Efe su anlattığın tüm problemleri ben de yaşadım bugün 4.günüm 22 yaşındayım,gerginliğin indimi ve yumuşadımı göğüslerin merak ediyorum çünkü aynı problemleri bende yaşıyorum moralim bozuk çok ağrılarım oldu sırtım belim kollarımı kaldırmakta hala zorluk çekiyorum bunlar daha nekadar sürcek lütfen bana cvp yazarmısın kaç foruma yazdım cvp gelmiyo ya da ben bakmayı beceremiyorum olmadı özel mesaj olarak yollarmısın
canım evet benim halen gerginlik var.ama ilk günlerde gibi degil azaldı bende senin gibi çok çekdim bazıları üç günde iyileşdigini yazmışlar bazıların bünyesi faklı ama bir hafta sonunda çok iyi hissetticen kendini birde beslenmene çok dikkat et ben üç gün birsey yemek istemedim dr.olmaz iyi beslenicen yoksa kendini toparlayamasın dedi gerçekden biraz kilo aldım ama iyi beslenince daha cabuk ayaga kalkıyorsun gögüslerimi şimdilik gögüslerimi aman aman çok begenmiyorum cünkü daha sisler ver biraz yukarda duruyorlar dr. bir aya kadar inecek ve 3 ay sonunda tam yerine oturacak dedi canım başka birsey sormak istersen sor seve seve cvplarım şimdilik geçmiş olsun.