Kızlar bakar mısınız? Ben miyim suçlu...

kertenkelebe

peki pekiii anladıkkkk
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
672
3
46
31
İstanbul
lütfen bi yorum yapın kızlar sizi sıkmadan anlatmaya çalışıcam
10 aylık bi beraberliğim vardı taze bitti.öncesinde de 2 sene peşimden koştu,şiirler yazdı neler yaptı ama ben istememiştim sonunda bişey oldu ve çıkmaya başladık
herşey güzel gidiyodu onu gerçekten sevmeye başlamıştım
yaz tatilinde memleketine çalışmaya gitti ilk gittiğinde herşey normaldi sürekli arıyodu konuşuyoduk falan
zamanla kesilmeye başladı bu telefonlar işi akşam 5te başlıyo gece 1-2 gibi bitiyodu gece arıyodu beni de onu da yapmaz oldu
gündüz bakıyodum facesine girmiş bişeyler paylaşmış bana gelince vaktim yok ben de sinirlendim baya kaç kere tartıştık bu yüzden
"seninle uzun uzun konuşcak vaktim yok bi girip çıkıyorum" diyodu bu olay bi kaç kere daha oldu neyse dedim hiçbişey yapmıyım bakalım ne zaman hatırlıcak
1 hafta oldu tık yok sonunda yine dayanamadım bişey dedim aradı bu sefer yok efendim o da anlamıyomuş hiç sıra gelmiyomuş ama laf arasında diyo ki bi de bugün bi oturdum bilgisayarın başın 4 saat oyun oynamışım napim ben şimdi ya gel de sinirlenme sonra yine ben hiçbişey demedim 6 gün oldu yine sesi çıkmıyo dün buraya gelicekti artık yani düşünün facede karşılaşıyoduk hiçbişey söylediği yok ne biçim sevgiliysek hep soğuk soğuk konuşmalar geçiyo en sonunda ben bundan sonra hep böyle mi olcak 5-6 günde bir mi konuşcaz dedim bilmiyorum olabilir dedi senin umrunda mı konuşup konuşmamak dedim sence dedi hey allahım doğru dürüst tabiki umrumda dese bişey çıkmıcak ben de bencesi önemli diil dedim sen nasıl inanıyosan öyle dedi ben de inanmakla bitmiyo karşılığını görmek istiyo insan dedim bu mesajı gördüğü halde saatlerce cevap yazmadı bende de dananın kuyruğu koptu yeter dedim umursadığın falan yok günlerce konuşmasak umrunda diil bensiz de mutlusun zaten kolay gelsin dedim çok sinirlenmiştim yani bi kere saçmalama öyle bişey yok dese bile yeterdi ya ama bana dedi ki saol sana da...sevseydi böyle yapmazdı dimi itiraz ederdi en azından bu saçma paranoyalarımdan bıkmış ben getirmişim durumu buraya.şimdi de diyo ki sen bana o kadar şey söylemiştin ben gitmedim bi saol sana da yı duyunca mı gidiyosun??

gerçekten saçmalık mı benim söylediklerim ki olsa bile insan bikaç bişey diyip sevdiğini rahatlatmaz mı ama yok hiçbirini yapmadı
şimdi söyleyin ben miyim suçlu gerçekten

Bana resmen siz sıkılıpta kendiniz bırakasınız diye uğraşıyormuş gibi geldi.

Hiç takma bence iyi olmuş. Hatta bu adam ne kadar umursamıyorsa sen onun bin katı umursama. Uzak mesafe ilişkisi maalesef böyle zamanla ara ister istemez soğuyor.

evet normalde aynı okuldaydık sorun yoktu ama gözden ırak olan meselesi doğruymuş galiba
bi de diyo ki bana sen benim sevgimden yedin böyle yaparak ya bi kere sevgi böyle bişeyden biter mi
hatta insan düşünmez mi bu kız sevdiği için böyle yapıyo diye ama nerde değmezmiş

bence düşünme bile...cansıkıntısından kurtulmuşsun...bitmesi için gayet yeterli bence olanlar...ben olsam birdaha iletişim kurmam bile...

canım benım bence bu adam için zamanını harcamaya degmez.... saftırık bi cocuk... ınsan 4 saat oyun oynuyo 5 dk sevgılısını arayamazmı.... bırak sen bunu bundan sana hayır gelmez...

Bu adamın arkasından acaba ben mi hatalıyım diye düşünüyor musun bir de O kadarını bile haketmiyor bence

beni düşündüren de bu kadar aşıktım diyen biri nasıl böyle oluyo yani neler yapmıştı bi bilseniz onları hatırlayınca çok saçma geliyo
aşk diye bişey gerçekten kalmadı artık galiba

bence çouk saftirik falan değil
ne yaptığını gayet iyi biliyo,oyun oynamayı biliyo ama istemıyokı senı aramıyo
acı gerçekler canım benim
boşver dengesizin,sorumsuzun teki
ıkı kışılık bi ilişkinin sorumluluğunu alamamış bi ınsanla zamanını geçirme
sakın ama yada acaba diye düşünme,madem seni kaybetmeye zemin hazırladı,şimdi otursun kendisi düşünsün bahanelerini,gerekçelerini...

gözden ırak mesafesi hikaye, benim eşim 2 sene polis okulunda okudu adanada, o gittiğinde pencere kenarları hep doluydu duyardım seslerini herkes sevgilisiyle konuşurdu, sonra sesler giderek azaldı herkes adanada takıldı birilerinin peşine ama sevgilim (şimdiki eşim) her gün aradı beni istisnasız her gün, askere gitti ona keza, gece 5 dakika için bile olsa sıra bekleyip aradı beni, haftasonları rahatça mesajlaşalım konuşalım diye telefon kiraladı, adam kendi ayrılalım demeye cesaret edememiş seni kendinden soğutmaya çalışmış, seni elde ettiği günden itibaren ilgisi azalmış belliki yoksa 2 sene peşinden koş ama ilişkin 10 ay sürsün mantıklımı?

şimdiye kadar bir problem olmayıp uzaklaşınca oluyorsa eksik bişeyler var diye düşünüyorum. hayatımızda her şey bir tecrübe. sen de tecrübe oldu de ve geç bence.

o zaten ayrılmayı istiyormuş,bunu için uğraşmış..direk ayrılalım demek niye bu kadar zor gelir anlamam..

Sakın arama sen rahatına bak..kurtulmuşsun..Okula dönünce peşinden koşar,yüz verme hatta sanki öyle biri hiiç yokmuş gibi davran bi halt olmadığını görsün!!

gerçekten de öyle olmuş hep derlerdi bunların ilgisi seni elde edene kadar diye de inanmazdım doğruymuş
orda başka şeylerle uğraştıkça beni unuttu aklına gelmedim belki de sadece alışkanlıktım onun için

lisede beraberdik şimdi farklı üniversiteleri kazandık iyi ki de öyle olmuş zamanında üzülmüştüm bunun için
bi de salak gibi ne hayaller kuruyodum ya ben ilk defa birine kendimi bu kadar açmıştım yalan oldu..

Son düzenleme:
lisede beraberdik şimdi farklı üniversiteleri kazandık iyi ki de öyle olmuş zamanında üzülmüştüm bunun için

Çok iyi,hayatın en güzel yılları üniversite çağıdır... :) Tadını çıkart,daha kimler kimler koşacak peşinden

hiç moralini bozma,mutluluk çooook yakın

2 gün sonra doğum günüydü bi de ne sürprizler düşünüyodum ama..
yaa az önce aramış açıp konuşsam mı sizce ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…