Testlerim başta çıkmadı sonradan silik çıktı tamamen koyulaşmadı hep silik devam etti kanama başladı sonra doktora gidince ters birşeyler olduğu anlaşıldı bir iki haftaya netleştiSabah idrarıyla yine yaptım malesef neqatifti. Sizde de öylemi oldu? Yani değer testler nasıldı?
İnşallah canım hamile kalmak için neler yapmalıyım tavsiyeniz var mıUmudunu kaybetme Inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın. Sizi çok iyi anlıyorum
Beta her zaman ilk önce kanda çıkar sonradan idrarda belli olmaya başlar.. kanda çıkmadıysa gebelik yoktur diye düşünüyorumArkadaşlar bende bişi sormak istiyorum 1 yıllık evliyim 3 aydır çocuk için uğraşıyoruz bu ay adetim 8 gün gecikti hala gelmedi dün doktora gittim ultrasonda bişi çıkmadı kan verdim 0.14 beta HCG çıktı ama erken gebelik testi yaptığımda ikincisi silik çıkmıştı çizginin sizce geç döllenme falan olmuş olabilir mi çünkü arada çok sık idrara çıkıyorum ara ara kasıklarıma ağrı anlık giriyor
Öncelikle mutlaka ovulyasyon takipi yapmalısın yani yumurtlama zamanını bilirsen şansın daha da artar. Bazen en büyük sorun zaten yumurtanın olmaması ve ya gelişip çatlamaması oluyor. Böyle bi sorununuz yoksa ovulyasyon takipiyle hamile kala bilirsiniz. Doktor kontrolüyle hormon testleri yaptıra bilirsin hormonların etkisi çok. Hormonlarınınız iyiyse bitkisel kürler kullana bilirsiniz ya da doktor ve usm kontrolu yaptırarak muayene ola bilirsiniz. Hiç bi sorununuz yoksa bence bi kaç ay daha deneyin İnşallah olur kendiliyinden.İnşallah canım hamile kalmak için neler yapmalıyım tavsiyeniz var mı
Testlerim başta çıkmadı sonradan silik çıktı tamamen koyulaşmadı hep silik devam etti kanama başladı sonra doktora gidince ters birşeyler olduğu anlaşıldı bir iki haftaya netleşti
Sabah yaptığım test malesef neqatifti. Aslında artık test yapmak istemiyorum. 4 ay öncede böyle bi durumla karşılaştım ve adet oldum. Doktor dyuphaston kullanmamı önerdi. Her iki durumda da zararsız. Bununlada adet olmazsam doktora gitmeyi düşünüyorum.Testlerim başta çıkmadı sonradan silik çıktı tamamen koyulaşmadı hep silik devam etti kanama başladı sonra doktora gidince ters birşeyler olduğu anlaşıldı bir iki haftaya netleşti
Sizce bugün neqatif sonuçtan sonra mümkünmü böyle bi şey? Çünkü testler neqatif oldukça çok üzülüyorum ve uzun bi süre etkisinde kalıyorum. Artık test yapmak istemiyorum. Teşekkür ederimBen varım oğlum 5 yaşındaElinizde test varsa yarın yine tekrarlayın ilk idrarla. Allah gönlünüze göre versin inşallah
Anladım çok sağ olun. Teşekkür ederim biraz daha geçsin belki denerim. Umarım yanlış anlamadınız beni düz ifade etmemiş ola bilirim yazdığımı. Cevapladığınız için sağolunArtık test yapmak istemiyorum. Teşekkür ederim
Siz bilirsiniz. Ben olanı yazdım...
Şimdi şöyle bi şey de var. İlk idrardan 2saat sonraki idrarla yaptım aslında hiç idrarım gelmiyodu. Genelde 4 5 saat geçmesi gerek diyolar. Bilginiz varmı bu konuda? Anladım. Aslında kendime sözüm vardı test yapmamaya dair ama tutamadım. Bi umut yaptım. Belki tekrarlarım veya pazartesini beklerim. Teşekkürler
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız. Dün yani adet gecikmesinin 8 ci günü 4 saat falan sonra ikinci çizgiyi gördüm. Fakat bugün uyguladığım test neqatif oldu. O yüzden sanırım büyük ihtimal gecikme diye düşünüyorum. Bu kadar zamanda bilinmesi gerekmezdimi sizce? Yani sizde 10 gün de netlesmiş. Kafam çok karışıkSizi ümitlendirip sonra uzülmenizi istemem ama başımdan geçenleri anlatmak isterim. Adetime 1 gün vardı ilk idrar değildi test yaptım negatif. Kızım uyuyordu ben de yanına yattım öğlen uykusuna. 4 saat sonra bir bakayım dedim ince ikinci çizgi çıkmıştı. Umursamadım attım çöpe. Adetin ilk günü yine yaptım test ve yine ilk idrar değildi. Negatif çıktı 2 saat sonra baktım da yine çizgi belirmişti. Şüphelendim ve Adetin 5 gün geçmesini bekledim. Geçtikten sonra yaptım ve 5 dakika içinde ikinci çizgi silik çıktı. 5 gün daha bekledim onuncu gün yine yaptığımız haber çok net kırmızı çıktı. Testlerimi buraya ekledim üstünde yazıyor 1,2,5,10 diye
Bu arada ikinci hamilelik Bir de 14 gün gecikmede silik bir çizgi çıkmıştı
Eki Görüntüle 2621727
Amin saol canım. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Bu ay olmazsa birdahaki ay olur. Ilk hamileliğimde 14gun boyunca negatifti. Gecikme diye düşündüm. 14cü gün şuanki yaptığım ilk test gibi silik çıkmıştı. Geç dölenme olmuş. Sizi çok umutlandırmak istemem. Yoksa bile birdahaki ay olur Allahın izniyle. Rabbim size ve isteyen herkese nasip etsin inşllahTeşekkür ederim cevap verdiğiniz için. İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız. Dün yani adet gecikmesinin 8 ci günü 4 saat falan sonra ikinci çizgiyi gördüm. Fakat bugün uyguladığım test neqatif oldu. O yüzden sanırım büyük ihtimal gecikme diye düşünüyorum. Bu kadar zamanda bilinmesi gerekmezdimi sizce? Yani sizde 10 gün de netlesmiş. Kafam çok karışık
Teşekkürler Inşallah. Bi kaç gün daha geçsin adet olmazsam denerim. Tecrübenizi paylaştığınız için teşekkür ederimAmin saol canım. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Bu ay olmazsa birdahaki ay olur. Ilk hamileliğimde 14gun boyunca negatifti. Gecikme diye düşündüm. 14cü gün şuanki yaptığım ilk test gibi silik çıkmıştı. Geç dölenme olmuş. Sizi çok umutlandırmak istemem. Yoksa bile birdahaki ay olur Allahın izniyle. Rabbim size ve isteyen herkese nasip etsin inşllah
Kuzum geçikmedir bende hala olmadım adet günüm 31. 32. Günlerdir illa olurum 37.günüm hala olmadım hava değişiminden kaynaklı takvime baktım geçen sene Mart Nisa’nda yine geçikmişim büyük ihtimalle mevsimsel değişiklikler çünkü benim göğüslerim şişerdi anlardım bu ay hiç belirtim yok adetle alakalıTeşekkür ederim cevap verdiğiniz için. İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız. Dün yani adet gecikmesinin 8 ci günü 4 saat falan sonra ikinci çizgiyi gördüm. Fakat bugün uyguladığım test neqatif oldu. O yüzden sanırım büyük ihtimal gecikme diye düşünüyorum. Bu kadar zamanda bilinmesi gerekmezdimi sizce? Yani sizde 10 gün de netlesmiş. Kafam çok karışık
Teşekkür ederim cevapladığınız için. Benim adetlerim pek düzenli değil fakat bu kadar gecikmiyodu. Bende de her ay mutlaka ilk belirti göğüslerde olurdu bende de daha hiç bir belirti yok. Belki de mevsimseldirKuzum geçikmedir bende hala olmadım adet günüm 31. 32. Günlerdir illa olurum 37.günüm hala olmadım hava değişiminden kaynaklı takvime baktım geçen sene Mart Nisa’nda yine geçikmişim büyük ihtimalle mevsimsel değişiklikler çünkü benim göğüslerim şişerdi anlardım bu ay hiç belirtim yok adetle alakalı
Bende öyle düşünüyorum benim de kaç aydır aynıydı yolda 1 2 kere geçikme oluyor oda normal kabul ediliyor büyük ihtimal mevsimsel tarlusal aldım 1 2 güne olmazsam başlarımTeşekkür ederim cevapladığınız için. Benim adetlerim pek düzenli değil fakat bu kadar gecikmiyodu. Bende de her ay mutlaka ilk belirti göğüslerde olurdu bende de daha hiç bir belirti yok. Belki de mevsimseldir
Bence şüpheleriniz varsa hamileliye dair test yapdiktan sonra ilaç kullanın ben de öyle yaptım. Yine de hiç bir belirtim yok. Ben duphaston kullanmaya başladımBende öyle düşünüyorum benim de kaç aydır aynıydı yolda 1 2 kere geçikme oluyor oda normal kabul ediliyor büyük ihtimal mevsimsel tarlusal aldım 1 2 güne olmazsam başlarım
Adetten geçiminden sonra test yaptım 3 gün geçikmişti olsa çıkardı değilim yani tek çizgi çıktıBence şüpheleriniz varsa hamileliye dair test yapdiktan sonra ilaç kullanın ben de öyle yaptım. Yine de hiç bir belirtim yok. Ben duphaston kullanmaya başladım
Bence netleştirmek için bi daha yapın. Belki geç döllenme ola bilir. Bu kez de olmazsa büyük ihtimal gecikmedir. Ben 9gunumde yaptım sonra ilaca başladım. 10 günümdeyim daha adetim gelmediAdetten geçiminden sonra test yaptım 3 gün geçikmişti olsa çıkardı değilim yani tek çizgi çıktı
Anladım ama şüpheli birlikteliğimden 20 gün geçti yani illa çıkardı bida birliktelik olmadı bu ay herkesin geçilmeli sanırımBence netleştirmek için bi daha yapın. Belki geç döllenme ola bilir. Bu kez de olmazsa büyük ihtimal gecikmedir. Ben 9gunumde yaptım sonra ilaca başladım. 10 günümdeyim daha adetim gelmedi