Prematüre ise şırınga ile vermeyi dene bence hem miktarını ayarlayabilirsin. Biberon olarak da en iyi markaları almışsın aslında, delikleri mi fazla acaba? Biberonun emzikleri kaç numara? Kaç delik var?9 kasımda 32+6 haftalık doğum yaptım sütüm yok son bir aydır mama veriyorum neredeyse tamamen ama bir türlü biberonumuzu bulamadık philips avent
dr brown
Chicco
Mamojo
Bu biberonlar aldım yeni doğan için prematüee ve çok zorlanıyor şuan keçi sütlü mama kullanıyoruz dün değiştirdik bunlardan inanılmaz akıyo ve yutkurken bağırsaklarından ses geliyor çok gidiyor çekince içemiyor çocuk biberonu ters çevirince bile akıyor bana lütfen prematüre bebek için biberon önerisi yapabilirmisiniz çevirince akmayacak bebek çekince çok gelmeyecek
Hepsi tek delik li uçların psikolojimiz bozuldu srtık sürekli biberon al uç al inanırmısın sadece 15 20 bin biberona gitmiştir evde 30 taneye yakın biberon var ve fazlasıyla uç var kalın mama geçmiyor tek delikten hemen bi çentik atıyorum bu sefer mama iyi gelmiyor doktor değişiyor mesela keçi sütlü mama su gibi tek delikliden fışkırıyor resmen içerken oda tıkanıyor basıyor yaygarayı şırıngayla olmuyor istemiyor hiç denedim ben ne yapıcam bilmiyorum attıkPrematüre ise şırınga ile vermeyi dene bence hem miktarını ayarlayabilirsin. Biberon olarak da en iyi markaları almışsın aslında, delikleri mi fazla acaba? Biberonun emzikleri kaç numara? Kaç delik var?
Bir de alıştırma bardağı denesene avent'in alıştırma bardağı var onun da ucu çok açık ama ucuna kadar getirirsin emmesini sağlarsın ne bileyim başka diyecek bir şey gelmedi aklıma.Hepsi tek delik li uçların psikolojimiz bozuldu srtık sürekli biberon al uç al inanırmısın sadece 15 20 bin biberona gitmiştir evde 30 taneye yakın biberon var ve fazlasıyla uç var kalın mama geçmiyor tek delikten hemen bi çentik atıyorum bu sefer mama iyi gelmiyor doktor değişiyor mesela keçi sütlü mama su gibi tek delikliden fışkırıyor resmen içerken oda tıkanıyor basıyor yaygarayı şırıngayla olmuyor istemiyor hiç denedim ben ne yapıcam bilmiyorum attık
Aventin yeşil kutulu yeni serisi var bebek çekmedikçe gelmiyor bebeğim zaten iki saatte 30 cc mamayı içiyordu aşırı yavaş onu deneseniz9 kasımda 32+6 haftalık doğum yaptım sütüm yok son bir aydır mama veriyorum neredeyse tamamen ama bir türlü biberonumuzu bulamadık philips avent
dr brown
Chicco
Mamojo
Bu biberonlar aldım yeni doğan için prematüee ve çok zorlanıyor şuan keçi sütlü mama kullanıyoruz dün değiştirdik bunlardan inanılmaz akıyo ve yutkurken bağırsaklarından ses geliyor çok gidiyor çekince içemiyor çocuk biberonu ters çevirince bile akıyor bana lütfen prematüre bebek için biberon önerisi yapabilirmisiniz çevirince akmayacak bebek çekince çok gelmeyecek
Ben de avemt kullanıyorum ama çevirinca akmıyor .Emerse akıyor.Yazdıklarınız da hep iyi markalar çoğu kişi memnun şaşırdım .comotomo diye bi marka var.yeni doğam yavaş akışlı seçenşi de var.Ben kullanmadım ama beğeniliyor bi bakın isterseniz9 kasımda 32+6 haftalık doğum yaptım sütüm yok son bir aydır mama veriyorum neredeyse tamamen ama bir türlü biberonumuzu bulamadık philips avent
dr brown
Chicco
Mamojo
Biberonların başlık numaralarına dikkat ediyormusunuz? Avent bende kullandım hala kullanıyorum dediğiniz gibi bir akma söz konusu değil. Benim bebeklerimde prematüre dogdu baslarda kasık biberon kullanıyorduk arada bir de avent kullanıyordum sonradan tamamen avent lansinoh tomme tippe.
Baslık ve delik sayısına, akıl hızına dikkat edin bu denli akıtma olmaması gerekir.
Birde aklıma gelen bebeğiniz gerçek manada tıkanıyor mu yoksa yutkunmaya mı çalışıyor ayrımına dikkat edin normal bir durumda olabilir cünkü
Hayır bu markayı hiç denemedşm benEki Görüntüle 3543712
Bu markayı denediniz mi?
Bize hep 2 numara verdiler aventin biberonuna şimdi eşim tekrar gitmiş ebebeğe orada bu 1 numarayı görmüş kendi kutusunda 0 yazıyormul almış gelmiş ilk defa onu deneyeceğiz bize hep ebebektekiler 2 numara verdiler yeni doğan işin şuan sinir küpüyümBiberonların başlık numaralarına dikkat ediyormusunuz? Avent bende kullandım hala kullanıyorum dediğiniz gibi bir akma söz konusu değil. Benim bebeklerimde prematüre dogdu baslarda kasık biberon kullanıyorduk arada bir de avent kullanıyordum sonradan tamamen avent lansinoh tomme tippe.
Baslık ve delik sayısına, akış hızına dikkat edin bu denli akıtma olmaması gerekir.
Birde aklıma gelen bebeğiniz gerçek manada tıkanıyor mu yoksa yutkunmaya mı çalışıyor ayrımına dikkat edin normal bir durumda olabilir cünkü
Bize aventin 2 numara başlığını vermişler hepBen de avemt kullanıyorum ama çevirinca akmıyor .Emerse akıyor.Yazdıklarınız da hep iyi markalar çoğu kişi memnun şaşırdım .comotomo diye bi marka var.yeni doğam yavaş akışlı seçenşi de var.Ben kullanmadım ama beğeniliyor bi bakın isterseniz
Comotomo iyidie yavas akisli tek delikli var9 kasımda 32+6 haftalık doğum yaptım sütüm yok son bir aydır mama veriyorum neredeyse tamamen ama bir türlü biberonumuzu bulamadık philips avent
dr brown
Chicco
Mamojo
AVent responsible ydi sanirim onlar akmiyor 1 senedir kullaniyorum cevirince akma olmadi9 kasımda 32+6 haftalık doğum yaptım sütüm yok son bir aydır mama veriyorum neredeyse tamamen ama bir türlü biberonumuzu bulamadık philips avent
dr brown
Chicco
Mamojo
İnşallah başlıkla çözmüşsünüzdür ama como tomoyu da deneyin derim benim bebeğim de prematüre yb süreci ve evde bi süre kaşık biberon kullandım sonra bu biberona geçtim en başından beri kullanıyorum, eğer hava varsa dediğiniz gibi fışkırtıyor havayı alınca rahat içiyor bebeğimBize hep 2 numara verdiler aventin biberonuna şimdi eşim tekrar gitmiş ebebeğe orada bu 1 numarayı görmüş kendi kutusunda 0 yazıyormul almış gelmiş ilk defa onu deneyeceğiz bize hep ebebektekiler 2 numara verdiler yeni doğan işin şuan sinir küpüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?