Sevgili Musterim..
Bu yorumlari okuyunca basimdan asagi kaynar sular dokuldu..Sizden tekrar tekrar ozur dilerim..
Ancak kim oldugunuzu da bilmek isterim..Bu bence haksiz acimasiz yorumlara ve elestirilere net ve dogru cevap vermem icin lutfen dugun gunu mutlaka cekildiginiz bir resmi post edin..edin ki..gercekten yaptigimiz yanlislari gorelim..
Bir daha da kimseyi istemeyerek de olsa uzmeyelim..Madem burasi ozgur bir ortam siz koyun herkes yorumunu yazsin..
Evet insanlarin her gunu ayni degildir ..bir abiye icin..3 prova yaptigimizi dusunursek aralikli 10 dk gordugunuz bir insanin karakteri ile ilgili bu kadar agir yorum yapmak icin gercekten ya psikolog ya da insan sarrafi olmaniz lazim...
Gercekten cok uzgunum..
Seyahat etmek benim en sevdigim sey ancak.ofisinde yatak odasi olan bir tasarimciyim isimi buyuk bir askla ve ozveriyle yapiyorum..ve yazik ki sizin disinizda da bu tarzda bir elestiri almadim..Ama size de hak veriyorum insanlik hali belki size denk gelen gunlerde suratim asiktir..belki baska bir durumum vardir..Sonucta bende insanim:)iyi ve kotu gunum olmasi cok normal..sizinde vardir boyle gunleriniz..ve elektrik denen seyin karsilikli olduguna cok inanirim..afra ve tafra hic huyum degildir..acik biriyim..direk konusurum..
Itiraf etmem gerekirse gectigimiz sezon 2 problemli is teslimim oldu..sanmayin ki problemsiz bir is var..diyen yalan soyler..ama netlestirmek isterim ki yapilan isimize soylenecek kotu bir soz bulamazken ..elektrigimiz tutmadi...Biri damatla , biri gelinin kardesiyle..sanirim sizde bunlardan birisisiniz..
Birde duvak konumuz var tabii...
Dantel duvaklarda 2 cesit vardir genel olarak motifleri aplike ettigimiz veya rahibe duvak dedigimiz dantel kenari koydugumuz duvaklar...Istisnasiz her gelinime dantel duvakta isleme cok olursa duvagin agirlasacagini..nasil ki bir gelinligin bedenini gogus degil bel tasirsa:))duvagida topuzun tasiyacagi bilgisini hep veririz...uzun duvakta ve de islemeli ise duvagi topuz ustunden takmak gerekir kullanim rahat olsun diye adi ustunde aslinda Rahibe Duvak...Kuaforunuzu yanlis yonlendirdiyseniz ablaniz bu sikintiyi cekmistir...ama benim bunu soylememe ihtimalim ne yazik ki yok...Cunku duvak kenari secmek icin mutlaka bir provada ayrica konusma yapariz..birlikte veririz karari..ablanizin her provasinda bulundunuz mu bunu sormak isterim..�sciligimizle ilgi yorumunuzuda asla kabul edemem..Yapilan her isin arkasindayim.
Elbisenize gelince...cok uzgunum..gercekten..tam bir fiyasko...gormedim ancak...sizi anliyorum..keske beni arasaydiniz bizim 5 dakikada dugmeleri geriye alarak cozucegimiz sey tabii ki annenizi cok yormus ve uzmustur...keske elbisenizi almaya kendiniz gelebilseydiniz..tekrar bir tek bunun icin ayrica ozur dilerim..Ama dugune 6 saat kala demissiniz bu da mumkun degil hic bu kadar yakin teslimat yapmam..prensibim degil..eger bu konuda israrciysaniz..aciklamam sudur:elbiseniz daha once bitmistir siz almamissinizdir...
Bu iki kisiden biri oldugunuzu dusundugumde ..abiye de diktirdiginize gore geriye kalan bir kisi icin verdigimiz asiri dediginiz fiyat..650 tl kumas ve isleme dahildi..bu da sanirim size yaptigimiz bir jestti ve zevkle yapmistim..Gelinimizin hatirina..evet fiyatlarimiz piyasanin ustundedir..emegimizin karsiligini bu sekilde belirliyorum..yapilan islerimizin ispati eger koyarsaniz sizin resimleriniz koymazsanizda
Sheda MODA..
Aslinda ozgur yazmak bence su demek...burda acikca beni kotulemissiniz..Adimi defalarca yazmissiniz..ama kendi adiniz hakkinda bir sey yok..ve beni bu sekilde suclarken ablanizin ve kendi resminizi mutlaka o gune dair resimler vardir..koymalisiniz..en azindan bunu simdi yapmalisiniz aksi takdirde.tahmin ettigim kisiyseniz sizin guzelliginize ve egitiminize hic uymaz..bu resmen size emek veren ozen gosteren sadece beni degil bu isyerinden para kazanan insanlari yok yere uzmeye ve karalamaya sebep olur..
Ve karmaya cok inanirim:))
Bu yorumunuzdan sonra ben bu isyerinin sahibi olarak bu hatayi yapan terzimin isine son vermek durumundayim..isimin hergun basinda oldugum gercegi varken olmadigim birgun icin bu tarz bir olay bilgim yokken yasandiysa..bu arkadasimizla yollarimiz ayrilir...Bundan beni ne sekilde olursa olsun haberdar etmenizede minnettar oldum..
Ve tekrar tekrar sizi bu ozel gununuzde uzdugumuz mutsuz ettigimiz icin ben hem kendi adima hem de atolyem adina tekrar ozur dilerim...maneviyat icin ozur dilemekten baska secenegim yok ancak abiye elbisenizin maddi zararinida karsilamaya hazirim..
Musteri her zaman haklidir..bu hep boyledir..
Saygilarimla..
Damla Sonat
Sheda MODA