• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakar mısınız? Ben miyim suçlu...

2 gün sonra doğum günüydü bi de ne sürprizler düşünüyodum ama..
yaa az önce aramış açıp konuşsam mı sizce ?

cnım ya sen bayağı kapılmışın belli ki hala doğum günü diyon:( bak tatlım bu face ile sanal ortamlarla uğraşan erkeklerin yüzde 70i farklı şeyler peşinde oluyor erkekler bizler gibi değil bir başka hatunun güzelliğine bir gülüşüne kapılabiliyorlar arkadakini düşünmeden..Sen üniyi kazanmışın kimler gelecek ne teklifler ne aşk gösterileri salla bunu..Belli daha çocuk büyüyememiş Biraz başka alemlerde takılır değerini anlar döner ama tabiki senin için artık bitmeli yeni hayatlara bakmalısın önüne bakarak yürü ki düşmeyesin hayat denen yolda....Senin değerini bilecek birini bulman dileğiyle

cnım ya sen bayağı kapılmışın belli ki hala doğum günü diyon:( bak tatlım bu face ile sanal ortamlarla uğraşan erkeklerin yüzde 70i farklı şeyler peşinde oluyor erkekler bizler gibi değil bir başka hatunun güzelliğine bir gülüşüne kapılabiliyorlar arkadakini düşünmeden..Sen üniyi kazanmışın kimler gelecek ne teklifler ne aşk gösterileri salla bunu..Belli daha çocuk büyüyememiş Biraz başka alemlerde takılır değerini anlar döner ama tabiki senin için artık bitmeli yeni hayatlara bakmalısın önüne bakarak yürü ki düşmeyesin hayat denen yolda....Senin değerini bilecek birini bulman dileğiyle

yaa sorma hem de nasıl kapılmıştım yani ilgisi biter diyenlere hayır bu başka diyodum ama olmuyo işte
aynen ben de öyle düşünüyorum acaba başka birine mi takıldı diye ama işi gücü oyun,film
şimdiden böyleyse zaten evlensek çok sıkıntı çekerdik

Boş ver güzelim,kendi kendine kutlasın doğum gününü.. Teli açmayı sen bilirsin,bence açma,kendi hayatına bak..Bu yaşta onun şımarıklığını mı çekeceksin...Canı isteyince arayacak,sıkılınca git diyecek...Şımarmış iyice..

Bu noktaya o getirdi sen değil.

bencede hıc arama salla gıtsın sımdı bıde dogumgunuya sen onuda umursama derım sen sessız kal o kossun pesınden...arar dogum gunune kadar sonra senden bıse goremez ayrılık kesın oluncada sen yaptın dogum gunumde bıle hatırlamadın der bak gorursun ama hıc takma bosver o zaman bulamayıp senı aramadıgı gunlerde dusunseydı bunların hepsını uzme kendını hayatına bak bosver sennn...

Zamanı olmayan erkek yoktur, başke şeylere zaman ayıran erkek vardır gibi bi söz okumuştum geçenlerde..
Böyle bi erkek için kendinizi suçlu hissetemeniz dahi yanlış.
Sizi umursamıyor, özlemiyor, vakit ayırmıyor..
Ayrılmak istesende eyvallah diyip çıkabiliecek biri..
Arkada üzülüp kalan sen olma.
Güçlü ol.
Hayatındaki parazitleri temizle. Ufkunu aç.
Gereksiz insanlar için gereğinden fazla yorma kafanı..
Hakkında hayırlısı olsun canım.

Zamanı olmayan erkek yoktur, başke şeylere zaman ayıran erkek vardır gibi bi söz okumuştum geçenlerde..
Böyle bi erkek için kendinizi suçlu hissetemeniz dahi yanlış.
Sizi umursamıyor, özlemiyor, vakit ayırmıyor..
Ayrılmak istesende eyvallah diyip çıkabiliecek biri..
Arkada üzülüp kalan sen olma.
Güçlü ol.
Hayatındaki parazitleri temizle. Ufkunu aç.
Gereksiz insanlar için gereğinden fazla yorma kafanı..
Hakkında hayırlısı olsun canım.

haklısın ne kadar yoğun olsa bile bi 5 dk sı illa ki vardır insanın hadi bgün bulamadı iki gün bulamadı bi hafta da olmaz dimi
sağol sadece ona inanmak için harcadığım zamana üzülüyorum ya neler diyodu okul biter bitmez evlencez bekleyemem vs vs. fos işte

haklısın ne kadar yoğun olsa bile bi 5 dk sı illa ki vardır insanın hadi bgün bulamadı iki gün bulamadı bi hafta da olmaz dimi
sağol sadece ona inanmak için harcadığım zamana üzülüyorum ya neler diyodu okul biter bitmez evlencez bekleyemem vs vs. fos işte

He şunuda belirteyim. Erkek arkadaşınız memleketten dönüp, bi başına kaldığında ayaklarınıza kapanacak aldanmayın.
Siz daha iyilerine layıksınız, hayatınızın en güzel zamanlarını böyle düşünerek geçirmeyin.
Çok mutlu olun inşallah :54:

He şunuda belirteyim. Erkek arkadaşınız memleketten dönüp, bi başına kaldığında ayaklarınıza kapanacak aldanmayın.
Siz daha iyilerine layıksınız, hayatınızın en güzel zamanlarını böyle düşünerek geçirmeyin.
Çok mutlu olun inşallah :54:

bu çok güzel dileklerin için teşekkür ederim :))
tecrübe oldu,hayırlısı buymuş diyip geçmeye çalışıcam artık
ama bidaha böyle bişey yaşar mıyım bilmiyorum inancım kalmadı çünkü

Son düzenleme:
bu çok güzel dileklerin için teşekkür ederim :))
tecrübe oldu,hayırlısı buymuş diyip geçmeye çalışıcam artık
ama bidaha böyle bişey yaşar mıyım bilmiyorum inancım kalmadı çünkü
Yaşasırsın canım yaşasırsın çok daha güzellerini yaşarsın.
Kalbini kapılarını kapatma. Her gelenede açma.
Bırak o bulsun seni.

Zamanında çok süründürdüysen araya da mesafe girdiyse o da şimdi aklı sıra senin burnunu sürtecek peh yermiyiz biz kadınlar? ahanda böyle postayı koyarız :)) Bence en iyisini yapmışsın arkadaşım, akıl vermesi kolaydır biz deriz bırak gitsin ne hali varsa gçrsün diye ama kalbinde o adamı taşıyan sensin iyi düşün sonradan üzüleceğin kararlar alma ama daha huzrlu olacaksan sil at gitsin. Bana 4 saat oyun oynayıp sonra geçip vaktim yok diyecek dünyasını şaşırtırım sonra da de hade yoluna derim. çok sinir oldum bu 4 saat oyun olayına cidden...

Zamanında çok süründürdüysen araya da mesafe girdiyse o da şimdi aklı sıra senin burnunu sürtecek peh yermiyiz biz kadınlar? ahanda böyle postayı koyarız :)) Bence en iyisini yapmışsın arkadaşım, akıl vermesi kolaydır biz deriz bırak gitsin ne hali varsa gçrsün diye ama kalbinde o adamı taşıyan sensin iyi düşün sonradan üzüleceğin kararlar alma ama daha huzrlu olacaksan sil at gitsin. Bana 4 saat oyun oynayıp sonra geçip vaktim yok diyecek dünyasını şaşırtırım sonra da de hade yoluna derim. çok sinir oldum bu 4 saat oyun olayına cidden...

ne kadar sinir bozucu dimi
bi de pişkin pişkin söyledi onu bana ya her gün film izlemeye vakit buluyosun diyorum ee o başka o başka diyo sıkıysa delirme
tam üstüne bastın güya şimdi aynısını ödetiyo bana
ya dese ki sadece bi kere öyle bişey yok ben seni seviyorum dese ama yok sen yaptın bunu geri dönüşü olmayan kararlar alıyosun bak bilmem ne

Evet üzücü bir şey bu yaşadığın ama yalnız değilsin. Bir çoğumuz bu tür şeyler yaşadık ..yaşıyoruz ve yaşacağız:(( erkekler bazen bir ilişkiyi bitirmede ne yazık ki karşı tarafı bezdirme, küstürme yada teslim bayrağını çekip savaş alanını terk etmeye zorluyor. Bizlerde sanki onu kendimiz terk etmiş sanarak acımızı hafifletiyoruz:(( Ama senin şöyle de sevinecek bir yanın var. Birincisi öyle birinden kurtulduğun için mutlu ol.. derin bir ohh çek... ikincisi de zaten yokmuş ki hayatında.. Allah aşkına markete 6 gün gitmesek markettekiler bile soruyor "nerelerdesiniz, görünmüyorsunuz? hasta filan değilsinizdir ?? " diye.. seninki 6 gün oyun başında sağda solda . ülke meseleleri çözdüğü için beyimizin vakti yok... aman işte bu durumda sevinin birden bire ortadan kaybolmadı ki .. sevinin zaten alıştırdı sizi yokluğuna..
artık aramayın sormayın ilgilenmeyin yok sayın (aynen onun yaptığı gibi).. yedekte mi tutuyor sizi, anlamadım ki.. sıkıldı mı küçük bey ne hali varsa görsün... bırak gitsin... dönerse de " HER ERKEK BİR GÜN TRİPİ TADACAKTIR " DEYİP.. kov gitsin... senden uzağa.. c. dibine.. hayatında muhtemelen irade gösterdiğin alanlar vardır. Şimdi tüm iradeni onunla hiç bir iletişim kurmamak için kullan.. emin ol işe yarayacak.. inanılmaz iyi hissedeceksin kendini.. mesala cevapsız araması 100 olmadan mesaj sayısı 50 olmadan açamayacağım de... sürünsün..

işte salaklık bendeydi ki o 6-7 günün sonunda da dayanamayıp arıyodum
ama ben daha zannetmiyorum geri dön falan diceğini çünkü o da şuan kendi istedi görsün gününü psikolojisindedir

Bırak ne hali varsa görsün 4 saat değil 44 saat oynasın oyun 34836482 tane film izlesin beyni sulansın :)) Ne yapıyosa yapsın sen kendi hayatına bak, dünyada bi o yok, inşallah her dakikasını sana ayırmak isteyecek çok sevecek ve seninde seveceğin hayat arkadaşın olur. bu aşk meşk konularından cidden çok çekmiş biri olarak geriye dönüp baktığımda üzüldüğüm hiçbirşeyin acısınıhissetmediğimi gördükçe kendime kızıyorum ne halt etmeye onca zaman kendimi üzmüşüm diye :) en güzel zamanlarımı saçma sapan insanlar için harcamışım diye. Kaç yaşıdnasın bilmiyorum am bırak gitsin pc başında çürüsün :) Dönerse sen düşünürsün acaba senin gibi bi adamla devam etmelimiyim 4 saat pc başında zaman geçiren adamdan sevgilim olmasını istemeye devam edermiyim diye :))

Bırak ne hali varsa görsün 4 saat değil 44 saat oynasın oyun 34836482 tane film izlesin beyni sulansın :)) Ne yapıyosa yapsın sen kendi hayatına bak, dünyada bi o yok, inşallah her dakikasını sana ayırmak isteyecek çok sevecek ve seninde seveceğin hayat arkadaşın olur. bu aşk meşk konularından cidden çok çekmiş biri olarak geriye dönüp baktığımda üzüldüğüm hiçbirşeyin acısınıhissetmediğimi gördükçe kendime kızıyorum ne halt etmeye onca zaman kendimi üzmüşüm diye :) en güzel zamanlarımı saçma sapan insanlar için harcamışım diye. Kaç yaşıdnasın bilmiyorum am bırak gitsin pc başında çürüsün :) Dönerse sen düşünürsün acaba senin gibi bi adamla devam etmelimiyim 4 saat pc başında zaman geçiren adamdan sevgilim olmasını istemeye devam edermiyim diye :))

yaa cidden içimi ferahlattın çok sağol aynen büyüyememiş hala oyun derdinde
18 yaşındayım ilerde ben de öyle olurum inşallah:))

boyle seylerı yasayarak gorerek buyuyor aklını basını alıyor ınsan ıste canım hıc kendını yıpratmaya gerek yok yasında daha kucuk daha neler goreceksın ve her gordugun sey senın hayattakı derslerın olarak daha saglam adım atmasını ogrenecek ınsanları daha ıı tanıyacak ve artık konusmasından bakısından hal hareketlerınden anlayacaksın hemen nasıl kısılıkler olduklarını...sevın bole bı tıpı tanıdın ve ılk dersını aldın :)

Back