- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
Canım şimdi nasıl oldun izlerin ne durumda acaba bende izden korkuyorumKizlar görüsmeyeli nasilsiniz? Benim doktoruma (İlsun AKA) ameliyat olacak biri vardi oldu mu?Nasil gecti merak ediyorum
Izleyebilirmisin canım beniİzler silinmek üzere.fotograf atarim aksama bakarsiniz
Canim memwnin cok olmasi demek guzel olacagini garanti etmezki aksine daha zordur ameliyati mesela bana diklestrme yapildi iki yontemle :) senin de fayet guzel olacaktir mwrak etme
Beni izler misin bende ilsun akaya ameliyat olacagimmm korkuyorumİzler silinmek üzere.fotograf atarim aksama bakarsiniz
Uzgunum fotolari kaldirdim canimBeni de izler misin lutfenn :)
Vay be iki yil dolmus.Kizlar size bir sorum olacak hamileyim ben.Bende hala biraz hissizlik var.Sut gelip gelmeme konusunda endiselerim var bilmiyorum boyle bi durum olabilir mi?
Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin :)Vay be iki yil dolmus.Kizlar size bir sorum olacak hamileyim ben.Bende hala biraz hissizlik var.Sut gelip gelmeme konusunda endiselerim var bilmiyorum boyle bi durum olabilir mi?
Merhaba öncelikle emzirmeyle ilgili soru sormuşsunuz sıkıntı yaşadınız mı ? Hissislikten bahsetmişsiniz geçti mi ? Bir de ameliyat olduğunuz da boy kilonuz kaçtı ve hangi marka protez takılmıştı ? Biraz çok sordum galibaMerhabalar yıllar önce bu konuyla giris yaptım siteye.sonra hayat mesgalesi gelmedim bir daha.su an ameliyatımın üstünden 8 yıl geçmiş bulunmakta hiç bir sorunum yok gayet memnunum fikir almak isteyen olursa diye yazayım dedim