Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar aranızda köpük boya kullanan var mı??? Memnun musunuz??

o zaman koleston 9.00 a boyamıstım
bir daha da köpük boyaya asla cesaret etmem
genelde 9.00 ve 9.5 renklerine boyarım, hep aynı renkle boyamam sürekli değişir tonu boyamın

ben sacımı ayda bir boyarım, şuan cok güzel bir renk elde ettim
şuan sacım çok canlı altın ve bakır rengi karısımı
acıcı kullanmadan yavas yavas yaptım bu rengi

sacıma argan yağı sampuanı kullanıyorum,markasını vermek yasak mı bilmiyorum o yüzden yazmadım
sürekli saç için yumusatıcı parlatıcı spreyler kullanırım
ayda bir de evde yağlardan bakım yaparım

canım benim... tecrübelerini benimle paylaştığın için teşekkür ederim.. bende bir anda soğudum köpük boyadan cesaretim kırıldı... ilk defa duydum argan yagı şampuanını...
bende öncden çok bakım yapardım evde saçlarıma... şimdilerde ise hiç yapmıyorum ilgilenmiyorum bile... aslında kendinde ilgilenmek gerek... kendin için... ama bazen olmuyor....

loreal
almıştım bende.
hemde çok açık kahvesini
saçlarımı resmen koyulaştırdı... karamel, bal köpüğü, çok açık kahve
tonlarında ise saçın
kesınlıkle kullanma.

ben kullandım sinir oldum
ardından gittim bir boya daha aldım.

canım benim...aslında loreal saç boyası için iyi bir marka diyorlar.. hatta fiyat olarak da diğer saç boyalarına göre daha pahalı...
şuanda hangi saç boyasını kullanıyorsun güzelim??

Ben yaklaşık 7-8 aydır Koleston 10/0 numara kullanıyorum ve saçlarım uzun gür ve koyu renk olmasına rağmen çok güzel yakaladı rengini. ilk kutuyu atıyorum cumartesi boyuyorsam 2.kutuyu pazar boyuyorum ve gayet güzel oluyor. en son boyayıp fön çektirdiğimde kimse evde boyadığıma inanmadı

Ben yaklaşık 7-8 aydır Koleston 10/0 numara kullanıyorum ve saçlarım uzun gür ve koyu renk olmasına rağmen çok güzel yakaladı rengini. ilk kutuyu atıyorum cumartesi boyuyorsam 2.kutuyu pazar boyuyorum ve gayet güzel oluyor. en son boyayıp fön çektirdiğimde kimse evde boyadığıma inanmadı

Çok hoş olmuştur eminim... Bence çok şanslısın bu konuda.. Hem doğal da duruyormuş.. Ne güzel..

Back