• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ağda sonrası kaşıntıya çare bulan varsa nolur yazın...

DXUXNYA TATLISI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
364
3
96
İstanbul
ayy allahım ağda yaptıktan 1-2 gün sonra bir kaşıntı oluyo bende aşırı dercede varsa çözüm bulan bu işe banada yazın internetten hiçbir şekilde bu işe çözüm bulamadım ben napmalıyım şaşırdım...

Bende de çok kaşıntı oluyor kıllar çıkarken özellikle bikini bölgesinde.
Nasıl geçer ki? çünkü çok kötü dışardayken filan rahatsız oluyorum benneyaptımki

evet ya çaresini bilen varsa banda söylesin bikini bölgemde oluyo ve çok aşırı oluyo sivilcelenmede oluyo sinir oluyorumohaoldumsmile

Ay hele tüylerin çıkma zamanı uçları görünüyo yaa. Hart hart kaşı :D Aman kimse görmesin diye bakın dur..
Öööööfff kadın olmak ne zor yaaa.. Erkek denilen mahluklar ne rahat....

aynen birde kendilerini övmüolar mı ay işte el kremi sürüyomuşlar da traştan sonrta losyon sürüyomuşlarda nerdeyse wcden sonra ellerimi yıkıyorum ne kadar mükemmelim dimi dicekler biz napalım bütün vücudumuzdaki tüğlerle uğraşmamaız yetmiyo gibi onun acısı ve sonraki kaşıntıları yok makyajı yok giyimi kuşamı vajina temizliği bile ayrı dert be:gitme:

zor tabi hele benim ki bi defasında dedi ki aşkım bu aralar çok bakımlı hissediyorum kendimi ya niye dedim ayak törpüsü almış ayakları yumuşacık olmuş öyle diyo :1:bide şimdi el kremi sürüyo bilmem ne saçıyla falan uğraşınca ne kadar da bakımlıyım çok şanslısın diyo ahh ahh ben napayım tüylerle uğraştığım yetmiyomuş gibi vücudumda her bölgeme ayrı krem sürüyorum hep bakımlı olmak zorundayımohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3

benimde aynı şekilde oluyor acaba derimiz inceliyor ondanmı diyeceğim ama hep ağda sonrası oluyor çok rahatsız edici bir durum, ben bepanthen sürüyorum öyle olduğunda. Kalabalıkta inşallah başlamaz diye dualar ediyorum nerdeyse :) Siz nasıl geçiriyorsunuz?

benimde aynı şekilde oluyor acaba derimiz inceliyor ondanmı diyeceğim ama hep ağda sonrası oluyor çok rahatsız edici bir durum, ben bepanthen sürüyorum öyle olduğunda. Kalabalıkta inşallah başlamaz diye dualar ediyorum nerdeyse :) Siz nasıl geçiriyorsunuz?

Geçiremiyoruz işte sorun orda :roflol:

Henüz 1 saat bile olmadı bacaklarıma ağda yapalı ama inanılmaz kaşınıyordu,önerini dinleyip bepanthen sürdüm ve kaşıntı oldukça azaldı,teşekkürler:)

slm sıze sanırım yardımcı olabılrım cıldınız alerjık oldugu ıcın kasıntı oluyoru ben ısle ugrasıyorum yatıstırıcı nemledırıcı kremler kullanıyorum ırtıbata gecersek yardımcı olurum

evet kremı var bende ama bu da benım meslegım oldugu ıcın foruma yazamıyorum urun ısmı ıcın özelden mesaj atıcaktım ama özele kapatmıssın üzgünüm

peki arkadaşlar bu alerjik durumlar sadece ağda vb uygulama sonucumu oluşuyor yoksa epilatör kullandığınızdada bu durum gerçekleşiyormu?
eğer sadece ağda sonucu oluyorsa ağda bileşenlerindeki maddelerden birine yada daha fazlasına alerjiniz vardır ,yok ama epilasyon şeklim(ağda ,epilatör vs) farketmez ,herşekilde böyle kaşıntım oluyor diyorsanız durum biraz farklıdır.
epilasyon sonrası cildinize su sürmeden alkollü bi losyonla (içerisinde nemlendirici hiç bir ajan olmayan) silip temizlerseniz bu şikayetlerin çoğu gider.
örneğin %2 lik salisilik asit li losyon (alkol+su+2gr salisilik asit)
2 gün kullanılsa kafi..
sonraki günlerde yine nemlendiricinizi sürersiniz.
sire alerjisi olanlarda antialerjenik bi pomat kullanmalı doktor tavsiyesiyle..

Back