Kızlar aranızda epudirel sezeryan olan varmı nasıl

dnznry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
46
Yer
İstanbul
ben normal yaptım ama düşünüyorum ama korkuyorum çünkü o omur ilik olan yere iğne yapılıyo
ufak bi kaysa felç olursun falan diyolar bilenler varsa yazarlarsa sevinirim.

Ben sezaryanya dogum yapmadım ama yumurttalıklarımda kıst vardı aynı sezaryanlı gıbı kesılerek amelıyat oldum oncesındede o ıgneden vuruyorlar felc olayına gelınce evet ama senı tutuyolar kıpırdamaman ıcın sende korkudan kıpırdayamıyosun zaten canım normal dogumdan korkuyosun epidural normal dogum yapmayı neden dusunmuyosun sayet ben dogum yapıcak olsam epıdural normal dogum dusunuyorum o ıgnenın etkılerı cok buyuk aylarca etkısınden kurtulamıyosun zaten e bıde sezaryan dıkıslerının acısı da eklenırse dahada zor olmazmı ama annelık cok yuce ole veya bole bu acılara katlanıyoruz e bosa dememısler cennet anaların ayaklarının altındadır dıye...

yerinde olsam normal doğumdan başkasını düşünmezdim sezeryan olduğun an pişman olursun normal doğum sadece doğurdun an acı ama sezeryanda ömür boyu acı çekiyorsun herşeyin doğalı iyidir canım ama yinede sen bilirsin

ben epıdural sezeryan oldum allaha sükür bırsey olmadı cokta memnunum ıkıncı cocouk düşünüyoruz olursa yıne epıdural sezeryan yaparım genel anestezı düşünemem usta ellerde yapıldıktan sonra bırsey olamz merak etme genel anestezıde daha cok rısk var normal dogumdada komoplıkasyon olusabılır hepsınde hepımızı allah korusun:37:

ben epiduralli sezeryan olucaktım ama bir türlü yapılamadı çok acı çektim kemiklerim arasında hiç boşluk yokmuş sonradan genel anestezi ile oldum bi daha olsa nasıl yaparım kararsızım açıkcası...

ben de epidural sezeryan yaptım ve gayet de başarılı gectı ve hiçbir şikayetım de olmadı.ha sezeryan zaten başlı başına amelıyat.arkadından yaklaşık3-4 gunluk bı acı ya da ağrı dönemın oluyo normal olarak.ama epiduralden kaynaklanan bı sıkıntı yaşamadım.bunda doğum yapacağın hastanenın anestezi ekıbı de çok önemlı tabı.ama normal doğum ımknaın varsa bence de epiduralı al normal doğum yap.çocuk çıktığı anda bitip gıdıyo herşey.keşke benım de normal ımkanım olsaydı.

Ben epidural sezeryan oldum. Allah şükür epidurale bağlı hiç bir sıkıntım olmadı. Ama sezeryan 10 gün sıkıntı verdi bana. Sonradan toparladım. Normal doğum için bünyen müsaitse kesinlikle epiduralle normal doğum yapmanı öneririm. Ben 40+3 te mecburen sezeryan oldum. Normal doğum için bekledim ama bünyem el vermedi.

Hayırlı ağrısız sancısız bir doğum dilerim sana.

bence normal doğumdan vazgeçme şekerim
benim ilk bebiş normal ikinci sezaryen(spinal anestezi)
ikinci daha zor oldu benim için

Back