kızlar akıla ihtiyacım var, duygusal mı düşünüyorum??

onun yaşadığı durumu öğrenene kadar içimde en ufak bir adım atma isteği yoktu.. ömür boyu da adım atmazdım.. bunu öğrendikten sonra içimde bişeyler hissettim.. eskiyi düşünüp kalbimin sızladığını farkettim...
maksadım ona sadece sitem etmek değil.. arama sebebim yaşadığı durumdan ötürü üzüntümü söylemek, ama illa ki konu açılacak aramızda olan şey üstü örtülüp geçilecek bir durum değil.. ben rol yapamam.. bişey olmamış gibi selam kelam edip kapatamam zaten.. benim amacım üzüntüsüne ortak olmak.. ama bilhassa sizlere danıştığım nokta da bu arama esnasındaki konuşmanın gidişatı hakkında fikir yardımı...

insanların huyu degismez ... yani şöyle bi üstten bakınca olaylara insanyaşadığı insanlarin aslında hep aynı şeyleri yaptigini görüyor. . makine gibi kısa program uzun program insanlarda öyle .. davranışlara tepkiler aynı oluyor..

benzer şeyler yaşadım . size zarar veren bir insan ki özür bile dilememis emin olun yine verir . ben olsam hiç karışmam. ama madem bu kadar uzuluyirsunuz onun için içten dua edin daha iyi olur.

zaten karekterinde var bu kabul etmemek.. bin kere de suçlu olsa bir kere suçluyum demez.. o yüzden çekiniyorum zaten.. o hatalı olduğu halde, üstüne ben arıyor olduğum halde, birde o üste çıkmaya çalışırsa bu beni gerçekten kahreder...
çok ironik bir durumun içindeyim...

ilk yaptığım buydu zaten... allahım bir an önce bu durumdan kurtar onu diye dua ettim.. eski dost düşman olmaz derler.. nekadar kızsam kırılsam da üzülmesini asla istemem...

Konuşmayın, güzel sade bir mesaj yazın gönderin, kaldığınız yerden devam edersiniz sonra hayatınıza.
İlla ki konu açılmaz siz açmadıkça, dertli olan o. Bunun rol yapamamayla alakası yok, atıyorum cenaze için ararsınız birini aranızdaki tapu davasından bahsetmezseniz karşınızdaki açmaz, mantıklı olan bu zaten, onun zaten umrunda değildi eski, şu an hiç umrunda değil.

Eger gecmis olsun dileklerinizi iletmek isteyip cekindignizi yazsaniz dusunmeyin, sacmalarsa onun terbiyesizligi, yanit vermeyin derdim.

Ancak farkli beklentileriniz de var... tatmin olacaginizi sanmiyorum. Aksine uzulme ihtimaliniz daha yuksek.

Eger gecmis olsun dileklerinizi iletmek isteyip cekindignizi yazsaniz dusunmeyin, sacmalarsa onun terbiyesizligi, yanit vermeyin derdim.

Ancak farkli beklentileriniz de var... tatmin olacaginizi sanmiyorum. Aksine uzulme ihtimaliniz daha yuksek.

bi arkadaşıma daha danıştım, ben olsam aramam, senin üzüntüsüne ortak olma niyetiyle değil de, beter ol dermiş gibi birde aradınmı diye üste çıkabilir diyor.. bunu hiç düşünmemiştim ama buda bir ihtimal... art niyetle aradığımı düşünürse çok feci şeyler olur...

Arasan ne olacak sitem etsen??!!Zaten sikintidaymis bi guzel paylar seni;sen agladiginla kalirsin...Kiymet bilmeyene kiymet verirsen tepende tepinir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…