Kızlar bakar mısınız testime ben çizgi görüyorum

hayalim mucize

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2017
2.481
2.301
63
44
Bat 24 Eylül bu testi 22 sinde yaptım ben yok diye banyo dolabının kapalı yerine koydum Bi daha bakmadım bugün atmak için aldığımda böyleydi ıslakken kaldırdım kapalı kaldığı için renk birikmesi olmuş ama t nin altında pembe silik bir çizgi görüyorum ovulasyon ayın 10 unda oldu o gece ilişki de oldu sizce pozitif olması mümkün mü o çizgi kafamı karıştırdı çok

5 dk dan snra değerlendirme yanlış olur ama görüntüde şüpheye düşürüyor istersen tekrar et testi ama başında bi 10 dk filan bekle derim

Bence pozitif amanyinede emin olmak için kan vermek gerek

Bugün adet olmazsam iş çıkışı test alıp yarın sabah tekrar yapıcam günüm de geçmiş olacak daha net çıkar inşaAllah bu sefer dolaba kaldırmıycam toplanıyor renkler böyle :)

Maalesef bugün adet oldum sanırım yine kimyasal geçirmiş olabilirim ama test yapmasam bilmeyecektim hiç aslında asla bat tan önce test yapmam da taa ne zaman test almıştım skt si bu aydı ondan yapayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…