kızlar akıla ihtiyacım var, duygusal mı düşünüyorum??

Bence kıyaslama yapmanız yanlış. En azından ben böyle düşünüyorum. Sonuçta özür dediğiniz nedir ki? Sevdiğiniz insanlardan egonuz,gururunuz önde olmamalı. Arkadaşınız gururunu sizden önde tutmuş. Bence yanlış. Ki ayrıca o sizin onu düşünmenizi,iyi niyetinizi kendisi kaybetmiş bence. Kendi elleriyle itmiş.

o zaman sadece mesaj atın
merhaba, duydum üzüldüm, yapabileceğim birşey var mı o kadar
samimiyeti arkadaşınıza tam olarak güvenene kadar da arttırmayın
cevap vermezse de niye cevap vermedi diye üzülmek yerine, oh ben üzerime düşeni yaptım kendi tercihi buymuş deyip huzur duyun

canım çok haklısın ama suçlu hatalı olan o... nasıl bir taviz verip de arıyım? elim gitmiyor hiç... onca yıl hiçmi özlemedi beni.. bir adım atsa ben koşacam ona.. özür dilemesini bile geçtim, ortak arkadaşlarımıza ufacık bir ışık yaksa geçmişi uutup arayacm.. ama hem suçlu hem güçlü tavrında..

bende öyle düşünüyorum, sonun kadar haklısınız. çok ağladım onun için... ama kalbim sızlıyor gerçekten yaşadığı zor günleri öğrendiğimden beri.. napsam bilemiyorum.. elim ayağım dolanıyor üzüntüden birbirine..

Sitemli ama yine de yardıma hazır bir mesaj at o zaman. Aramaktan daha güvenli. Seni çok değerli gördüm, canımdın ama sen bana o kadar değer vermemişsin ki hiç aramadın sormadın ama ben geçmişimizin değerini biliyorum onun hatırına zor zamanında yapabileceğim bir şey varsa yapmak isterim gibi bir şeyler yani

face den yazsam nasıl olur acaba?
telefon etmekten farkı ne olur ki... yazıya dökmek ile konuşmak aynı şey değilmi...üfff ne zor durum yaa

yazıya dökmek daha mantıklı gibi.. hiç aklıma gelmemişti.. düşüneyim bunu ben...

face den yazsam nasıl olur acaba?
telefon etmekten farkı ne olur ki... yazıya dökmek ile konuşmak aynı şey değilmi...üfff ne zor durum yaa

yazıya dökmekle konuşmak arasındaki fark şu:
şu anki ruh halinizle ses tonunda, size yönelik olmayan birşeyi bile yanlış anlayabilirsiniz
morali bozuktur, bana soğuk davrandı dersiniz, hemen kapatması gerekir, bana yaptı dersiniz
yazarsanız, yazılanı değerlendirirsiniz

yazıya dökmek daha mantıklı gibi.. hiç aklıma gelmemişti.. düşüneyim bunu ben...

Evet daha kolay ve kem küm etmeden planlı yazdığın için içinden geçen her şeyi rahatça ifade edersin. Hatta içinde kalan varsa kibarca yazabilirsin. Telefon konuşması bu durumlarda biraz riskli. Bir mesaj at bakalım

haklısınız, yazıya dökmek en mantıklısı...
kafamda şekillendirip yazıcam birazdan.. ne olacaksa olsun... en azından bana tavır yapsa bile, benim gönlüm rahat olur.. o utanır belki.. her nekadar utandığını belli etmese de vicdanıyla başbaşa kalır artık...

birazdan mesaj atıcam faceden... iyiki de sizlere sormuşum.. çok teşekkür ederim canım

Benzerini yaşadım. Çok severdim, hala ara ara gelir aklıma ama uzak duruyorum. Bir kaç sene önce sorun yaşamıştık, kötü kavga ettik ve beni hayatından silmişti. Aradan zaman geçti, ablamdır, alttan alayım, özür dileyeyim de buzlar erisin dedim, kapısına kadar gittim, barıştık. Yine çok samimi olduğumuz anlar oldu ama zamanın çoğu birbirimize güvenmeyerek geçti. Sonuç olarak ilkinden daha ağır bir kazık attığı gibi başkalarıyla da aramı açtı. Artık akıllandım ben, ne kadar uzak o kadar iyi. İyi düşünün derim ben.

Arayip aramamak sizin bileceginiz is tabii ama ben kendim de yasadigim icin ayni durumu iyi biliyorum. İnanin degmez onun umrunda bile degilsinizdir.sizin dediginiz gibi bi yakinlik olsa ozuru gectim arkadaslariniza bile bi pismanlik belirtisi gostermemis ki ! İnsan hic mi uzulmez hic mi pisman olmaz bu kadar miymis sizin degeriniz sevginiz onun icin...

pişmanmı değilmi hiç bilmiyorum.. bilmeyi çok isterdim.. hatta pişman oduğunu bilsem özrü falan geçip direk arayacağım.. ama bilmiyorum ki..zaten duygularını belli etmeyen bir yapısı var.. pişman da olsa pişmanım demez..

yıllardır uzağız zaten, kafam rahat mı rahat... içim rahat mı rahat.. ama kalbim sızlıyor mu evet..
zor günlerin içinde olduğunu öğrendiğim andan beri kalbim ara diyor, beynim sakın diyor ...
o yüzden sizlere danıştım..

Aramayın, derdiniz onun üzüntüsüne üzüldüğünüzü belli etmek değil ki, hala utandırmayı istemek ve vicdan azabıyla bırakmak. Aradan o kadar zaman geçmesine rağmen istediğiniz gibi davranmadığından, pişman olmadığından dem vuruyorsunuz, pişman değilmiş işte, kabul edin, arkadaşlarınızın tamamı sizin gibi düşünse, yanınıza bir kaç yüz kişi daha katılsa ne olacak, pişman değil, o kadar.

Sizden kaynaklı olmasa da başına bir şey gelmiş bırakın acısını yaşasın, üstüne bir de sizin aramanızla yük binmesin. Hala o bana böyle der de sinirimi bozar diye düşünüyorsunuz, acı yaşıyor, arkadaşlığınızın en iyi anında bile başında dert varken sinirinizi bozabilir yakın arkadaş, o anı atlatabilirseniz devam ediyorsunuz yakın arkadaşlığa, ikiniz yapamamışsınız o işi.

Ayrıca olay detayını bilmeden kimin kırılıp kimin kırılmadığını bilemiyoruz, gayette neyin ne olduğunu bildiğine inanabilirsiniz ama gerçekten öyle olsaydı, bir şekilde ortalık sakinleşince sizle bozulan arasını düzeltirdi, yapmadığına göre belki de sizin gereksiz yere, herkesi araya katarak özür diletme isteğiniz bütün köprüleri yıkmasına sebep olmuş olabilir, hayat bu.

Son düzenleme:

yapabilecegim bir şey varsa arardım.yoksa siz arasanız bile benim derdim şu diyecegini size açıacagını pek sanmıyorum hatta ters bile tepebilir

bir yapan bir daha yapabilir diyorsun yani
insanı aradığı için pişman edebilir haklısın

Yaptığı şeylerden en ufak pişmanlık duymayan, o kadar insanın barıştırmasına kayıtsız kalan. Bir de zeytinyağı gibi üste çıkıp "alınacak ne var ki" gibi şeyler söyleyen insanın aradığınızda da sizi pişman etme olasılığı çok yüksek. Hiç pişman olmamış gibi hiç bir şey yokmuş gibi davranırsa üzülmez misiniz. Bir yanlış anlaşılma olur, gereksiz bir nedenden kçocukça bir kavga olur tamam da.. Allah tez zamanda kötü günlerinden çıkarır inşAllah. Genede siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…