- 5 Nisan 2010
- 893
- 863
- 303
- Konu Sahibi Son Edebiyat
Dusundugun gibi kotu durmuyor gerçekten zamanla gozlerin de alisir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaş kalemiyle kalıcı kaş makyajı kadar şekilli ve eşit durmuyor kaşlar bende öyleydi yaniValla kızlar ne kadar dogalida var deseniz bana çok itici ve yapma geliyor,etrafimda hızla yayılan birsürü robot gibi insan olmaya başladı...kaş kalemiyle hergün kendiniz yapsanız daha iyi olmazmi...
yani çok dikey çizgiler kullanmış ondan dolayı daha kötü olabilir ya tam anlat olayı bu şekildeyken rötuşta daha kötü olurBana da şimdi rötüşa gel diyor gidip doldurtma mı yapsam ne yapsam düzelir bilmiyorum daha kötü olmasından korkuyorum
Evet çizgiler çok dikey dimi kaşın kıl yönünde olmalıydı çizgiler bi kerede bi uygulamadan mutlu ayrılamıyacak mıyım ya burnumu yaptırdım memnun kalmadım jaşımı yaptırdım memnun kalmadım doğallık diyecek kızlar da memnun değildim bunlardan yine olsa yine yaptırırdımda yapanları mı doğru seçemedimyani çok dikey çizgiler kullanmış ondan dolayı daha kötü olabilir ya tam anlat olayı bu şekildeyken rötuşta daha kötü olur
bence kaş şekliniz çok güzel olmuş.Ancak kaştaki kıl şeklini verirken boydan boya çekmiş,kıl boyu çok uzun olmuş bu yüzden sizi rahatsız ediyor ve kıl biraz yapay duruyor.Aralara küçük boyda rötuş attırırsanız bence problem ortadan kalkar bence tekrarlıyorum ama şekli çok güzel,o yüzden rötuşu dışa taşırmadan yaptırmalısın.Kalıcı kaş yaptırdığımı yazmıştım kıl tekniğiyle yaptırdım koyu oldu demiştim şimdi biraz açıldı yanlardan çıktığı için daha kalın duruyor kıl tekniğiyle yapıldığı için çizik çizik duruyor beğenmedim hiç resim atıyorum şimdiEki Görüntüle 1632713
Kesinlikle katılıyorumher şeyin doğalı daha guzel
Kesinlikle katılıyorum
evet doğru kişiyi seçmek çok önemli ama birazda şans tabi ki...Evet çizgiler çok dikey dimi kaşın kıl yönünde olmalıydı çizgiler bi kerede bi uygulamadan mutlu ayrılamıyacak mıyım ya burnumu yaptırdım memnun kalmadım jaşımı yaptırdım memnun kalmadım doğallık diyecek kızlar da memnun değildim bunlardan yine olsa yine yaptırırdımda yapanları mı doğru seçemedim
Çizik olduğunu görün diye yakın çektim uzaktanda böyle yani çizik duruyor doğal olsun diye kıl tekniği yaptırdım da hiç doğal olmadı ya