• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar aklıma takılan bir soru var..

Sevgi02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2008
61
0
86
38
İstanbul
:1rolleyes:arkdaslar cahilligime werin malum üniversite kazandık aklımızda cok soru ısaretlerı :) kayıt yaparken bankaya para yatırıyomusuz bu harc parasımı oluyor pek anlamadım ne kadar yatıracagımızda yazmıyor üniversitenın sitesinde bilen yardımcı olursa cok sevınrm kızlar

Son düzenleme:
:1rolleyes:arkdaslar cahilligime werin malum üniversite kazandık aklımızda cok soru ısaretlerı :) kayıt yaparken bankaya para yatırıyomusuz bu harc parasımı oluyor pek anlamadım ne kadar yatıracagımızda yazmıyor üniversitenın sitesinde bilen yardımcı olursa cok sevınrm kızlar

harç parası da olabilir kayıt parası (kimlik parası diye de geçer) olabilir...kazandığın okulun öğrenci işlerini arayıp sorabilirsin...

tebrikler bu arada hangi okul, hangi bölümü kazandın???

canım mesela ben osmangazi yi kazandım hem harç parası yatırdım hemde 40 lira kayıt parası.üniversitenin sitesinde bulamadıysan okulu ara sor canım

en dogru yolu okulu arayıp maliye işlerini size baglamaları :)) detaylı bilgi alabilirsiniz ki bence o kayıt parasıdır harc parası ayrıdır diye düşünüyorum

Bankaya kimlik numaranızı verdiğinizde yatırmanız gereken miktar zaten bilgisayarda çıkıyor. O miktarı yatırıp dekontu alıyorsunuz. İlk kayıtlarda o dekont da kullanılıyor.

Bu arada tebrikler

Bankaya kimlik numaranızı verdiğinizde yatırmanız gereken miktar zaten bilgisayarda çıkıyor. O miktarı yatırıp dekontu alıyorsunuz. İlk kayıtlarda o dekont da kullanılıyor.

Bu arada tebrikler

peki ne zaman yatırılıyor canım bi bilgin var mı?ben 1 ve 2 sine kayda gidecegm.o gün mü lazım.kayıttan önce mi yatıracagz bilmiyorumkismile

peki ne zaman yatırılıyor canım bi bilgin var mı?ben 1 ve 2 sine kayda gidecegm.o gün mü lazım.kayıttan önce mi yatıracagz bilmiyorumkismile

Üniversitenin kayıt programında yazar o. Kayıt günü yatırmıştım ben. Parayı o gün almaya başlamışlardı. Şimdi netten kayıt yapıyorum sadece. O yüzden yatırıyorum hafta başında. Para sisteme giriyor derslerimi seçtiğim zaman da kaydımı yapıyorum

Bu arada tebrikler

salı gunu kayıt olmaya gıdıcem ama yarın parayı yatırmamda bı sorun yoktur umarım.ne kadar yatıracagımı bılmedıgım ıcın senın dedıgın gıbı bankaya gıderım bunu bılmıodum bu cok ıyı oldu gercktrn cok tsk ederım canım

Canım git sen bankaya hallolur orda merak etme.

Rica ederim. Ben de bu yollardan geçtim,yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

okulun sitesinde falan hesap numarası açıklanmadan bankaya gidildiğinde yine de yatırılabiliyor mu kızlar?(Yatırılıyorsa bütün bankalara yatırılabilir mi?)

Back
X