- 25 Haziran 2018
- 88
- 40
- 38
- 28
- Konu Sahibi Princesssd
Ne kadar sürede evlendiniz taniştiginizdan? Akrep kocasi olanlar :) yardimci olur musunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben akrep'im kocam oglak 1 bucuk sene sevgili kaldik hemen evlendikBurca spesifik evlenme süreleri mi varmış. Oğlak hakkında bilgisi olan????
Ben akrep'im kocam oglak 1 bucuk sene sevgili kaldir hemen evlendik![]()
Ben akrep'im kocam oglak 1 bucuk sene sevgili kaldir hemen evlendik![]()
Ne kadar sürede evlendiniz taniştiginizdan? Akrep kocasi olanlar :) yardimci olur musunuz
Amann ne bilim zaten ben akrep kadiniyim beterin beteri adam alttan alıyor beni aramizda 10 yas var 18 inde evlendim 28 di yaştan dolayi hep olgun olan benimkiy di şu koronadan ölmezsek bakalim.... şaka bir yana Allah'ım esirgesin zor sürwc gecirdik evlenene kadar Allah yüzümüzü kara çikartmasınYanlış anlamazsanız allah esirgesin de boşanma ne zaman? Akrep-oğlak ikilisiyle uzun evlilik pek görülmüş şey değil de![]()
Biz 7 aydir sevgiliyiz daha önce tanişmısligimiz yoktu benimle evlenme niyetinin oldugunu soyluyor ama ben nasil samini oldugunu anlarim1 sene arkadaştık, sevgili olduktan 1 sene sonra da evlendik. Kısmetse boşanma olursa editlerim mesajı![]()
Lanetli ikili Akrep-oğlak ikilisinden selam![]()
Biz 7 aydir sevgiliyiz daha önce tanişmısligimiz yoktu benimle evlenme niyetinin oldugunu soyluyor ama ben nasil samini oldugunu anlarim
Sende beni mi takip ediyonYogurda mayayı koyduk, maya tutana kadar evlendik.
Ben 23 o 30Samimi olduğunu evlilik için adım atınca anlarsınız ancak. Yaşlarınız kaç? Eğer birbirinizi seviyorsanız ve evlenmeyi düşünüyorsanız gerekli adımları atarsınız
Sende beni mi takip ediyon
:)Evet ben ayrılığı kabullenmeyip bir akrep ayrıldım diyorsa ayrılmıs mıdır diye soranları oldum olası takip etmısımdır.
Allah ayırmasın :)Ben akrep eşim ikizler, 2 ayda evlenmeye karar verdik, engelleri aşıp evlenmemiz 8. Ayımıza tekabül etti![]()
Ben 23 o 30
Evet ben ayrılığı kabullenmeyip bir akrep ayrıldım diyorsa ayrılmıs mıdır diye soranları oldum olası takip etmısımdır.
Manyağım cunku