Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar aranızda köpük boya kullanan var mı??? Memnun musunuz??

Penolophe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
1.629
1.564
133
Arkadaşlar.. Saçlarım uzun olduğu için saçlarımı evde boyama karar verdim. Sürekli de kuaförde boyatmak istemiyorum..
Artık evde boyamak istiyorum. Uzun zamandır reklamlarda köpük boya reklamları çıkıyor.. Kullanan var mı??Kullanımı kolay mı?? ( yani kendim saçlarımı boyayabilir miyim) Memnun musunuz?? Cevaplarınızı bekliyorum.. Şİmdiden teşekkürler...

ben bir yıldır kullanıyorum köpük boya saçlarım kahve siyaha boyuyorum çok beyazım yok 5-10 tel. Rengi gayet güzel yıkandıkça çok akmıyor , kullanımıda annem boyuyor tek başıma hiç denemedim, saçların uzunsa yanında biriyle yapman daha rahat olabilir. Ama boyadan gayet memnunum

merhaba
bende köpük kullanıyorum bir sorunum yok akmıyor hiç
ama saçınız uzunsa birisi yardımcı olmalı tek başına denemedim hiç
birde kullanma kılavuzunda 3 dafa çalkalayın diyor ben ilk yaptığımda öyle yaptım boya karışmadı yer yer açık renk kaldı saçım
o yüzden size tavsiyem biraz fazla çalkalayın boyayı.

bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar.. hafta sonu denemeyi düşünüyorum.. maalesef tek başıma boyayacağım saçlarımı... deniyeceğim artık.. benimde saçımda beyazlar var.. kapatabilir mi bilemiyorum...

Yillardir kolestonun boyalatini kullaniyorum bu sefer kopuk boya kullandim.
Tek basina boyayacaksan cok kolay bulastigi yerdende aradan suregecse bile cikiyor.
Her yere ulasiyor guzel kapatiyor ama gel gorki 2 ay oldu boyayali hala akiyorbiktim artik.
Onceden en fazla 1 hafta surerdi. Butun yastik kiliflarim kirmizi oldu.
Diger renklerini bilemem kizil zaten cok akan bir renk oldugunu biliyorum ama 2 ay cok uzun bir sure kolestonun kopuk kizilini tavsiye etmiyorum bu yuzden digerlerini bilmiyorum canim

koyu bir renk kullanacaksan memnun kalırsın, annemde kullandık gayet pratik ve beyazları kapatıyor
ama kumral tonlarını ve daha açık tonları tavsiye etmemm saç rengini çok koyulaştırıyor. geri dönüşü de zor oluyor.

bayramdan önce loreal kullandım saçlarımı felaket derecede döktü
çok koyu renk oldu ve cabucak aktı kuaförde boyatıp zor toparladım

ben kullandım ve hiç beğenmedim çok kötü
üzerindeki renkler bırebır tutmayı bırak, yakın bir renk bile çıkmıyor.

kullanımı süper, ama işe yaramıyor
çok koyulaştırıyor

Canım ben de saçımı boyamaya karar verdim,komşumuz köpük boya önerdi,bugün annemle boyayacağız..sonuçları yazarım sana..

ben kullandım ve hiç beğenmedim çok kötü
üzerindeki renkler bırebır tutmayı bırak, yakın bir renk bile çıkmıyor.

kullanımı süper, ama işe yaramıyor
çok koyulaştırıyor

Canım sen hangi markanın hangi rengini kullandın ya,benim saçlarım şu an koyu sarı renginde,lorealin kahverengisini aldım,simsiyah olmasın simdi hiç kaldıramam

bende 1 yıldır köpük boya kullanıyorum. Rengin tutması ve akması bakımından, normal boyalarla hiç fark yok ( kötü değil yani )
Benim saçım çok uzun değil kendim boyayabiliyorum

saçı çok yıpratıyor
benim saclarımda cok uzundur,evet boyaması kolaylık ama baska bir iyiliği yok
sacım tutam tutam dökülüyor

kimse kimse boyamasın köpük boyayla
zaten boyamayı yaparken burnunuzun direği kırılacak kadar agır bir kokusu var boyanın,koku bile belli ediyor ne kadar yıpratıcı bir boya olduğunu
ayrıca boyarken sacınızı kirece batırmıs gibi sertlestiriyor

oo çok kötü... canım benim hangi marka kullandın ve de hangi rengiydi.. şimdi ne kullanıyorsun, saçın için neler yapıyorsun?

oo çok kötü... canım benim hangi marka kullandın ve de hangi rengiydi.. şimdi ne kullanıyorsun, saçın için neler yapıyorsun?

o zaman koleston 9.00 a boyamıstım
bir daha da köpük boyaya asla cesaret etmem
genelde 9.00 ve 9.5 renklerine boyarım, hep aynı renkle boyamam sürekli değişir tonu boyamın

ben sacımı ayda bir boyarım, şuan cok güzel bir renk elde ettim
şuan sacım çok canlı altın ve bakır rengi karısımı
acıcı kullanmadan yavas yavas yaptım bu rengi

sacıma argan yağı sampuanı kullanıyorum,markasını vermek yasak mı bilmiyorum o yüzden yazmadım
sürekli saç için yumusatıcı parlatıcı spreyler kullanırım
ayda bir de evde yağlardan bakım yaparım

Canım sen hangi markanın hangi rengini kullandın ya,benim saçlarım şu an koyu sarı renginde,lorealin kahverengisini aldım,simsiyah olmasın simdi hiç kaldıramam

loreal
almıştım bende.
hemde çok açık kahvesini
saçlarımı resmen koyulaştırdı... karamel, bal köpüğü, çok açık kahve
tonlarında ise saçın
kesınlıkle kullanma.

ben kullandım sinir oldum
ardından gittim bir boya daha aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…