Kızlar bakabilir misiniz?

Tomurcuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
122
47
98
36
10 Ekimde regl oldum ve 14 de bitti, ovulasyon dönemi 23-30 Ekim bizde 22 sinden itibaren 2 güne bir değerlendirdik eşim asker olduğundan bu dönemleri tam tutturamıyoruz ve 1,5 yıldır çocuk sahibide olamadık. Bu ay 28nde yemek yerken bir anda bel ağrısı girdi kramp gibi nasıl tarif etsem bilemedim bayağı canım yandı, o günden itibarende hafif orta özellikle yatarken hissettiğim bel ağrısı devam ediyor şuan da idrar yaparken peçeteye nokta gibi bir kaç kan lekesi gördüm, Kasık ağrılarımda 2 gündür var. Hamilelik desem bu kadar kısa sürede belli olacağını düşünmüyorum yada olabilirmi aynı durumları yaşayanlar varmıdır.

Bel ağrısı değil ama kasık ağrısı ve birkaç damla kan bende yaşamıştm

Süreyi bilmiyorum biz gün değerlendirerek planlamadık plansz oldu ama sonuç olarak bir oğluşum var
Maşallah Allah uzun ömür versin, test yaptığımda tek çizgi görmekten doktora gittiğimde her işlemin sonucunda herhangi bir sorun olmadığını duyunca gerilip kendime kızıyorum ve regl günüme 11 gün varken nedir bu belirtiler anlayamadım, ayrıca göğsüm kopacak gibi ağrırken 2 gündür çok şiddetlide ağrımıyor, şuan peteğe belimi yasladım ağrılarımın şiddetinden

Birde farkettiğim değişiklik ayın 28de özür dileyerek yazıyorum ishalken bugün kabızlık mahfetti

Aaammiiiiinnnnnn
..
RABBİM sana da , isteyen-bekleyen herkese de nasip etsin inşaALLAH Biraz bekle bakalım sonra test yaparsın. İnşaALLAH bebek vardır inşaALLAH hamilesindir canım..

Aaammiiiiinnnnnn
..
RABBİM sana da , isteyen-bekleyen herkese de nasip etsin inşaALLAH Biraz bekle bakalım sonra test yaparsın. İnşaALLAH bebek vardır inşaALLAH hamilesindir canım..
Hayırlısı inşallah eşim doğu görevine gitmeden istiyorum aslında

Hayırlısı inşallah eşim doğu görevine gitmeden istiyorum aslında
İnşaALLAH olur canım.. Benim arkadaşımın da sizin durum gibi olduğu için 1 bucuk senenin sonunda oldu.. Darısı sizin başanıza olsun inşaALLAH

Bugün olan belirtileride yazayım çok fazla tuvalet sorunu yaşadım suyu çok içerim genelde ama bugün evden çıkmadan yaptıysam yolda yine aynı göğüs ağrım tekrar şiddetlendi, kasıklarımdaki ağrı sürekli azalıp artıyor bazende batma oluyor ve değişik olansa akıntım normalde olursa kokusuz beyazdır, bugün bir kaç kez pembe değilde çok çok açık kahve gibi farkettim, daha 10 gün varken regle ihtimal vermiyorum ama acaba demekten kendimi alamıyorum

Ekim 10 regl oldum ve 14'te bitti 32 günde bir oluyorum ayın 22 25 ve 27 si değerlendirme imkanımız oldu, cuma günü itibariyle bazı belirtileri yazdım bu tarihlere göre acaba hamile kalmış olabilir miyim. Regl gününe kadar hiç bir şey yapmayacağım, daha önce regl günüme 3 gün kala test yaptım silik çift çizgi çıktı ve 10 gün regl olmadım hastaneye gittiğimde kan verdim sonuç negatifti ve 11. gün kırmızılar, önceki ayda regl 1 gün sürmüştü artık belirtilere güvenmiyorum hatta günün geçmesine de Allah ol dedi mi oluyor işte 11 Kasıma kadar bekleyeceğim inşallah güzel bir sonuç olur

Kimse bakmamış sanırım fikir almak istemiştim 2 gündür baş ağrım var dün merdivenlerden çıkamayacak kadar halsizdim izin aldım işten evde tüm gün yattım üşüttüm mü yoksa belirtiler mi zamanla göreceğim artık.

Test yaptin mii

Hamilede olabilirsiniz.

Dogru bende sabah yaptim nevatif 11 gun var renglime daha
Bu kadar uzun sürede kanda dahi çıkmıyor, bu ay bu kadar belirtiye rağmen yine olmadıysam reglin 3. günü çağırdı ilaç vereceğim dedi onunda ne olduğunu bilmiyorum.
Sizin belirtiler var mı bu aralar benim bu ay tek farklı şey çok şiddetli bel ağrısı oldu 3 gün sürdü.

Evet dayanamadım ve regl günüme 2 gün kala bugün erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı Paketin üstünde ilişkiden 5gün sonraki gebeliklerde sonuç verir yazıyordu laboquick marka
Sanırım bu ayda olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…