Merhaba rahminiz iki bolumemi ayrilmis bu konuda iki arkadasim ameliyat oldu ikisininde rahimleri yarimdi ikiside su anda cok sukur bebek sahibi dr bilgisi almami isterseniz bana mail atin size onlardan bilgi alip donucem selinerkal@yahoo.com
Evet cnm rahmim ikiye ayrık yani arada perde var ..bana burdan mst atabilirsin ..sağol yazdığın için ..inş bnmde bebeğim olur hayırlısıyla
selam ben de bir ay once oldum septum ameliyatı ama ben Ankara da ve devlet hastanesinde oldum, daha iyilesme evresindeyim o yuzden ameliyat sonrasi gebelik hakkinda cok fikrim yok ins sen de bir an once atlatirsin ve bebegine kavusursun
Diger arkadasim normal yolla hamile kalmisSağol cnm ..değerlendiricem inş ..arkadaşlar başka bu ameliyatı olan varmı
selam ben de bir ay once oldum septum ameliyatı ama ben Ankara da ve devlet hastanesinde oldum, daha iyilesme evresindeyim o yuzden ameliyat sonrasi gebelik hakkinda cok fikrim yok ins sen de bir an once atlatirsin ve bebegine kavusursun
Bu arada cevapların için çok sağol ..araştırıyorum ama nettede bişiy bulamıyorum ..hangi doktor iyi araştırmam gerek .burda muhakkak vardır ameliyatı olan ,Diger arkadasim normal yolla hamile kalmis
Bendeki septum 2 cm den biraz daha buyuktu o yuzden simdilik bir ameliyat gecirdim, doktor 2 ay sonra kontrole gel dedi ve hormon hapina baslatti aslinda hepsinin alinip alinmadigi konusunda ben de supheliyim baska bir doktora da göstericem simdilik 2 ay gecsin diye gun sayiyorum. ameliyat degil de sonraki hormon haplari beni yordu surekli adet oncesi gibiyim
Benim bildigim ikisinin rahminin ortasinda bolundugu ameliyat sonrasi teke dusuruldugu anliyamadim demek istediginizi tekrar yazarsaniz sorarimPeki seline bu arkadaşının septummuş derinmiymiş ...yani rahmi ikiye bölen ç
Nstenmiymiş
Ben de ameliyattan once cok korkuyordum ondan seni cok iyi anliyorum. Ben ank üniversite hastanesinde oldum ameliyati prof dok girdi ameliyata fark olarak 250 lira odedim ve 1 gunluk oda parasi, ben doktora kistim icin gitmistim daha onceki doktorlar septumu fark etmemis gittigim prof ultrason goruntusunu gosterdi bana ve ameliyat onerdi ama nasil diyim illa ben gireyim ameliyatına demedi, ben kendimde arastirdim oyle karar aldim benim septumum 2 cm lik bir septum du ondan kararsizdim basta kimi doktorlar cocuk deneyin basta diyorlarmis yarim septum için ama ben dusuk riskini goze alamadim acikcasi, ve ins tek ameliyat la kurtulmusumdur. Su anki sikintim sadece hormon haplari onlar da kisiden kisiye degisir mesela beni sinirli yapti yani fiziksel olarak gayet iyiyim ondan sakin cekinme, güvenilir bir doktor oldukyan sonra komplikasyon olma olasiligi cok dusuk bu tur ameliyatlarda tekrar gecmis olsun umarim sorularini yanitlayabilmisim ben buralardayim aklina takilan her seyi sorabilirsin
Benim bildigim ikisinin rahminin ortasinda bolundugu ameliyat sonrasi teke dusuruldugu anliyamadim demek istediginizi tekrar yazarsaniz sorarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?