• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bakar mısınız acillutfen

kevsersoylu

İki prenses annesi❤️
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2011
4.322
2.303
373
Kocaeli
Herkese iyi aksamlar

Esimde fıtık çıktı 3 tane birden bi anda bi ttanesi sinirin üstün deymis sag kolu tutmuyor ameliyat olucak bn cok korkuyorum bi sey olurmu diye aranizda fıtık olan varmi varsa nasil gecti ameliya sonrası neler yasadiniz anlatir mısınız ne olur rica ediyorum:50::14::14::14:

Herkese iyi aksamlar

Esimde fıtık çıktı 3 tane birden bi anda bi ttanesi sinirin üstün deymis sag kolu tutmuyor ameliyat olucak bn cok korkuyorum bi sey olurmu diye aranizda fıtık olan varmi varsa nasil gecti ameliya sonrası neler yasadiniz anlatir mısınız ne olur rica ediyorum:50::14::14::14:

canım öncelikle çok ama çok geçmiş olsun benim yokta burada bi arkadaş var onun eşi de ameliyat oldu fıtıktan nasıl dersen çokta iyi değil ama bu senin eşininde ii olmayacağı anlamına gelmez. çünkü hastalıklar kişiden kişiye değişir. tabşş ki de bu hayatını birazcık etkiler ama inşallah ciddi ve kalıcı bişi olmaz . eşimin arkadaşında kalıcı bişi olmadı inşallah senin eşinde de olmaz allah şifa versin

Back