:1rolleyes:arkdaslar cahilligime werin malum üniversite kazandık aklımızda cok soru ısaretlerı :) kayıt yaparken bankaya para yatırıyomusuz bu harc parasımı oluyor pek anlamadım ne kadar yatıracagımızda yazmıyor üniversitenın sitesinde bilen yardımcı olursa cok sevınrm kızlar
:1rolleyes:arkdaslar cahilligime werin malum üniversite kazandık aklımızda cok soru ısaretlerı :) kayıt yaparken bankaya para yatırıyomusuz bu harc parasımı oluyor pek anlamadım ne kadar yatıracagımızda yazmıyor üniversitenın sitesinde bilen yardımcı olursa cok sevınrm kızlar
en dogru yolu okulu arayıp maliye işlerini size baglamaları :)) detaylı bilgi alabilirsiniz ki bence o kayıt parasıdır harc parası ayrıdır diye düşünüyorum
Bankaya kimlik numaranızı verdiğinizde yatırmanız gereken miktar zaten bilgisayarda çıkıyor. O miktarı yatırıp dekontu alıyorsunuz. İlk kayıtlarda o dekont da kullanılıyor.
Bankaya kimlik numaranızı verdiğinizde yatırmanız gereken miktar zaten bilgisayarda çıkıyor. O miktarı yatırıp dekontu alıyorsunuz. İlk kayıtlarda o dekont da kullanılıyor.
Üniversitenin kayıt programında yazar o. Kayıt günü yatırmıştım ben. Parayı o gün almaya başlamışlardı. Şimdi netten kayıt yapıyorum sadece. O yüzden yatırıyorum hafta başında. Para sisteme giriyor derslerimi seçtiğim zaman da kaydımı yapıyorum
salı gunu kayıt olmaya gıdıcem ama yarın parayı yatırmamda bı sorun yoktur umarım.ne kadar yatıracagımı bılmedıgım ıcın senın dedıgın gıbı bankaya gıderım bunu bılmıodum bu cok ıyı oldu gercktrn cok tsk ederım canım
okulun sitesinde falan hesap numarası açıklanmadan bankaya gidildiğinde yine de yatırılabiliyor mu kızlar?(Yatırılıyorsa bütün bankalara yatırılabilir mi?)