• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar aldatıldığınızı öğrenseniz ne yapardınız

ezel20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2010
38
0
46
Kütahya
Evli değilsiniz hayatınızda çok sevdiğiniz biri var ve oda sizi seviyor(yada siz öyle biliyorsunuz). Herşey çok güzel giderken aldatıldığınızı öğreniyorsunuz ve canınız ÇOOOOOOK acıyor.Ayrılıyorsunuz:85: ama ayrıldığınız sevgiliniz peşinizi bırakmıyor naparsınız kızlar?(ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİN)

Eğer gerçekten ayrılmak istemişsem ve ayrılmışsam peşimi bırakmama gbi bir lüks bırakmam ona

ama bizzat yaşadığım için cevaplıya bilirim

aldatılma psikolojisi herkesin kaldırabileceği birşey değil,karşında ki tanımadığın kadınları merak etmek
neler yaşandığını kafanda kurup sevgi ve nefret arasında gidip gelmek,
kendini sorgulamaya başlamak,yetersiz hissetmek,güvenini kaybetmek
bunların hepsi çok zor,
tekrar güvenebilmek hele ki çokkk zor,
ben affetmeyi seçtim
affetmek değil aslında birlikteliğe devam etmeyi seçmek desem daha doğru
çünkü unutmadığın sürece affedemezsin ve unuttulacak kadar hafif bir duygu değil,
önceden olsa atıp tutardım beni aldatan erkekle bir saniye birlikte olmam diye ama
yaşadığım duygunun büyüklüğü aklımın ucundan geçmezdi,beraberken hissettiğim duygu ayrıldığımda yaşadığımın misli misli fazlasıydı
ve gerçek olan oydu
ben affettim ama yine de onsuz nefes alabilseydim yapmazdım
bu acının benimle birlikte yaşayacağını biliyorum çünkü
yaşlanınca unuturum belki :)

Aldatılmak derken sadece cinsel anlamda karşı tarafla duygusal bi yakınlaşma yok ne olursa olsun ama insanın canı yanıyo içi acıyo yutkunamıyosunuz bile ben birde şöyle düşünüyorum ben onun cinsel isteklerini karşılıyamıyorum bu bi erkek için duygusallıktan sevmekten daha mı önemli ve bunu yaptığını inkar etmesi ve hala onun sizi sevdiğinizi hissedebiliyorsunuz

Son düzenleme:
onsuluk ölüm bile olsa ölümü seçerim arkama bakmam daha.... çok acı çekerim belki ama geri dönersem kendime ihanet etmiş olurm... bir yapan emnm birdaha yapar...

Back