Canim nasil oldun?Kizlar yine ben bu bandajlarin izleri nasil cikar yapis yapis oldum
Bugün 5. Gün.cok sükür daha iyiyim.Sadece hareketlerim sınırlıCanim nasil oldun?
Mrb .canim doktora gittin mi? Nasil sin simdi?İns.yarin kontrole gidicem bu sutyenden cok sıkıldım kemiklerim agriyo artik.ne zaman cikarcaz bunu acaba
Canim havuz olsa kapabilir ama deniz de mikrop olmaz bence,yumusama var mi cok mu sert.ayy cok merak ediyorum basil duruyo:)Sagol canim tatile geldim denize girmeyi sormadim mikrop kapar mi yaralarim acaba.Cok sukur agrim sizim yok ;-)
375 =) cok guzel ama yaaaSen nasıl oldun kendi işlerını gorebılıyomusun tahatladım mı dr kac cc koymuş öğrendın mı
375 =) cok guzel ama yaaa
Boy kılo kaç canım benıde ızler misin meraktayım375 =) cok guzel ama yaaa
Hadi bakalim hayirlisiCanım fotoğraf yüklicek misin? Beni izlemeye alır mısın 375 boyutu çok merak ediyorum. Acaba doktoruma 325te israr etsem mi bana 300 cc takılcak sanırım. 5 gün sonra inşallah benim de
Canim sen dogum yapmissin bende yaptim onun yaninda sinek isirigi kalir bu ameliyat korkmaAy çok sevındım ben sımdıden heyecenlıyım ıkı dogum ve emzırme var bende bana kasustu dedı fakat ben endışelerımı soyleyınce kasaltı da olur sıze son ölçğmlerde netleştırırız dedı agrınız oyle dayanılmayacak gıbı degıl oyle mı benım yanımda eşim kalıcak refakatcı
Baktım cnm fotograflarına sende bayagı meme var yani amelıyattan öncede :)))ondan çok güzel olmuş benımkı dumduz bende top gıbı durmaz inşallahCanim sen dogum yapmissin bende yaptim onun yaninda sinek isirigi kalir bu ameliyat korkmahatta apandisit bile bu ameliyatin on kati zor ve kaldi ki benim silikon ameliyatim diklestrmeyle oldu. Icin rahat olsun
Canim memwnin cok olmasi demek guzel olacagini garanti etmezki aksine daha zordur ameliyati mesela bana diklestrme yapildi iki yontemle :) senin de fayet guzel olacaktir mwrak etmeBaktım cnm fotograflarına sende bayagı meme var yani amelıyattan öncede :)))ondan çok güzel olmuş benımkı dumduz bende top gıbı durmaz inşallah
.papatyacım beni izlemen mumkun mu acaba :)Canim memwnin cok olmasi demek guzel olacagini garanti etmezki aksine daha zordur ameliyati mesela bana diklestrme yapildi iki yontemle :) senin de fayet guzel olacaktir mwrak etme
Hemen tatlim.papatyacım beni izlemen mumkun mu acaba :)