Kızlar aranızda böyle bi şey yaşayan varmı? Hamilelik testinin sonradan pozitif olması

Anladım ama şüpheli birlikteliğimden 20 gün geçti yani illa çıkardı bida birliktelik olmadı bu ay herkesin geçilmeli sanırım
Adetinizden 1hafta 10 gün geçtiyse test yapıp yine neqatif sonuç aldıysanız büyük ihtimal gecikmedir. O zaman ilaç kullanmanız daha doğru olur. Seçim yine de sizin.

Adetinizden 1hafta 10 gün geçtiyse test yapıp yine neqatif sonuç aldıysanız büyük ihtimal gecikmedir. O zaman ilaç kullanmanız daha doğru olur. Seçim yine de sizin.
3 gün geçinçe yaptım yani ilşkiden 21 gün sonra normalde 15 günde çıkar idrarda aynen 7gün geçikme olunca hemen başlıcam 2 gün sonra 😊

Sizi ümitlendirip sonra uzülmenizi istemem ama başımdan geçenleri anlatmak isterim. Adetime 1 gün vardı ilk idrar değildi test yaptım negatif. Kızım uyuyordu ben de yanına yattım öğlen uykusuna. 4 saat sonra bir bakayım dedim ince ikinci çizgi çıkmıştı. Umursamadım attım çöpe. Adetin ilk günü yine yaptım test ve yine ilk idrar değildi. Negatif çıktı 2 saat sonra baktım da yine çizgi belirmişti. Şüphelendim ve Adetin 5 gün geçmesini bekledim. Geçtikten sonra yaptım ve 5 dakika içinde ikinci çizgi silik çıktı. 5 gün daha bekledim onuncu gün yine yaptığım çok net kırmızı çıktı. Testlerimi buraya ekledim üstünde yazıyor 1,2,5,10 diye
Bu arada ikinci hamilelik Bir de 14 gün gecikmede silik bir çizgi çıkmıştı
Eki Görüntüle 2621727
Canım bende de BÖyle bişey çıktı atsam bakar mısın

X