• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar akrep kocasi olanlar

Yanlış anlamazsanız allah esirgesin de boşanma ne zaman? Akrep-oğlak ikilisiyle uzun evlilik pek görülmüş şey değil de :KK70:
Amann ne bilim zaten ben akrep kadiniyim beterin beteri adam alttan alıyor beni aramizda 10 yas var 18 inde evlendim 28 di yaştan dolayi hep olgun olan benimkiy di şu koronadan ölmezsek bakalim.... şaka bir yana Allah'ım esirgesin zor sürwc gecirdik evlenene kadar Allah yüzümüzü kara çikartmasın 🙏

1 sene arkadaştık, sevgili olduktan 1 sene sonra da evlendik. Kısmetse boşanma olursa editlerim mesajı :KK14:

Lanetli ikili Akrep-oğlak ikilisinden selam 🥴
Biz 7 aydir sevgiliyiz daha önce tanişmısligimiz yoktu benimle evlenme niyetinin oldugunu soyluyor ama ben nasil samini oldugunu anlarim

Biz 7 aydir sevgiliyiz daha önce tanişmısligimiz yoktu benimle evlenme niyetinin oldugunu soyluyor ama ben nasil samini oldugunu anlarim

Samimi olduğunu evlilik için adım atınca anlarsınız ancak. Yaşlarınız kaç? Eğer birbirinizi seviyorsanız ve evlenmeyi düşünüyorsanız gerekli adımları atarsınız

Ben akrep eşim ikizler, 2 ayda evlenmeye karar verdik, engelleri aşıp evlenmemiz 8. Ayımıza tekabül etti 🤣

Back
X