leblebi atıyorum ağzıma kafadan 3 saat tokum :)
Ben de 50 kiloyum ama ideal kilom 45 46 falan.. o körolası 5 kiloyu veremiyorumSen kaç kilosun canım
İdeal kıloma ulaştım ama koruma aşamasındayım![]()
Su an idealsin bence boyun kaçBen de 50 kiloyum ama ideal kilom 45 46 falan.. o körolası 5 kiloyu veremiyorum
Haha onu hiç sorma 1.56 boyumSu an idealsin bence boyun kaç![]()
Son 4-5 kilolar cok zor veriliyor ya. Sok diyetlerden denedin mi?Ben de 50 kiloyum ama ideal kilom 45 46 falan.. o körolası 5 kiloyu veremiyorum
Yok denemedim. Nasıl yapılır onu da bilmiyorum :)) bilgin varsa çok sevinirim vallaSon 4-5 kilolar cok zor veriliyor ya. Sok diyetlerden denedin mi?
Yinede gayet güzel kilon tabi kendını nasil iyi hissedeceksen o kilonda olHaha onu hiç sorma 1.56 boyum
Kilomun takildigini hissettigim zamanlarda bir 1 veya 2 gunluk sivi detoks seklinde yapiyorum ben cig meyve ve sebze sulariyla ama baska alternatifler de vardir illa.Yok denemedim. Nasıl yapılır onu da bilmiyorum :)) bilgin varsa çok sevinirim valla