Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masaj yapmayı denediniz mi? Ben bu sayede büyüttüm. Açtığım konularda da var hatta
Masaj yapmayı denediniz mi? Ben bu sayede büyüttüm. Açtığım konularda da var hatta
bi kizin programini inceliyorum.4 ayda 34a dan 34c ye buyutmus.soruldugu icin ornek olsun diye yaziyorum
cemen,saw palmetto(cuce palmiye),serbetciotu,maca kullanmis.ayrica masaj da yapmis.yaklasik 22 sayfa yazilmis hala okuyorum.benim programim da buna yakin bisey olcak sanirim.cemen zaten cemen+saw palmetto seklinde kullanildiginda ise yariyomus.
aaa çok heyecanlandım yıllar sonra doğru yodayım demek kii:) ben de 1 hafta kadar önce çemen ve saw palmetto kapsülü aldım kullanıyorum bakalım, kayda değer gelişme olunca yazıcam.
ben bugüne kadar çemenle ne yapsam işe yarar gibi oldu ama okusu dayanılmazdı ben de çareyi kapsül kullanmakta buldum.
günde 1 bardak rezene içmeye çalışıyorum. çilek yağıyla da masaj yapmaya başladım bugün. işe yarar diye türlü türlü yağlar kullandım vakti zamanında çileki de duymuştum ama pek işe yarayacağına inanmıyordum. ama o kadar güzel kokuyor ki kesinlikle tavsiye ederim. insan iştahla sürüyo:)
yuyu mesaj atmıştım bi baksan ?
bence kesinlikle kilodan ama yine de merak ettim hangi hap. ben de 45 kiloyum bi 10 kilo alsam da büyüseler nasıl isterdim( ama kilo da alamıyorum(
bende az once okudum gecelerı duzenlı olarak sıcak sute bebe bsküvsi dogra ye 2 gunde bırde pekmeze su karıstırıp ıc deneyenler memnun valla ayda 3 4 kılo almıslar
ben 42 kiloyum göğüslerim yok denecek kadar az, çok az bi çıkıntı var sadece kilo almak için daha önce balık yağı kullandım alamıyorum canım ya sigarada içiyorum ama bunu deneyeceğim umarım olur tek korkum bacaklarımdan almam umarım çünkü azıcık kilo alacak olsam bacaklarımdan alıyorum hep
durduk yere göğüs büyür mü? estetik dışında geri kalan her şey hikaye bence.
öyle olsa mıllet doğal yollardan büyütürdü göğüslerini