Kızlar bakar mısınız yükselmesine betanın

misilina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2025
32
5
1
22
23 şubat=4.86 çıktı
24 şubat=12.4 çıktı
25şubat=25.4 çıktı
27 şubat=61 çıktı
Pazar günü tekrar kan vericem ama dün yani 26 şubatta hafif kanamam oldu pembe ve kahverengi şekilde bende korkup hastaneye gittim betanı takip et dediler regl de olabilirsin dediler son regl tarihim 25 ocak. Bugünde hafifi kanamam oldu sizde ne olucak? İlk hamileliğim anlamıyorum da pek

Artısınız güzel iki kat ilerlemiş
Yeni gebelik oldugu için yerlesme lekesı olmus sanırım
Yumurtlamanız hangi gün takip etmişmıydınız

Artısınız güzel iki kat ilerlemiş
Yeni gebelik oldugu için yerlesme lekesı olmus sanırım
Yumurtlamanız hangi gün takip etmişmıydınız
Takip etmedim ama uygulamadan bakınca 7 şubat olarak gösteriyor en yoğun günü

Yumurtlamayı 2şubatla 9 şubat arası gösteriyor uygulamada
Adetleriniz hep düzenli midir? Düzenli adet gören kadınlarda yumurtlama tarihi en fazla 1-2 gün fark ediyor onun dışında genellikle takvime uyumlu oluyor. Benim de yumurtlama 9 şubat değerim sizin gibi düşük hakkımızda hayırlısı olsun

Hayırlısı olsun inşallah benimde 2 aydır düzensizdi

Şu an kırmızı kanamam var ağrımda var bıçak saplanıyor sanki hastaneye gidiyorum
Canım çok geçmiş olsun kendini üzme. Benim de değerim düşük çıktı bugün dua ediyorum kimyasal olsun daha fazla sürünmeden sonlansın dış gebelik olmasın diye. Hem kimyasal sonrası gebelik hızlı oluyormuş

İnşallah canım hayırlısı neyse o olsun elimde değil üzülmemek ilk gebeliğimdi çok umutlanmıştık. Demekki hayırlısı böyleymiş toparlarım inşallah bir kaç güne daha iyisi hepimizin olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…