- Konu Sahibi kertenkelebe
-
2 gün sonra doğum günüydü bi de ne sürprizler düşünüyodum ama..
yaa az önce aramış açıp konuşsam mı sizce ?
cnım ya sen bayağı kapılmışın belli ki hala doğum günü diyonbak tatlım bu face ile sanal ortamlarla uğraşan erkeklerin yüzde 70i farklı şeyler peşinde oluyor erkekler bizler gibi değil bir başka hatunun güzelliğine bir gülüşüne kapılabiliyorlar arkadakini düşünmeden..Sen üniyi kazanmışın kimler gelecek ne teklifler ne aşk gösterileri salla bunu..Belli daha çocuk büyüyememiş Biraz başka alemlerde takılır değerini anlar döner ama tabiki senin için artık bitmeli yeni hayatlara bakmalısın önüne bakarak yürü ki düşmeyesin hayat denen yolda....Senin değerini bilecek birini bulman dileğiyle
Zamanı olmayan erkek yoktur, başke şeylere zaman ayıran erkek vardır gibi bi söz okumuştum geçenlerde..
Böyle bi erkek için kendinizi suçlu hissetemeniz dahi yanlış.
Sizi umursamıyor, özlemiyor, vakit ayırmıyor..
Ayrılmak istesende eyvallah diyip çıkabiliecek biri..
Arkada üzülüp kalan sen olma.
Güçlü ol.
Hayatındaki parazitleri temizle. Ufkunu aç.
Gereksiz insanlar için gereğinden fazla yorma kafanı..
Hakkında hayırlısı olsun canım.
haklısın ne kadar yoğun olsa bile bi 5 dk sı illa ki vardır insanın hadi bgün bulamadı iki gün bulamadı bi hafta da olmaz dimi
sağol sadece ona inanmak için harcadığım zamana üzülüyorum ya neler diyodu okul biter bitmez evlencez bekleyemem vs vs. fos işte
He şunuda belirteyim. Erkek arkadaşınız memleketten dönüp, bi başına kaldığında ayaklarınıza kapanacak aldanmayın.
Siz daha iyilerine layıksınız, hayatınızın en güzel zamanlarını böyle düşünerek geçirmeyin.
Çok mutlu olun inşallah
Yaşasırsın canım yaşasırsın çok daha güzellerini yaşarsın.bu çok güzel dileklerin için teşekkür ederim :))
tecrübe oldu,hayırlısı buymuş diyip geçmeye çalışıcam artık
ama bidaha böyle bişey yaşar mıyım bilmiyorum inancım kalmadı çünkü
Yaşasırsın canım yaşasırsın çok daha güzellerini yaşarsın.
Kalbini kapılarını kapatma. Her gelenede açma.
Bırak o bulsun seni.
Zamanında çok süründürdüysen araya da mesafe girdiyse o da şimdi aklı sıra senin burnunu sürtecek peh yermiyiz biz kadınlar? ahanda böyle postayı koyarız :)) Bence en iyisini yapmışsın arkadaşım, akıl vermesi kolaydır biz deriz bırak gitsin ne hali varsa gçrsün diye ama kalbinde o adamı taşıyan sensin iyi düşün sonradan üzüleceğin kararlar alma ama daha huzrlu olacaksan sil at gitsin. Bana 4 saat oyun oynayıp sonra geçip vaktim yok diyecek dünyasını şaşırtırım sonra da de hade yoluna derim. çok sinir oldum bu 4 saat oyun olayına cidden...
Bırak ne hali varsa görsün 4 saat değil 44 saat oynasın oyun 34836482 tane film izlesin beyni sulansın :)) Ne yapıyosa yapsın sen kendi hayatına bak, dünyada bi o yok, inşallah her dakikasını sana ayırmak isteyecek çok sevecek ve seninde seveceğin hayat arkadaşın olur. bu aşk meşk konularından cidden çok çekmiş biri olarak geriye dönüp baktığımda üzüldüğüm hiçbirşeyin acısınıhissetmediğimi gördükçe kendime kızıyorum ne halt etmeye onca zaman kendimi üzmüşüm diye :) en güzel zamanlarımı saçma sapan insanlar için harcamışım diye. Kaç yaşıdnasın bilmiyorum am bırak gitsin pc başında çürüsün :) Dönerse sen düşünürsün acaba senin gibi bi adamla devam etmelimiyim 4 saat pc başında zaman geçiren adamdan sevgilim olmasını istemeye devam edermiyim diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?