- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Aramayın, derdiniz onun üzüntüsüne üzüldüğünüzü belli etmek değil ki, hala utandırmayı istemek ve vicdan azabıyla bırakmak. Aradan o kadar zaman geçmesine rağmen istediğiniz gibi davranmadığından, pişman olmadığından dem vuruyorsunuz, pişman değilmiş işte, kabul edin, arkadaşlarınızın tamamı sizin gibi düşünse, yanınıza bir kaç yüz kişi daha katılsa ne olacak, pişman değil, o kadar.
Sizden kaynaklı olmasa da başına bir şey gelmiş bırakın acısını yaşasın, üstüne bir de sizin aramanızla yük binmesin. Hala o bana böyle der de sinirimi bozar diye düşünüyorsunuz, acı yaşıyor, arkadaşlığınızın en iyi anında bile başında dert varken sinirinizi bozabilir yakın arkadaş, o anı atlatabilirseniz devam ediyorsunuz yakın arkadaşlığa, ikiniz yapamamışsınız o işi.
onun yaşadığı durumu öğrenene kadar içimde en ufak bir adım atma isteği yoktu.. ömür boyu da adım atmazdım.. bunu öğrendikten sonra içimde bişeyler hissettim.. eskiyi düşünüp kalbimin sızladığını farkettim...
maksadım ona sadece sitem etmek değil.. arama sebebim yaşadığı durumdan ötürü üzüntümü söylemek, ama illa ki konu açılacak aramızda olan şey üstü örtülüp geçilecek bir durum değil.. ben rol yapamam.. bişey olmamış gibi selam kelam edip kapatamam zaten.. benim amacım üzüntüsüne ortak olmak.. ama bilhassa sizlere danıştığım nokta da bu arama esnasındaki konuşmanın gidişatı hakkında fikir yardımı...