- 10 Şubat 2018
- 90
- 5
- 24
- Konu Sahibi Executionerexecuted
yaşım 17 biraz sizdeN ufağım abla olarak bana tavsiyelerinizi bekliyorum ilginc durumdayım ben ınancsız bir insanım, ama aileme bunu farklı dillerle anlattım. Annemle beraber kaldigim dönemlerde(annem babam ayri) satanistim demeye başladım. Annem haliyle instagramımı felan kontrol etmeye hergün telefonlarımı almaya babamı aramaya başladı yine birgün kavga esnasında teyzem bizdeyken aldı telefonu hepsi satanist dedi başladılar instagramıma bakmaya o gece teyzemde kaldım. telefon annemde kaldı tam hatirlamiyorum instagramım ı dondurdu bir ay sonra açtım geri iki tane erkegi engellemiş. Sadece gitar çalan tipler birsürü metalciden onları engellemiş. başka sehirde tanımadıgım konusmuslugum olmayan tiplerdi. açtım birinin engelini annem seni engellemis kb dedim. sonra baskasından hoslanıyodum kendi şehrimden o öğrendi telefonumu unutmustum sınıfta okumuslar felan ona açıldım. neyse konu o değil bu diğer şehirdeki cocukla o dönemde konusmaya basladim 6-7 ayda. 2 3 konusma oldu. ogün falcıya gittim kendi sehrimdeki cocugu baktirmak icin. neyse ilkinde 15 tl verdim pek ayrintili baktirmadim sadece kahve ama tarotla destekledi. diğerinde 25 tl ayrintili baktirdim sonra şu internetteki ni sorayım dedim. isim vermedim anneme söyler diyo hemen isim söyledi kadın onun baş harfiydi tutmadı ama öyleydi. sonra tipini birebir anlatti şoke oldum annemin engelleme olayını anlattım annenin bir bildigi var dedi. bilemez dedim baska sehirde . ozaman profilindeki bisey hosuna gitmemis dedi. cunku bu cocuk annene yazmış dedi şok oldum.! Yani annem benım hesaptaydı heralde dedim konusmuslar yani dedi annem atmıştır ilk mesaji konustular mi diye şaşirdim kadın hemen yok dedi ama anladım ben. garp bakiyodu kadın derken cocuğa mesaj atmıssın sen dedi( üc gün önce hikayesine yazmis tım cevap vermemisti vercek dedi) neyse bugün hikayeme yanıt verdi cok grup reklamı yapıyordu bende göndeme olarak grup reklamı yapmaktan bıkmadınız mi ben bıktım yzdım hemen yanıt vermiş ozaman destek ol insanlar böyle çağırılıyor felan) konustuk ben reklam yapmazdım dedim müzik piysasının icinde olmadan anlayamazsın felan dedi gitar çalmıyorum yıllardır metal ciyim dedim gitarla alakası yok reklam iyi olur piyasa böyle dedi ben reddettim ama haklıda gördüm her mesajı nı begendim neyse bosver dedi kb dedim sonra ama piyasada olsamda yapmam reklam dedim görüldü atti. Aylardır falcı nın dedigi konusmus olma ihtimallerinden ki konustular bidaha gidicem falcı herşeyi söylemedi ne konustular diye karabasanlar musallat oldu delirmek üzereyim? cocuk ne düsünüyo annemle ne konusmuslardür zaten annem engelleyene kadar aklımda cocuk yoktu oyle takip ettigim biriydi sonradan farkettim.