Kızlar ailemle aynı apartmanda yaşamamı önerir misiniz ?

isilsil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
613
0
96
İstanbul
Bu durumu bilen yaşayan deneyimleyen var mı ailem ile aynı apartmanda yaşamamı önerir misiniz sizce nasıl bir durum olur, artıları eksileri sizce nedir siz olsanız yaşar mıydınız??

Yorumlarınızı bekliyorum.

:hulya:

ben de önermem. ne eşinin ne de kendi ailenle aynı apartman da oturmanı. sürekli gidip gelmeler olacak bir kere, eşinle tek görüşmeleriniz aza ineecek, bir yere gitsen beraber gideceksiniz.bunun gibi bir çok şey sayılabilir. ben tavsiye etmem. benim böyle bir durumum olmadı bu benim fikrim sadece.

bence iyi olmaz zaten damat iç güveysi gibi görünür ozaman
kendide bundan rahatsız olabilir
git gel git gel olmaz yani

kaynana ıle olacaksa zor olurrrrr kasılırsın her zaman

ama kendı annen olunca bence sorun olmaz

canim nekadarda kendi ailen olsa tavsiye etmem...,sen belki rahatsiz olmazsin annen hemen üst kata ciksa evini toparlasa etse.. ama kocan rahatsiz olabilir ve söyleyemez tartismalar olusur.. ne esinin ailesine yakin ol nede kendi ailene.., iki ailedende biraz uzak yerde ev tutun mesala 10 -20 dklik bir mesafe yeterli olabilir.. sana kesinlikle tavsiye etmem..., herkezin kapisi ayri olsun canim sonucta siz evleniyorsunuz kendi hayatinizi kuracaksiniz.. ailende senin iyiligini ister tabiki hemen kosariz gibisinden ama bu zamanla cok büyük sorunlar olusturur...

Oturduğum apartmanda,iki kuzenim,abim ve ananem oturuyor.Çalıştığım için çok sıkıntı olmuyor.Yeğenlerimi istediğim zaman görüyorum.Teyzem ananeme ve çocuklarına sık geldiği için görüyorum.Yalnız eşimle tartışırken onların duyamıyacağı odaya geçiyorum.Huzursuzluklarımı bilmelerini istemiyorum.Tek sıkıntım bu.

Canım ben nişanlımın ailesi ile aynı apartmanda oturcam
eğer hayatına çok müdahale etmeyeceklerse bence çok avantajı olur

kesinlikle önermem ben oturmuyorum hatta aynı şehirde bile değilim ama amcam ve gelinleri aynı binada oturuyorlar çok sorun çıkıyor, ne kadar dikkat etsen bile bir yerden sorun çıkar

Back