- 8 Ağustos 2010
- 929
- 2
İyi günlerde kullanın
amin canım.allah güzel günlrde kullanmayı nasip etsin...ya kızlar peki sadece sandık alan bizmiyiz...sizinde sandıklarınız var mı?resimlerle paylaşalım mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi günlerde kullanın
sandik almayı düşünmüyordum nereye koyacam diye ama bir yandanda geneleğimiz sandıksız gelin mi olur diye içime dert oluyordu eğer böyle sandıklar varsa alırım çok hoş o uzun olanlar kullanışlı oturma odasına bile konulabilr yani :))
çok güzeller. modern ve şık görünüyorlar. yatak odasında ya da salonda dekor olarak çok hoş duracaktır. özellikle mor olanına bayıldım.
amin canım.allah güzel günlrde kullanmayı nasip etsin...ya kızlar peki sadece sandık alan bizmiyiz...sizinde sandıklarınız var mı?resimlerle paylaşalım mı
bnm bilidğim sandığı erkek tarafı alır hatta bnm nişanımda nişanlımın ailesi getirdiler gelin sandığımı taşlı çok şık hemde kayınpederim seçmiş
resim eklemek isterdim ama msj kapasitem az malesef..
yatak odası için ayakucu modellerini çok begendim yalnız kendi evm olunca alırım şuan gereksz görüorm..
buarada ii günlerde kullansın ablanız...
TEŞEKKÜRLER CANIM..YA bizde de kızın bi sandığı olur.erkek tarafı da daha küçük çapta nişan sandığı getirir..o tabi bu boyutlar da değil daha küçük oluyorrr
şeker ben kendim ayak ucu alcam ama..çok hoşuma gidiyo.eğer nişanımda da sandık gelirse onu da oturma odasına atarım ne yapimmmm.gerçi bana 1 2 sene daha var da:gitme:
canım ablamın düğününe 1 hafta kaldı..bende nasipse 1 sene sonra..ama işte ileride ne olacağı belli değil die 1 2 sene diorum canım...
canım sen üni.mi okuyon? evlendiğin zaman mı yalmayı düşünüyon???.kendi evinden kastın bu mu canımcım
allah senin de tamamına erdirsin canım..hayırlısıyla okulunu da bitirmek nasip olsun..bende bu sene mezunuyum gerçi yeni dönem başladı artık eski mezun kalıyom ...
bende 22 yaşındayım arkadaş bi çok benzer noktamız var...ama sen okurken mi evlencen..kurban bayramına az kaldı..bu arada canım tabi kiradaysan zor olabilir allah yardımcınız olsun..
ben nişanlı değil ama erkek arkadaşımın annesi aradı annemi konuştular..ablamın düğünü bi olsun da bizde nişan düşünüyoz canım
bu arada hangi bölümü okuyon