- 20 Nisan 2024
- 139
- 10
- 13
- 31
- Konu Sahibi gizliklsin
-
CinselsizliktendirKonu neden cinsellikte?
Yerine göre değişiyor. Benim eşimin bedelli yaptığı yer her günün hakkını verdirmisti geldiğinde 11 kilo vermiş zatürre olmuştu. Bırak mesaj atmayı yatağa nasıl girdigini anlamamışEşiniz nerede ne şartlarda askerlik yapıyor bilemiyorum ama ben de 3 aylık evliyken eşim bedelli askerliğe gitmişti, İstanbul’da oturuyoruz ve şansımıza eşim de burada askerlik yapmıştı. Elinde tuşlu telefon vardı ve biz her zaman konuşamasak bile mesajlaşabiliyorduk. Hem de sürekli mesajlaşıyorduk. Bedelli askerlik sonuçta, ne kadar sıkı olabilir ki?
Askerde olduğundan olabilir mi? Kışlada napsın adam. Bedelli veya değil askerlik askerliktir. Kullanabildiği süreçte zaten sizle iletişime geçer.Kızlar eşim.bedelli askerlik yapıyor ama bana çok yazmiyor beni çok aramıyor acaba askerlikte çok sıkı denetim var o yüzden midir? Eşi ya da sevgilisi bedelli askerlik yapan oldu mu? Gerçi bazen çok özledim seni filan diyor ama bilemiyorum ya bu aralar ben de kuruntu yapıyor olabilirim
Benimki de amasyada yaptı çooook soğukmuş hasta oldu buna ilacı az vermişlerYerine göre değişiyor. Benim eşimin bedelli yaptığı yer her günün hakkını verdirmisti geldiğinde 11 kilo vermiş zatürre olmuştu. Bırak mesaj atmayı yatağa nasıl girdigini anlamamış
Eşimde Amasya'da yaptıBenimki de amasyada yaptı çooook soğukmuş hasta oldu buna ilacı az vermişlerbabam emekli asker diye ona ulaşıp tanıdık yok mu başka ilaç versinler diyordu. Ki normalde zor hastalanır korona bile olmadı bana baktığı halde. Diyo askerliğin 1 haftasında yattım hep. 7 kilo vermişti benimki de. Dalga geçiyordum tek değilmiş
kafaya koydum kaçacaktım diyo 20 gün dayanamadılar vallaEşimde Amasya'da yaptı2018 Kasım-aralik gibiydi sanki hatırlamıyorum ama kıştı o da hep yattı yağmurda bekliyorduk ilacı da taneyle veriyorlardı diyo premses kocişim.
İsteme anneannem oğlunuz askerliğini yapsın sonra evlensinler dedi kayınpeder direk yok bedelli yapacak bedelli o dönem 18 bindi , 6 ayda o paranın bilmem kaç katını kazanıyor vs dedi meğerse benim oğlum yapamaz diyememiskafaya koydum kaçacaktım diyo 20 gün dayanamadılar valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?