• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlar Ankara ! da önereceginiz gelinlikçi veya moda evi varmı ?

internetten bakarken bulmuştım burayı, çok hoşuma gitti..
acaba fiyatları hakkında bilginiz var mı?
ortalama bi gelinlik ne kadara mal olur bu bahsettğiniz modaevlerinde..istediğim modeli 1500 civarı bütçe ile diktirebilir myim acaba?

Tatlım ben de gelniliğimi çok araştırarak verdim. Baktığım yerlerden birisi de orasıydı. Fiyatlar çok uçuktu yaptıkları işe göre. Benim beğendiğim sade bir modele 3 bin lira demişlerdi nakitte 2700 civarıydı.

Tatlım ben de gelniliğimi çok araştırarak verdim. Baktığım yerlerden birisi de orasıydı. Fiyatlar çok uçuktu yaptıkları işe göre. Benim beğendiğim sade bir modele 3 bin lira demişlerdi nakitte 2700 civarıydı.

hımm..baya uçukmuş canım :1no2:
biz kendi imkanlarımızla halletcez gelinlik damatlık düğün vs.yani aileleri karıştırmak istemiyoruz bu durumda en uygun olanları değerlendirmek istiyorum.
ama çok havalı bi yer olduğu belli:lepi:

]valla canım ben de aynı senın gıbı arayış içerısındeyım.bı arkadasım kızılay da ızmır caddesınde :lepi:adlı bı moda evıne dıktırdı.kadın gusel iş çıkardı.arkadasmın 2 iş arkadası da oraya dıktırmıs.ben de galıba oraya dıktırcem.deneyımlı bırıymıs bayağı.gıdıp gormedım ama kızılaydakıleri bayağı bi dolaştım ben.o yuzden orayı dusunuyorum ben de.

evet bende biliyorum izmir caddessindeki oyerı ama nası ıs cıkardıklarını bilmiyordum rsk ederım cnm oraya bı uğrayım[/QUOTE]

arayış içerisinde olan bende varım arkadaşlar :(( gez gez kafam karışıyor,gelinlik model olarak tek arjantin caddesindeki pronoviastan beğendim hemde çok ama fiyatlar çok pahalı euro üzerinden,bende şuanda dikimi çok iyi olan bir yer bulmak için çılgınca araştırmaya başladım bazen karamsarlaşıyorum dikim için bi de tunalı hilmide diva modaevini söylüyorlar giden bilen var mı arkadaşlar.Hepimize kolay gelsin

evet bende biliyorum izmir caddessindeki oyerı ama nası ıs cıkardıklarını bilmiyordum rsk ederım cnm oraya bı uğrayım

arayış içerisinde olan bende varım arkadaşlar :(( gez gez kafam karışıyor,gelinlik model olarak tek arjantin caddesindeki pronoviastan beğendim hemde çok ama fiyatlar çok pahalı euro üzerinden,bende şuanda dikimi çok iyi olan bir yer bulmak için çılgınca araştırmaya başladım bazen karamsarlaşıyorum dikim için bi de tunalı hilmide diva modaevini söylüyorlar giden bilen var mı arkadaşlar.Hepimize kolay gelsin[/QUOTE]

selam canim ben de senin gibi tum tunaliyi gezdim ve butcemi zorlayip pronovias almaya karar verdim. ama pronovias alamasaydim ben de diva modaevini tercih edecektim. gezdigim moda evleri arasinda pronoviastan sonra en begendigim orasi oldu cunku. su siralar fiyatlar da uygun gibi bana 2250 dediler begendigim bir modele belki daha da indirim yaparlardi konusmak lazim.

selam canim ben de senin gibi tum tunaliyi gezdim ve butcemi zorlayip pronovias almaya karar verdim. ama pronovias alamasaydim ben de diva modaevini tercih edecektim. gezdigim moda evleri arasinda pronoviastan sonra en begendigim orasi oldu cunku. su siralar fiyatlar da uygun gibi bana 2250 dediler begendigim bir modele belki daha da indirim yaparlardi konusmak lazim.

canım kızılayda bulvarda and çarşısı var orda terzilerin olduğu bölümde 6.kat dilşan moda evi kadının işi çok titiz ve çok düzenli bende oraya yaptırcam tavsiye edebilirim :69:

ben geçtiğimiz nisanda evlendim.gelinlik bakarken modellerini ve dikimini en çok beğendiğim yerlerden biri diva moda eviydi. Ama ben straplez olmayan, kayık yaka benzeri bir modele takmış durumdaydım ve diva moda evi dikim için fazla bir fiyat söylemişti. Ama diktirme niyetinde olmasaydım,alıp çıkacak kadar çok beğendiğim bir kaç model olmuştu. Bi de şansa kalıpları tam oturuyordu bana :) Neyse sonra başka bir moda evinde diktirdim çünkü hem fiyat olarak uygundu,hem dikişleri güzeldi hem de yaklaşımları çok sıcaktı. Aklımdaki model hiç bir yerde yoktu ve hiç deneme şansım olmamıştı.Hiç bir moda evi de dikmemişti bu modelden. Dai moda evindeki hanımefendi,kalıbını çıkartıp üst kısmını dikebiliceklerini,bu şekilde deneyip beğenip beğenmediğime karar verdikten sonra modeli baştan dikebiliceklerini söylemişti. Modeli beğenmezseniz,aklınızdaki gibi size yakışmazsa strapleze döneriz demişti,hiç bir ek ücret talep etmeden. Ben ilgilerini ve dikişlerini çok beğenmiştim Dai moda evinin. Hazır gelinlikleri de var. Benim diktirdiğim zamanlarda Bahçelievler 7.caddenin sonundaydı yerleri,şimdi gaziosmanpaşaya taşınmışlar sanırım. Vaktiniz olursa bir uğrayın derim...

and çarşısı alt kat no:17 simge gelinlik.
5 kez falan provaya gittim.en iyi kumaşları seçtim gerçekten çünkü ben seçtim yani siz seçin demedim. 1300 lira.herşey içinde tabi.
ben çok memnun kaldım.modeli kafamdaa belirlemiştim ama sevda ablanın tavsiyeleriyle ddaha da güzel oldu.şiddetle tavsiye ederim.

Necatibeyde Leman abla moda evi var. Ben mezuniyet kıyafetimi diktirmiştim. Çok makul fiyatlara dikiyor. Ayrıca baya nazınız geçer eli de çabuk ve marifetli. 40 yıllık tecrübesi var rahat ama bir o kadar da yeniliklerden haberi var. En son aşkı memnudaki kıyafetleri yapıyordu. Bir resim götürün pat aynısını çıkartır. Ayakkabı da önemli ayakkabıyı kesinlikle yaptırın bence. Ne kadar yüksek olursa olsun ayağınıza tam ölçülerde yapılan bir ayakkabı hiç rahatsızlık vermez gün boyu dursa da. Ant çarşısında gamze kundura var (bulvarın sonuna doğru) leman ablayla birlikte çalışıyorlar. Gelinliğin kumaşından kaplar ayakkabıyı da. 100 e falan mal oluyor ayakkabı da.

Damla Sonat-Sheda Modaevi (filistin caddesi) hakkinda bilgisi olan var mi? Dikimlerinin iyi oldugunu duymustum ama size de bir danisayim dedim..

Ben nişanlığımı ankara nüans moda evinde diktirmiştim.Gayet memnun kaldım ama konu güncel değil galiba :))))

Baya önceden konusu açılmış ve cvp yazan olmamış cinbiberi arkadaşımıza. Ben cvp yazayım dedim. En azından bundan sonra okuyacak arkadaşlara yardımım dokunur belki.

DAMLA SONAT (SHEDA MODAEVİ) benim abiye kıyafetimi ve ablamın gelinliğini dikti. İlk başta çalışma azmi ile bizi çok etkiledi ve hemen karar verdik orada diktirmeye. Ancak ilk provadan sonra Damla Hanım tamami ile başka bir insan haline döndü. Başka bir insan demekte yanlış belkide hep öyleydi kendini bize farklı tanıttı. Dikim aşamasında sizin değil Damla Hanımın programına göre randevu belirlemeyi, sık sık Damla Hanımın seyahat planlarını ve Damla Hanımın tafralarını çekmeyi kabul ediyorsanız orada gelinlik diktirmenizi tavsiye ederim. Ben ve ablam dikim aşamsında çok yorulduk yaşadıklarımızdan. Sonrasında öğrendiğim kadarı ile bizimki gibi sorum yaşayan başkalarıda olmuş.

Bizim yaşadıklarımızda ablam gelinliğini Damla Hanımdan düğüne 6 saat kala alabildi ve aldığındada yapacağım dediği şeylerde kolaya kaçarak dikildiğini gördü gelinliğini. Duvak kuaförde herkesi hayret içinde bıraktı ağırlığı ile çünkü Damla Hanım motifleri kesmek yerine kolay olsun diye bütün dikmiş iyice ağır bi duvak yapmıştı. Bense elbisemi düğünden bir gece önce aldım ve arkasındaki düğmeleri kafasına göre dikmesinden dolayı elbisenin arkası 4 cm açık kaldı. Gece yarısı annem elbiseyi söküp arkasını yeniden dikmeside ayrı bir rezaletti.

Hatırladıkça hala sinirlerim bozuluyor. Ve Damla Hanım bizden piyasanın baya üzerinde bi ücret talep etti ve sonrasındada burnumuzdan getirdi.

Öyle yani kızlar umarım okursunuz bunları ve SHEDA MODAEVİNE giderek bizim yaşadıklarımızı yaşamazsınız bu nedenle sizlere yazmak istedim.

Yasanan probleme gelen cevap asagida yer almaktadir.

Bilginize

Sevgili Musterim..

Bu yorumlari okuyunca basimdan asagi kaynar sular dokuldu..Sizden tekrar tekrar ozur dilerim..

Ancak kim oldugunuzu da bilmek isterim..Bu bence haksiz acimasiz yorumlara ve elestirilere net ve dogru cevap vermem icin lutfen dugun gunu mutlaka cekildiginiz bir resmi post edin..edin ki..gercekten yaptigimiz yanlislari gorelim..

Bir daha da kimseyi istemeyerek de olsa uzmeyelim..Madem burasi ozgur bir ortam siz koyun herkes yorumunu yazsin..

Evet insanlarin her gunu ayni degildir ..bir abiye icin..3 prova yaptigimizi dusunursek aralikli 10 dk gordugunuz bir insanin karakteri ile ilgili bu kadar agir yorum yapmak icin gercekten ya psikolog ya da insan sarrafi olmaniz lazim...
Gercekten cok uzgunum..

Seyahat etmek benim en sevdigim sey ancak.ofisinde yatak odasi olan bir tasarimciyim isimi buyuk bir askla ve ozveriyle yapiyorum..ve yazik ki sizin disinizda da bu tarzda bir elestiri almadim..Ama size de hak veriyorum insanlik hali belki size denk gelen gunlerde suratim asiktir..belki baska bir durumum vardir..Sonucta bende insanim:)iyi ve kotu gunum olmasi cok normal..sizinde vardir boyle gunleriniz..ve elektrik denen seyin karsilikli olduguna cok inanirim..afra ve tafra hic huyum degildir..acik biriyim..direk konusurum..

Itiraf etmem gerekirse gectigimiz sezon 2 problemli is teslimim oldu..sanmayin ki problemsiz bir is var..diyen yalan soyler..ama netlestirmek isterim ki yapilan isimize soylenecek kotu bir soz bulamazken ..elektrigimiz tutmadi...Biri damatla , biri gelinin kardesiyle..sanirim sizde bunlardan birisisiniz..

Birde duvak konumuz var tabii...
Dantel duvaklarda 2 cesit vardir genel olarak motifleri aplike ettigimiz veya rahibe duvak dedigimiz dantel kenari koydugumuz duvaklar...Istisnasiz her gelinime dantel duvakta isleme cok olursa duvagin agirlasacagini..nasil ki bir gelinligin bedenini gogus degil bel tasirsa:))duvagida topuzun tasiyacagi bilgisini hep veririz...uzun duvakta ve de islemeli ise duvagi topuz ustunden takmak gerekir kullanim rahat olsun diye adi ustunde aslinda Rahibe Duvak...Kuaforunuzu yanlis yonlendirdiyseniz ablaniz bu sikintiyi cekmistir...ama benim bunu soylememe ihtimalim ne yazik ki yok...Cunku duvak kenari secmek icin mutlaka bir provada ayrica konusma yapariz..birlikte veririz karari..ablanizin her provasinda bulundunuz mu bunu sormak isterim..�sciligimizle ilgi yorumunuzuda asla kabul edemem..Yapilan her isin arkasindayim.

Elbisenize gelince...cok uzgunum..gercekten..tam bir fiyasko...gormedim ancak...sizi anliyorum..keske beni arasaydiniz bizim 5 dakikada dugmeleri geriye alarak cozucegimiz sey tabii ki annenizi cok yormus ve uzmustur...keske elbisenizi almaya kendiniz gelebilseydiniz..tekrar bir tek bunun icin ayrica ozur dilerim..Ama dugune 6 saat kala demissiniz bu da mumkun degil hic bu kadar yakin teslimat yapmam..prensibim degil..eger bu konuda israrciysaniz..aciklamam sudur:elbiseniz daha once bitmistir siz almamissinizdir...

Bu iki kisiden biri oldugunuzu dusundugumde ..abiye de diktirdiginize gore geriye kalan bir kisi icin verdigimiz asiri dediginiz fiyat..650 tl kumas ve isleme dahildi..bu da sanirim size yaptigimiz bir jestti ve zevkle yapmistim..Gelinimizin hatirina..evet fiyatlarimiz piyasanin ustundedir..emegimizin karsiligini bu sekilde belirliyorum..yapilan islerimizin ispati eger koyarsaniz sizin resimleriniz koymazsanizda Sheda MODA..

Aslinda ozgur yazmak bence su demek...burda acikca beni kotulemissiniz..Adimi defalarca yazmissiniz..ama kendi adiniz hakkinda bir sey yok..ve beni bu sekilde suclarken ablanizin ve kendi resminizi mutlaka o gune dair resimler vardir..koymalisiniz..en azindan bunu simdi yapmalisiniz aksi takdirde.tahmin ettigim kisiyseniz sizin guzelliginize ve egitiminize hic uymaz..bu resmen size emek veren ozen gosteren sadece beni degil bu isyerinden para kazanan insanlari yok yere uzmeye ve karalamaya sebep olur..

Ve karmaya cok inanirim:))

Bu yorumunuzdan sonra ben bu isyerinin sahibi olarak bu hatayi yapan terzimin isine son vermek durumundayim..isimin hergun basinda oldugum gercegi varken olmadigim birgun icin bu tarz bir olay bilgim yokken yasandiysa..bu arkadasimizla yollarimiz ayrilir...Bundan beni ne sekilde olursa olsun haberdar etmenizede minnettar oldum..

Ve tekrar tekrar sizi bu ozel gununuzde uzdugumuz mutsuz ettigimiz icin ben hem kendi adima hem de atolyem adina tekrar ozur dilerim...maneviyat icin ozur dilemekten baska secenegim yok ancak abiye elbisenizin maddi zararinida karsilamaya hazirim..

Musteri her zaman haklidir..bu hep boyledir..

Saygilarimla..
Damla Sonat
Sheda MODA

Benim kim olduğumu forum üyelerinin merak ettiğini düşünmüyorum belirtmemin bir anlamı yok . Ben deneyimlerini paylaşan bir üyeyim. Ancak siz benim kim olduğumu gayet iyi biliyorsunuz zaten.
Ben konuyu uzatmak istemiyorum. Deneyimlerimi yazdım. Şu an birkaç hatayı düzeltme adına cevap yazıyorum.
1. Elbisem 650 TL değil. 850 Tl idi.
2. Gelinlik düğünden kesinlikle 6 saat önce bize geldi.
3.Duvak taktırma ile ilgili bir bilgimiz olmadı. Olsaydı bize belirtilen şekilde takılmasını sağlar sorun yaşamazdık, bizim içinde iyi olurdu.
4.Belirttiğim sorunlar, fotoğraf ile gösterdiğimde anlaşılacak türde olan sorunlar değil.
Bunun dışındaki şeyler bizim deneyimlerimiz dediğim gibi. Ben yaşadıklarımı paylaştım.
Sorunsuz iş olmayacağının bilincinde olan işverenin bir eleştiri ile, emek verip çalışan elemanını işten çıkarması da işvereninin kararıdır tabi ki.

Sheda Modaevinden kesinlikle uzak durmanızı ben de söyleyebilirim. bu yıl eylüldeki düğünüm için mayıs ayında provalara başladık. ilk önce şunu söylemek istiyorum her provamda farklı insanlarla karşılaştım. hatta ilk provamda gelinliğimi dikeceğini söyleyen bayanı sevmiştim ve diğer provada yoktu. 2.provaya gelen kadın benim istediğim şeyleri bilmeyen farklı biriydi. sonra bir 3.kişi geldi. şunu da belirteyim bu şikayetinizi ya da isteğinizi belirteceğim kişi başta tanıştığımız Damla Sonattı ancak kendisini fiyatı konuşup anlaştığımız o ilk günden sonra hiç ortalarda göremedik!! neyse provalar devam ederken birtakım şeyler yaşadım ve bunlar canımı çok sıktı. mesela dedim ki ben askıdaki gelinliğin aynısını istiyorum dantelinden tutun, dantel miktarına kadar.. ama gelin görün ki provalarda farklı dantel kullanıldı, gögüs kısmında olması gereken ayrıntılar son dakika alelacele dikildi. bize satış yapan bayan çok güleryüzlü, çok sevecenken daha sonraki provalarda en ufak isteğimde ya da böyle olur mu dediğimde: ''onu baştan söyleyecektin, sen de kafana çok takıyosun, bize bırakmalısın artık, biz iyiyiz, biz biliriz'' tarzı cümleler kullanmaya başladı. hatta göğüs kısmındaki o detayın olmadığını söylediğimde ekleyemeyiz bile dedi aynı kişi! velhasıl ben artık her provaya bakalım bu defa neyle karşılaşacağım gerginliği ile gidiyordum. eşim de ben de çok sabırlı ve anlayışlı yaklaştık. kesinlikle bir tartışmaya girmedik bu kişilerle. ancak tavır çok yanlıştı sonuçta 1 kez gelin oluyorsunuz ve karşınızda sizin fikirlerinizi çok da umursamayan, biz biliriz edasında yaklaşan insanlar var.
gelelim en son ve artık sabrımı taşıran noktaya. en son provaya gittim artık askılar yapılmıştır diye beklerken yapılmadığını gördük, ayrıca fermuarın aşağı kaymaması için kopça dikilecekmiş o dikilmemiş vs. neyse dedik onemli değil artık sonuna geldik sorun çıkmasın ne olacak gidelim bi çay içelim, bekleyelim. neyse yarım saatten daha uzun bir süre geçirdikten sonra geri döndük ve ordaki bayan tamam dedi hazır denemene gerek yok bence dedi. size zahmet olmayacaksa giymek isterim dedim ben. çalışanların her zamanki o bıkkın tavırlarıyla içeri girdik, denedim. ve kopçanın çok içeri dikilmiş olduğunu gördük. buyrun yine bir sorun :) ama ben sabırlıyım olsun dedim içimden olur böyle çıkar düzeltsinler. neyse tamam dediler düzeltildi tekrar giymeye gerek yok ama benim içim içimi yiyor buna rağmen denemedim bu defa. çıkmadan, bir sorun çıkmaz değil mi dediğimde yine cevap beklediğimden farklı değildi. sen de çok büyütüyorsun, kötüyü çağırma vs. (sanki ben 4 aydır saçmasapan sorunlarla karşılaşmayıp kendim abartıyormuşum durumuna sokuldum)
neyse düğün günü geldi çattı kuaförde gelinliği kardeşim ve en yakın arkadaşım giydirecek dediler ki burada bir kopça var ama mümkün değil takamayız çok içeride. dedim nasıl olur değiştirdiler onun yerini.(bu arada şunu söyleyeyim herhangi bir kilo değişimi yaşamadım) başımdan aşağı kaynar sular döküldü. sadece 1 dakikalarını alacak ve gözleriyle gördükleri bir hatayı düzeltmemişler ve bana giderayak yalan söylemişlerdi. desem ki danteli kaymış, boncuğu sökülmüş vs.. hayır kesinlikle böyle bir şey değildi!! beni o anda, öyle bir günde aciz bırakmışlardı. dikiş bilseler bile yanımdaki insanlar aman yanlış yaparız korkusuyla dikmek istemediler. o karmaşada terzi arandı en az 20 dakika ben o stres ve üzüntüyle terzi bekledim kuaförde. ben bu kadar ciddiyetsiz, bu kadar müşterisine önem vermeyen bir gelinlikçi duymadım. o kadar arkadaşım evlendi, kardeşim evlendi kimseden bu tarz şeyler işitmedim. ve piyasanın üstüne fiyat veriyorsunuz ama sonuç bu SHEDA MODA EVİ böyle bir yer. memnun kalan elbette vardır. ama ben asla ve asla memnun kalmadım. ve ben bu modaevine!! yukarıdaki arkadaşın yorumunu okumama rağmen gittim dedim ki belki abartmıştır, ona öyle denk gelmiştir. kesinlikle değil!!!
arkadaşlar diyorsanız ki ben piyasanın üzerinde bir fiyatla gelinlik diktiririm sorun değil, ben dikişçisinden satışçısına kadar hepsinin afra tafra ve bilmişliğini çekerim, diyorsanız ki bütün bunları söyleyecek bir işletme sahibi olmasın ortada mühim değil, belki ömrünüzün en güzel gününün gergin başlamasına sebep olsunlar o da önemli değil diyorsanız buyrun Sheda Modaevine gidebilirsiniz.

Back