Kızlar aklım gitti artık gerçekten iyi olamıyorum

Cngz44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
474
208
33
30
9 kasımda 32+6 haftalık doğum yaptım sütüm yok son bir aydır mama veriyorum neredeyse tamamen ama bir türlü biberonumuzu bulamadık philips avent
dr brown
Chicco
Mamojo
Bu biberonlar aldım yeni doğan için prematüee ve çok zorlanıyor şuan keçi sütlü mama kullanıyoruz dün değiştirdik bunlardan inanılmaz akıyo ve yutkurken bağırsaklarından ses geliyor çok gidiyor çekince içemiyor çocuk biberonu ters çevirince bile akıyor bana lütfen prematüre bebek için biberon önerisi yapabilirmisiniz çevirince akmayacak bebek çekince çok gelmeyecek

Chicco yu bugün aldırdım eşime dünya para verdi demişler ki içebilir prematüre bebek çevirince akmaz çevirdim akıyor çocuk bi çekti fışkırdı resmen tıkandı zaten prematüre doğdu aslında şuan 3 ay oldu doğalı ama 43 günlük düzeltilmişe göre ne yapabilirim bu biberon konusunda koyu kıvamlı mama olunca zorlanmıyor ayrı biberon var onunla içiyor ama sulu kıvamlı mama içerken cinnet geçiriyoruz sürekli tıkanıyor zorlanıyor içerken

Prematüre ise şırınga ile vermeyi dene bence hem miktarını ayarlayabilirsin. Biberon olarak da en iyi markaları almışsın aslında, delikleri mi fazla acaba? Biberonun emzikleri kaç numara? Kaç delik var?

Prematüre ise şırınga ile vermeyi dene bence hem miktarını ayarlayabilirsin. Biberon olarak da en iyi markaları almışsın aslında, delikleri mi fazla acaba? Biberonun emzikleri kaç numara? Kaç delik var?
Hepsi tek delik li uçların psikolojimiz bozuldu srtık sürekli biberon al uç al inanırmısın sadece 15 20 bin biberona gitmiştir evde 30 taneye yakın biberon var ve fazlasıyla uç var kalın mama geçmiyor tek delikten hemen bi çentik atıyorum bu sefer mama iyi gelmiyor doktor değişiyor mesela keçi sütlü mama su gibi tek delikliden fışkırıyor resmen içerken oda tıkanıyor basıyor yaygarayı şırıngayla olmuyor istemiyor hiç denedim ben ne yapıcam bilmiyorum attık

Bir de alıştırma bardağı denesene avent'in alıştırma bardağı var onun da ucu çok açık ama ucuna kadar getirirsin emmesini sağlarsın ne bileyim başka diyecek bir şey gelmedi aklıma.
biberonlar tek delikli Aslında çok akmaması lazım Eczaneden alın biberonları daha iyi olabilir belki internettekiler mi kötü Bilemiyorum. ki. tek delikli biberondan içemediyse diğerlerinden nasıl içecek şırıngayla verdiğiniz zaman neden çok ağlıyor ki akış mı az geliyor Bu sefer de? yani en iyisi şırınga Prematüre bebeklerde aslında

Aventin yeşil kutulu yeni serisi var bebek çekmedikçe gelmiyor bebeğim zaten iki saatte 30 cc mamayı içiyordu aşırı yavaş onu deneseniz

Ben de avemt kullanıyorum ama çevirinca akmıyor .Emerse akıyor.Yazdıklarınız da hep iyi markalar çoğu kişi memnun şaşırdım .comotomo diye bi marka var.yeni doğam yavaş akışlı seçenşi de var.Ben kullanmadım ama beğeniliyor bi bakın isterseniz

Biberonların başlık numaralarına dikkat ediyormusunuz? Avent bende kullandım hala kullanıyorum dediğiniz gibi bir akma söz konusu değil. Benim bebeklerimde prematüre dogdu baslarda kasık biberon kullanıyorduk arada bir de avent kullanıyordum sonradan tamamen avent lansinoh tomme tippe.
Baslık ve delik sayısına, akış hızına dikkat edin bu denli akıtma olmaması gerekir.
Birde aklıma gelen bebeğiniz gerçek manada tıkanıyor mu yoksa yutkunmaya mı çalışıyor ayrımına dikkat edin normal bir durumda olabilir cünkü

Hayır bu markayı hiç denemedşm ben

Bize hep 2 numara verdiler aventin biberonuna şimdi eşim tekrar gitmiş ebebeğe orada bu 1 numarayı görmüş kendi kutusunda 0 yazıyormul almış gelmiş ilk defa onu deneyeceğiz bize hep ebebektekiler 2 numara verdiler yeni doğan işin şuan sinir küpüyüm

Eklentiler

• IMG_8758.jpeg
    262,5 KB · Görüntüleme: 44
Bize aventin 2 numara başlığını vermişler hep kaç kere söyledik prematüre ve zor içiyor diye eşim az önce gidip tekrardan bakmış kutusunda 0 numara yazıyor ama başlıkta 1 numara yazıyor takıp çekirdim biberonu akıtma olmadı inşaallah emerkende çok zorlanmaz gerçekten çok üzülüyorum artık acaba benim bebeğimde mi bir problem var diyorum

Bu kadar da annemde var orada duruyor yani valla artık isteyen eden olursada parasız şekilde vericem

Eklentiler

• IMG_8757.jpeg
    343 KB · Görüntüleme: 51
Avent ters çevirince akmıyor.
Komşum şırıngayla beslemişti çok küçük olduklarından bebeklerini

aventin tüm numaralarını kullandım hiçbiri çevirince akmaz. Biberon ucunu iyi oturtmaya çalışın plastiğinde bir nokta var biberon ucunda da bir hava deliği var aynı hizaya gelmeli. Benim prematüre kızım 0numarası ile içemiyordu çok zor geliyordu o nedenle tüm numaralarını almıştık. 2 çok geliyorsa 1 deneyin 0deneyin tüm biberonlarda o hava deliği kısmına dikkat edin. Mamayı yapınca biberonu ters çevirip ucunu içe doğru bastırıp havasını alın ilk içişte fışkırma oluyorsa rahatsız eder bebeğinizi daha küçük

bu kırmızı işaret attığım biberonda içiyor mamayı benim oğlum.
sizin bebek ondan içemedimi pek ?

Eklentiler

• 1000041467.jpg
    91,5 KB · Görüntüleme: 34
Comotomo iyidie yavas akisli tek delikli var

AVent responsible ydi sanirim onlar akmiyor 1 senedir kullaniyorum cevirince akma olmadi

İnşallah başlıkla çözmüşsünüzdür ama como tomoyu da deneyin derim benim bebeğim de prematüre yb süreci ve evde bi süre kaşık biberon kullandım sonra bu biberona geçtim en başından beri kullanıyorum, eğer hava varsa dediğiniz gibi fışkırtıyor havayı alınca rahat içiyor bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…