Takip etmedim ama uygulamadan bakınca 7 şubat olarak gösteriyor en yoğun günüArtısınız güzel iki kat ilerlemiş
Yeni gebelik oldugu için yerlesme lekesı olmus sanırım
Yumurtlamanız hangi gün takip etmişmıydınız
Ara ara kasıklarım ağrıyor sanki regl olucakmışım gibi normal miArtısınız güzel iki kat ilerlemiş
Yeni gebelik oldugu için yerlesme lekesı olmus sanırım
Yumurtlamanız hangi gün takip etmişmıydınız
Yeni yerlesıyor bence yumurtlamada 7 şubat tan sonra olmus bana göreTakip etmedim ama uygulamadan bakınca 7 şubat olarak gösteriyor en yoğun günü
Yumurtlamayı 2şubatla 9 şubat arası gösteriyor uygulamadaYeni yerlesıyor bence yumurtlamada 7 şubat tan sonra olmus bana göre
Adetleriniz hep düzenli midir? Düzenli adet gören kadınlarda yumurtlama tarihi en fazla 1-2 gün fark ediyor onun dışında genellikle takvime uyumlu oluyor. Benim de yumurtlama 9 şubat değerim sizin gibi düşük hakkımızda hayırlısı olsunYumurtlamayı 2şubatla 9 şubat arası gösteriyor uygulamada
Hayırlısı olsun inşallah benimde 2 aydır düzensizdiAdetleriniz hep düzenli midir? Düzenli adet gören kadınlarda yumurtlama tarihi en fazla 1-2 gün fark ediyor onun dışında genellikle takvime uyumlu oluyor. Benim de yumurtlama 9 şubat değerim sizin gibi düşük hakkımızda hayırlısı olsun
Bende de aynıAra ara kasıklarım ağrıyor sanki regl olucakmışım gibi normal mi
Sizin de mi değeriniz benim gibi mesela şu an çok ağrım var kasıklarımda bide kanamam da var ama azcokBende de aynıbenım yumurtlamamda 11 şubat beklenen adette 25 idi
Düzensizlik varsa geç döllenmedir, artışlar da güzel, sağlıkla ilerler merak etmeyinHayırlısı olsun inşallah benimde 2 aydır düzensizdi
Şu an kırmızı kanamam var ağrımda var bıçak saplanıyor sanki hastaneye gidiyorumDüzensizlik varsa geç döllenmedir, artışlar da güzel, sağlıkla ilerler merak etmeyin
Yaa gecmiş olsun sonucunuz ne oldu acabaŞu an kırmızı kanamam var ağrımda var bıçak saplanıyor sanki hastaneye gidiyorum
Regl olduğumu söylediler düşük dedilerYaa gecmiş olsun sonucunuz ne oldu acaba
Yaa üzüldüm inşallah bırdahakı aya saglıkla kavusursunuz bebeginizeRegl olduğumu söylediler düşük dediler
İnşallah nasip kısmet vardır herşeyde bir hayırYaa üzüldüm inşallah bırdahakı aya saglıkla kavusursunuz bebeginize
Canım çok geçmiş olsun kendini üzme. Benim de değerim düşük çıktı bugün dua ediyorum kimyasal olsun daha fazla sürünmeden sonlansın dış gebelik olmasın diye. Hem kimyasal sonrası gebelik hızlı oluyormuşŞu an kırmızı kanamam var ağrımda var bıçak saplanıyor sanki hastaneye gidiyorum
İnşallah canım hayırlısı neyse o olsun elimde değil üzülmemek ilk gebeliğimdi çok umutlanmıştık. Demekki hayırlısı böyleymiş toparlarım inşallah bir kaç güne daha iyisi hepimizin olsun inşallahCanım çok geçmiş olsun kendini üzme. Benim de değerim düşük çıktı bugün dua ediyorum kimyasal olsun daha fazla sürünmeden sonlansın dış gebelik olmasın diye. Hem kimyasal sonrası gebelik hızlı oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?