- Konu Sahibi kertenkelebe
-
onun sevgisini ben bu noktaya getirmişim naptım diye merak ediyorum sizden böyle duymak rahatlattı gerçektenBu adamın arkasından acaba ben mi hatalıyım diye düşünüyor musun bir deO kadarını bile haketmiyor bence
evet normalde aynı okuldaydık sorun yoktu ama gözden ırak olan meselesi doğruymuş galiba
bi de diyo ki bana sen benim sevgimden yedin böyle yaparak ya bi kere sevgi böyle bişeyden biter mi
hatta insan düşünmez mi bu kız sevdiği için böyle yapıyo diye ama nerde değmezmiş
onun sevgisini ben bu noktaya getirmişim naptım diye merak ediyorum sizden böyle duymak rahatlattı gerçekten
o zaten ayrılmayı istiyormuş,bunu için uğraşmış..direk ayrılalım demek niye bu kadar zor gelir anlamam..
Sakın arama sen rahatına bak..kurtulmuşsun..Okula dönünce peşinden koşar,yüz verme hatta sanki öyle biri hiiç yokmuş gibi davran bi halt olmadığını görsün!!
lisede beraberdik şimdi farklı üniversiteleri kazandık iyi ki de öyle olmuş zamanında üzülmüştüm bunun için
Çok iyi,hayatın en güzel yılları üniversite çağıdır... :) Tadını çıkart,daha kimler kimler koşacak peşinden
hiç moralini bozma,mutluluk çooook yakın
kk ya bayılıyorum bu yüzden ne güzel moral veriyosunuz yaaa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?