Kızlar aranızda perde (septum ameliyatı olan varmı ?(fiyat ,yer)yardım edermisiniz

ferideei

Karakterin kaderindir...
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2013
3.667
1.613
248
Bayanlar hsg çekildim ...doktor derin bir septum var ..histeroskopiyi ve lakaroskopi olman lazım dedi ..ve ben çok korkuyorum
Fiyat ..nerde olucam kim yapicak çok önemli ..siz bu ameliyatı geçireniniz varmı??
Emin ellerde yapılmazsa ilerde hamile kalamazmışım ..
Of Allahım çok korkuyorum yer ve fiyat bilgisi istiyorum sizden ..bebeğim olmaz diye çok korkuyorum

Merhaba rahminiz iki bolumemi ayrilmis bu konuda iki arkadasim ameliyat oldu ikisininde rahimleri yarimdi ikiside su anda cok sukur bebek sahibi dr bilgisi almami isterseniz bana mail atin size onlardan bilgi alip donucem selinerkal@yahoo.com

Merhaba rahminiz iki bolumemi ayrilmis bu konuda iki arkadasim ameliyat oldu ikisininde rahimleri yarimdi ikiside su anda cok sukur bebek sahibi dr bilgisi almami isterseniz bana mail atin size onlardan bilgi alip donucem selinerkal@yahoo.com

Evet cnm rahmim ikiye ayrık yani arada perde var ..bana burdan mst atabilirsin ..sağol yazdığın için ..inş bnmde bebeğim olur hayırlısıyla

selam ben de bir ay once oldum septum ameliyatı ama ben Ankara da ve devlet hastanesinde oldum, daha iyilesme evresindeyim o yuzden ameliyat sonrasi gebelik hakkinda cok fikrim yok ins sen de bir an once atlatirsin ve bebegine kavusursun

Evet cnm rahmim ikiye ayrık yani arada perde var ..bana burdan mst atabilirsin ..sağol yazdığın için ..inş bnmde bebeğim olur hayırlısıyla

Acil sifalar diliyorum bir arkadasim
ameliyati yapan doktor Aret Kamer
Tup bebegi Moşe Benhabib' e yaptirmis
2 doktorda cok iyi dedi diger arkadasimida yazicam size

selam ben de bir ay once oldum septum ameliyatı ama ben Ankara da ve devlet hastanesinde oldum, daha iyilesme evresindeyim o yuzden ameliyat sonrasi gebelik hakkinda cok fikrim yok ins sen de bir an once atlatirsin ve bebegine kavusursun

Diger arkadasimin sorunu cozen doktor adı pr. Engin oral mis umarim faydam olur Allah tum bebek istiyenlerin kucaklarini doldursun

Sağol cnm ..değerlendiricem inş ..arkadaşlar başka bu ameliyatı olan varmı

Peki seline bu arkadaşının septummuş derinmiymiş ...yani rahmi ikiye bölen ç
Nstenmiymiş

Cnm peki senin septum derinmiymiş ,iki keremi oldun ameliyat yoksa bir kerede aldıklarımı???

Birde pahalıymış ameliyat ..oda ayrı bir konu ,keşke izmirde iyi bi doktor bulsam en azından ailem orda ..

Bendeki septum 2 cm den biraz daha buyuktu o yuzden simdilik bir ameliyat gecirdim, doktor 2 ay sonra kontrole gel dedi ve hormon hapina baslatti aslinda hepsinin alinip alinmadigi konusunda ben de supheliyim baska bir doktora da göstericem simdilik 2 ay gecsin diye gun sayiyorum. ameliyat degil de sonraki hormon haplari beni yordu surekli adet oncesi gibiyim

Geçmiş olsun ...inş tez elden atlatırsın ..devlet hastanesinde herhangi Birinemi oldun ameliyatı ,doktorlar konuşma imkanın olmadımı ,birde ben çok kararsızım ,doktorum özel biryeri tavsiye edecekmiş bana ama birtürlu güvenemiyorum ,anlaşmalı olduğu bir doktor olabilir ,para için ...
Ameliyat ı hem lakaroskopi hem hısteroskopi mi oldun ?? Çokmu korusun suan ..çokmu soru sordum kusura bakma cnm cidden sen B'ni anlarsın korkuyorum kararsızım nerde kime nezaman amelıyat locam belli değil ..ya ameliyatı iyi yapamasa ..

Ben de ameliyattan once cok korkuyordum ondan seni cok iyi anliyorum. Ben ank üniversite hastanesinde oldum ameliyati prof dok girdi ameliyata fark olarak 250 lira odedim ve 1 gunluk oda parasi, ben doktora kistim icin gitmistim daha onceki doktorlar septumu fark etmemis gittigim prof ultrason goruntusunu gosterdi bana ve ameliyat onerdi ama nasil diyim illa ben gireyim ameliyatına demedi, ben kendimde arastirdim oyle karar aldim benim septumum 2 cm lik bir septum du ondan kararsizdim basta kimi doktorlar cocuk deneyin basta diyorlarmis yarim septum için ama ben dusuk riskini goze alamadim acikcasi, ve ins tek ameliyat la kurtulmusumdur. Su anki sikintim sadece hormon haplari onlar da kisiden kisiye degisir mesela beni sinirli yapti yani fiziksel olarak gayet iyiyim ondan sakin cekinme, güvenilir bir doktor oldukyan sonra komplikasyon olma olasiligi cok dusuk bu tur ameliyatlarda tekrar gecmis olsun umarim sorularini yanitlayabilmisim ben buralardayim aklina takilan her seyi sorabilirsin

Çok sağol cnm ..aklıma takılan bişiy olrsa sorucam inş

Benim bildigim ikisinin rahminin ortasinda bolundugu ameliyat sonrasi teke dusuruldugu anliyamadim demek istediginizi tekrar yazarsaniz sorarim

Sağol cnm .. Anlatmak istediğim ,rahimdeki perde bazen 2cm bezense tüm rahmi ikiye ortadan bölecek kadar uzun oluyor ..yani derin oluyor ,zamansa iki kere ameliyat gerekebilirmiş .. Ondan sordum kaç cm miş derinmiymiş diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…