- 27 Ocak 2020
- 1.973
- 3.173
iş kpss de bitiyor :) kpss ye hazırlanın yada dgs ye kpss de atanmak için girmek zorundasınız :)Sosyal hizmetler acaba bu bölüm iyimi nasil geçer iş imkanım olurmu meraktayim:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iş kpss de bitiyor :) kpss ye hazırlanın yada dgs ye kpss de atanmak için girmek zorundasınız :)Sosyal hizmetler acaba bu bölüm iyimi nasil geçer iş imkanım olurmu meraktayim:))
dgs zorunlu değil yani misal adalet okuyorsunuz yükseltmek için dikey geçiş yapılır avukatlık için geçiş yapmış olursunuz odur onada girebilirsiniz yükseltmek için zorunlu değil yani kpss ye girerseniz puanınız tutarsa tabiki atanabilirsiniz okul bitsin bitmesin her halukarda deneyin girin sınavaDGS girmek zorunda mıyım atanmak için gerçekten mi(okul bitince kpss direk yüksek puanla atanmazmi bu bölüm
Her şehirde büro var diye biliyorum ben örgün okurken aynı zamanda açıktan da okuyordum.. Ama şuan aöf de istediğiniz bölüm var mı bilmiyorum baya bi düzenleme yapmışlardı en son kaldırdılar bazı 4 yıllık bölümleri onu bi araştırın.. Size zaten kitapları falan veriyorlar kimlik kartınızı da aynı şekilde veriyorlar sınavlar da bulunduğunuz şehirdeki okullarda yapılıyor aynı üniversite giriş sınavı gibi işte giriş belgeniz falan oluyor.. Ben bir keresinde kendi okuduğum bölümde kendi sınıfımda girmiştim sınava yani sistem bu şekilde.. Çan sistemi vardı bazı bölümlerde.. Bazı bölümlerde geçme puanı oluyor yani örgün derslere girmemek haricinde sistem aynı sistem aslında vize final şeklinde sınavlar.. Ayrıca mezun olduğunuzda aynı bölümü örgün okuyan insanlardan hiçbir farkınız da olmayacak aynı haklara sahip olacaksınız.. 2 yıllık bir bölüm okuyup örgün olarak 4 yıllık bölüme geçip 3. Sınıftan devam edebilirsiniz.. Yani çok iyi yaa açıköğretim.. Ama ben bitiremeden bıraktım. Örgün okuduğum bölümden diplomamı alayım devam edeceğim dedim 4 yıl oldu hala öyle işte devam edeceğim..ama sen oku bitir hatta başka bölümler de oku sonra insanın kendini geliştirmesi harika birşey gerçekten..Sınava hazırlanıyorum. Ama bilgisizim açık öğretim konusunda. Kayıtlar nasıl oluyor her şehirde biro var mi biro olmsada kayıt oluyor mu üniversiteyi neye göre seçiyoruz ben 4 yıllık çocuk gelişim istiyorum. Aofde sinavlar nasıl oluyor
kpss ye birşey okumadan da girebilirsiniz memurluk sınavı sonuçta devlete atanmak için giriyorlar ister okuyun ister okumayın girebilirsiniz yks sınavı gibidir buda dgs den sonra size gelen bölüm kaç senelikse okadar okuyorsunuz .AÖF birinci sınıf okurken girebilir miyim kpss önlisans a birde kpss önlisans her yıl giriliyormu
Evet okuyacağım 4 yıllık olarak var dün baktım şimdiden başladım çalışmayaHer şehirde büro var diye biliyorum ben örgün okurken aynı zamanda açıktan da okuyordum.. Ama şuan aöf de istediğiniz bölüm var mı bilmiyorum baya bi düzenleme yapmışlardı en son kaldırdılar bazı 4 yıllık bölümleri onu bi araştırın.. Size zaten kitapları falan veriyorlar kimlik kartınızı da aynı şekilde veriyorlar sınavlar da bulunduğunuz şehirdeki okullarda yapılıyor aynı üniversite giriş sınavı gibi işte giriş belgeniz falan oluyor.. Ben bir keresinde kendi okuduğum bölümde kendi sınıfımda girmiştim sınava yani sistem bu şekilde.. Çan sistemi vardı bazı bölümlerde.. Bazı bölümlerde geçme puanı oluyor yani örgün derslere girmemek haricinde sistem aynı sistem aslında vize final şeklinde sınavlar.. Ayrıca mezun olduğunuzda aynı bölümü örgün okuyan insanlardan hiçbir farkınız da olmayacak aynı haklara sahip olacaksınız.. 2 yıllık bir bölüm okuyup örgün olarak 4 yıllık bölüme geçip 3. Sınıftan devam edebilirsiniz.. Yani çok iyi yaa açıköğretim.. Ama ben bitiremeden bıraktım. Örgün okuduğum bölümden diplomamı alayım devam edeceğim dedim 4 yıl oldu hala öyle işte devam edeceğim..ama sen oku bitir hatta başka bölümler de oku sonra insanın kendini geliştirmesi harika birşey gerçekten..
Evet biliyorum fakat ortaöğretim diyeni başvuru yapacağım önlisans diyemi başvuru yapacağım önümüzdeki yilkpss ye birşey okumadan da girebilirsiniz memurluk sınavı sonuçta devlete atanmak için giriyorlar ister okuyun ister okumayın girebilirsiniz yks sınavı gibidir buda dgs den sonra size gelen bölüm kaç senelikse okadar okuyorsunuz .
Kpss ye başvurduğunuzda aöften mezun olmadığınız için ön lisanstan mezun olmamış oluyorsunuzEvet biliyorum fakat ortaöğretim diyeni başvuru yapacağım önlisans diyemi başvuru yapacağım önümüzdeki yil
Hayır aylık değil yıllık bu senenin ücretini yatırdınız bidahaki sene diğer senenin ücreti olan 325 lirayı yatıracaksınız. Bu ücret materyel ücretidirBenim harç borcu bugün obs de gözüktü 325 TL kredi kartla yatırdık .fakat Eylül ayı ücreti yazıyordu her ay mı yatırılıyor bu harç bilginiz varmı acaba
Hayır ücretler yıllık değil dönemlik.Hayır aylık değil yıllık bu senenin ücretini yatırdınız bidahaki sene diğer senenin ücreti olan 325 lirayı yatıracaksınız. Bu ücret materyel ücretidir
kpss ye birşey okumadan da girebilirsiniz memurluk sınavı sonuçta devlete atanmak için giriyorlar ister okuyun ister okumayın girebilirsiniz yks sınavı gibidir buda dgs den sonra size gelen bölüm kaç senelikse okadar okuyorsunuz .
Hayır, mezun olmayanlarda girebiliyor.Kpss ye başvurduğunuzda aöften mezun olmadığınız için ön lisanstan mezun olmamış oluyorsunuz
Merhaba.AÖF birinci sınıf okurken girebilir miyim kpss önlisans a birde kpss önlisans her yıl giriliyormu
Aa her dönem de yatirilmicak yani anladım çok teşekkür ederim sağolun
Her dönem yatırılacak.Başka bi ucret yoktur degilmi kayıt yenileme falan