Peki sonuç nedir süre bu kadar kısamıydıBel ağrısı değil ama kasık ağrısı ve birkaç damla kan bende yaşamıştm
Süreyi bilmiyorum biz gün değerlendirerek planlamadık plansz oldu ama sonuç olarak bir oğluşum varPeki sonuç nedir süre bu kadar kısamıydı
Maşallah Allah uzun ömür versin, test yaptığımda tek çizgi görmekten doktora gittiğimde her işlemin sonucunda herhangi bir sorun olmadığını duyunca gerilip kendime kızıyorum ve regl günüme 11 gün varken nedir bu belirtiler anlayamadım, ayrıca göğsüm kopacak gibi ağrırken 2 gündür çok şiddetlide ağrımıyor, şuan peteğe belimi yasladım ağrılarımın şiddetindenSüreyi bilmiyorum biz gün değerlendirerek planlamadık plansz oldu ama sonuç olarak bir oğluşum var
AaammiiiiinnnnnnMaşallah Allah uzun ömür versin, test yaptığımda tek çizgi görmekten doktora gittiğimde her işlemin sonucunda herhangi bir sorun olmadığını duyunca gerilip kendime kızıyorum ve regl günüme 11 gün varken nedir bu belirtiler anlayamadım, ayrıca göğsüm kopacak gibi ağrırken 2 gündür çok şiddetlide ağrımıyor, şuan peteğe belimi yasladım ağrılarımın şiddetinden
Ben öyle birşey yaşamadım bunun için ne dersem yalan olurBirde farkettiğim değişiklik ayın 28de özür dileyerek yazıyorum ishalken bugün kabızlık mahfetti
Hayırlısı inşallah eşim doğu görevine gitmeden istiyorum aslındaAaammiiiiinnnnnn
..
RABBİM sana da , isteyen-bekleyen herkese de nasip etsin inşaALLAHBiraz bekle bakalım sonra test yaparsın. İnşaALLAH bebek vardır inşaALLAH hamilesindir canım..
İnşaALLAH olur canım.. Benim arkadaşımın da sizin durum gibi olduğu için 1 bucuk senenin sonunda oldu.. Darısı sizin başanıza olsun inşaALLAHHayırlısı inşallah eşim doğu görevine gitmeden istiyorum aslında
Kimse bakmamış sanırım fikir almak istemiştimEkim 10 regl oldum ve 14'te bitti 32 günde bir oluyorum ayın 22 25 ve 27 si değerlendirme imkanımız oldu, cuma günü itibariyle bazı belirtileri yazdım bu tarihlere göre acaba hamile kalmış olabilir miyim. Regl gününe kadar hiç bir şey yapmayacağım, daha önce regl günüme 3 gün kala test yaptım silik çift çizgi çıktı ve 10 gün regl olmadım hastaneye gittiğimde kan verdim sonuç negatifti ve 11. gün kırmızılar, önceki ayda regl 1 gün sürmüştü artık belirtilere güvenmiyorum hatta günün geçmesine de Allah ol dedi mi oluyor işte 11 Kasıma kadar bekleyeceğim inşallah güzel bir sonuç olur
Test yaptin miiKimse bakmamış sanırım fikir almak istemiştim2 gündür baş ağrım var dün merdivenlerden çıkamayacak kadar halsizdim izin aldım işten evde tüm gün yattım üşüttüm mü yoksa belirtiler mi zamanla göreceğim artık.
Canım bu süreçte daha testte çıkacağını düşünmüyordum şuan reglime 5 gün kaldı bu aralar yaparsam belki çıkabilir, geç döllenme olduysa oda çıkmazTest yaptin mii
Bu tereddütle ağrı kesici almıyorum kan verip onda dahi ilk negatif çıkıp sonra pozitif olanları gördüm buradaHamilede olabilirsiniz.
Dogru bende sabah yaptim nevatif 11 gun var renglime dahaCanım bu süreçte daha testte çıkacağını düşünmüyordum şuan reglime 5 gün kaldı bu aralar yaparsam belki çıkabilir, geç döllenme olduysa oda çıkmaz
Bu kadar uzun sürede kanda dahi çıkmıyor, bu ay bu kadar belirtiye rağmen yine olmadıysam reglin 3. günü çağırdı ilaç vereceğim dedi onunda ne olduğunu bilmiyorum.Dogru bende sabah yaptim nevatif 11 gun var renglime daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?