• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakar mısınız

Renkli bukalemun

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2017
702
722
103
İyi günler arkadaşlar dün fitness a başladım haftada iki gün birer saat .
Orda tanıştığım bayanla konuşurken doğum kontrol hapını kullanmaya devam edersen zayıflayamazsın ki o ilaçlar kilo aldırıyor hormonlarla ilişkili olduğu için dedi
İlaç kilo aldırıyor mu onu bilemem de ben kullanmaya başladıktan sonra iştahı açıldı ve kilo aldım
Kasım 2016 dan beri kullanıyorum 8 aylık evliyim
Aslında doğum kontrol hapının bendeki diğer kötü etkisi ise tüylenme oldu ben epilasyon a gitmiş bitirmiştim evlenmeden 2 sene önce.
Doğum kontrol hapı kullanırken zayıflayanınız oldu mu

o iş bünye ile alakalı bence ki ben kullanıyorum 4 aydır hala 40 kiloyum ama bak sen kilo aldığını kendi ağzınla yazmışsın zaten demekki sana yan etki yaratmış

Hicbir ilac kilo aldirmaz eger siz yemezseniz. Ben de 10 aydir kullaniyorum, kilo almadım.
Ayrica dogum kontrol ilaçları tuylenme yapmaz, sivilce yapmaz tam tersine bunlardan korkuyucudur. Tuylenme sorununuz başka bir seye baglidir.

Hicbir ilac kilo aldirmaz eger siz yemezseniz. Ben de 10 aydir kullaniyorum, kilo almadım.
Ayrica dogum kontrol ilaçları tuylenme yapmaz, sivilce yapmaz tam tersine bunlardan korkuyucudur. Tuylenme sorununuz başka bir seye baglidir.
Bencede ayrıca kanserden koruyor

90mı oldun :skandal:
Bir ben kilo aldım sanıyordum :kızgın:

evet ya 90 küsürle doğuma girdim, ilk 7 ay 20 son 2 ay 20 kilo aldım :KK53:
yuvarlanıyordum :KK70:

not: milleti korkutmayalım şimdi, benim aşırı kilo artışımın altında aşırı yemem+sağlık sorunlarım vardı, tansiyondan dolayı 3 ay yattım, çok ödemim oldu vs vs

Prospektüsünde yazıyor yapabilir diye
Tüylenme sadece ilaçtan oldu diyemem kadınların evlendikten sonra da hormonları değişiyorMuş belki ondan olabilir

Back
X