Kızlar aranızda perde (septum ameliyatı olan varmı ?(fiyat ,yer)yardım edermisiniz

Canım ben Antalya da geçen sene özelde 1700 e oldum ameliyatımı Prof yaptı bir gece hastanede yatmam gerekiyordu ben yatmadım zaten adet olur gibi ağrısı bi iki saate geçti. Kalktım Yürüdüm bi de düşün eve gelip kaynanamlara çaktırmadık işimi gücümü bölmeden devam ettim. Benim hastane Memorial dı.

Bu arada ameliyattan önce ili düşük Yaptım ameliyattan hemen sonra gebe kaldım şu an kızım 4 aylık kucağımda :) darısı başına

Durup durup film çektirme Zararlı ben ameliyattan sonra iki ay korundum korunmayı bırakır bırakmaz gebe kaldım şu an kızım 4 aylık kucağımda Şükürler olsun gebeliğimde sorunsuz geçti. Ameliyattan önce 2 düşük Yaptım hep bu salak septum Yüzünden. Korkma film de çektirme ultrasonla görüyorlar. Ben histereskopi bile olmadım. Prof GÖRDÜ perdeyi hemen ameliyat hiç gerk yok filme dedi oldum kurtuldum videosu bile var ameliyatımın oturduk izledik baya baya perde

Haklısın teşekkür ederim tavsiyen için :) bu ay da geçsin inşallah rahim filmi yerine ultrason çektircem sonucundan haberdar ederim inşallah dua edin nolur

Merhaba benim de y şeklinde . Sen ameliyat oldun mu

Beş bin cok geldi ya bana ben Antalya da Prof a 1700 herşry dahil oldum. Hastane masrafı da.

istanbulda sağlık için fiyatlarda değişiyo canım
bir iken on olabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…