• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ağda sonrası kaşıntıya çare bulan varsa nolur yazın...

dün akşam üstü ağdaya gittim.. geceden şu saate kadar kaşıntıdan ölücem... gece uyuyamadım resmen ya.. :5:

peki arkadaşlar bu alerjik durumlar sadece ağda vb uygulama sonucumu oluşuyor yoksa epilatör kullandığınızdada bu durum gerçekleşiyormu?
eğer sadece ağda sonucu oluyorsa ağda bileşenlerindeki maddelerden birine yada daha fazlasına alerjiniz vardır ,yok ama epilasyon şeklim(ağda ,epilatör vs) farketmez ,herşekilde böyle kaşıntım oluyor diyorsanız durum biraz farklıdır.
epilasyon sonrası cildinize su sürmeden alkollü bi losyonla (içerisinde nemlendirici hiç bir ajan olmayan) silip temizlerseniz bu şikayetlerin çoğu gider.
örneğin %2 lik salisilik asit li losyon (alkol+su+2gr salisilik asit)
2 gün kullanılsa kafi..
sonraki günlerde yine nemlendiricinizi sürersiniz.
sire alerjisi olanlarda antialerjenik bi pomat kullanmalı doktor tavsiyesiyle..

Muhakkak kese yada tuz ile ovun hem ağda öncesi hem ağda sonrası. arkadaşımızın önerdiği salisilik asit eczanelerde turşu için dediğinizde veriyorlar paketi 50 kr çok ucuz alkol olarak kolonya kullanabilirsiniz. bunu sürdükten sonra 3 gün boyunca liman+tuz uygulayın.
Salisilik asit ayrıca iyi bir kimyasal peelingdir.Bu sayede bacaktaki lekelerden de kurtulabilirsiniz.

kızlar benimde bacağım ağdadan 1-2 gün sonra acayip bir şekilde kaşınmaay başladı. Uyuyamaz oldum. Sonra krem sera adlı kremi denedim ve bacağımın kaşıntılarını ilk günden azalttı. Bugün 3. günüm ve ortada kaşıntı yok. Kesinlikle çok uğraşmanıza gerek yok. Denemenizi şidetle tavsiye ediyorum.

Yahu kaşımaktan kanatıyorum o derece bacaklarım yarabere içinde nasıl çirkinleştirler ama öylede tatlı kaşınıyo ki anlatamam kaşımaya devam

Back